suze zene.........

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Anka wrote: I mu¹karci bi èe¹æe plakali da nisu vaspitavani u stilu: Onaj koji plaèe je ¹onja, kilavko,slabiæ....
To ima veze sa mnogo drugih stvari od kojih je vaspitanje samo jedan (manji) razlog...
mr`mirza

Post by mr`mirza »

Kad se jedna pjesma malo prepravi "...ona place on joj skida gace, za njih dvoje vise srece nema..."

PS
laradnaat ce to najbolje shvatiti :)))
AZ

#28 Re: suze zene.........

Post by AZ »

aida05 wrote:Jer kako podnijeti muzeve nevjere i tucu da bi mu pokazala svoju podrsku?
Bogami, suzama sigurno ne, lijepo s noge na nogu i shoot kroz vrata/ CCC e pa svasta! :x
anais_nin

Post by anais_nin »

Beatrice_22 wrote: ja sam plakala kad sam gledala "Duha" sa P. Svejzijem :roll: u kinu bukvalno pocenm na nesto sega misliti da ne zaplacem... najbolje je sa drugom ici, muski te srcedrapateljske scene uvijek fino ismijavaju :lol:
ma najbolje je u kinu :D u mraku niko te ne vidi :lol: :D ne kazu djaba stari "placi, manje ces pishat" :lol: :D
laradnaat

Post by laradnaat »

mr`mirza wrote:Kad se jedna pjesma malo prepravi "...ona place on joj skida gace, za njih dvoje vise srece nema..."

PS
laradnaat ce to najbolje shvatiti :)))
vidim ima i meni poznatih ljudi ;)

e drago mi je vidjeti to

sada ću se uhvatiti za glavu :D
Irm@

#31 Re: suze zene.........

Post by Irm@ »

aida05 wrote:Jer kako podnijeti muzeve nevjere i tucu da bi mu pokazala svoju podrsku?
Vidis,sine moj,ljepota zene nije u odjeci koju nosi,u njezinoj figuri niti u nacinu na koji hoda.
eh jadna Ona koja istrpi cak i jednu nevjeru a da ne pricam o Zeni koja ce dozivjeti da je muz udari...za to ne trebaju suze nego hrabrost da ga posalje u polje malina... :-?
...a Zena sam...ali nikome od nas ne pise na celu kakvi smo u dusi... i najcesce -osim sad ovih modernih ljubavi preko net-a i sl- i razmisljamo o nekome na osnovu onoga sto vidimo...
i muskarcima i Zenama se mora prvo svidjeti vanjstina da bi se i odlucili zagledati unutra :)
mr`mirza

Post by mr`mirza »

laradnaat wrote: vidim ima i meni poznatih ljudi ;)

e drago mi je vidjeti to

sada ću se uhvatiti za glavu :D
Ma nemoj, nek se hvataju za glavu ove sto placu 8)

PS
Zenama je lakse zaplakati nego se nasmijati.
anais_nin

Post by anais_nin »

mr`mirza wrote: Zenama je lakse zaplakati nego se nasmijati.
apsolutno netacno :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

anais_nin wrote:
a mozda covjek nema smisla za humor :D a jako je dobar u iniciranju suza :D
anais_nin

Post by anais_nin »

zmijaIzmaj wrote:
anais_nin wrote:
a mozda covjek nema smisla za humor :D a jako je dobar u iniciranju suza :D
i to sto kazes :lol: ali to nije do zena, to je do njega :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

lejla_usa wrote:
Max.Cherry wrote:Very nice, ali bih ja volio upoznati jednu takvu...
Da, nek' sjedi i place nakon sto ti testiras njenu lojalnost povremenim samarom ili izletom u tudji krevet. Ma daj! Pojedine recenice su sasvim u redu, ali izmedju njih ima obicnog sranja. Jesi li dobro procitao tekst? :-?
Ah šta ovo bi... Eki meni neko da kaže da testiram žensku lojalnost svojom moralnošću... :lol: :lol: Pa mislim da sam jedini koji palamudi svaki drugi dan o nedostatku moralnosti prije svega na ovom forumu, a i u životima našim bijednim...

No hard feelings Lejla srce, ali meni se čini da si imala loš dan kada si napisala repliku na moj komentar... Appologize accepted. ;-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

kako sam dobila djecu, mogu plakat u svakom trenutku. Za svaku sitnicu se rasplacem. ustvari, to je nekako raznjezivanje... sta ja znam??? Vrlo cudno :roll: I najsmjesnije je to sto me tih suza uopste nije stid. Onda ako vidim da me neko posmatra i cudom se cudi, podjem se smijat.
Fakat ludim :lol: :oops: :D :roll: :-)

p.s citav vase postove i suzim :roll:
lejla_usa

Post by lejla_usa »

Max.Cherry wrote:
lejla_usa wrote:
Max.Cherry wrote:Very nice, ali bih ja volio upoznati jednu takvu...
Da, nek' sjedi i place nakon sto ti testiras njenu lojalnost povremenim samarom ili izletom u tudji krevet. Ma daj! Pojedine recenice su sasvim u redu, ali izmedju njih ima obicnog sranja. Jesi li dobro procitao tekst? :-?
Ah šta ovo bi... Eki meni neko da kaže da testiram žensku lojalnost svojom moralnošću... :lol: :lol: Pa mislim da sam jedini koji palamudi svaki drugi dan o nedostatku moralnosti prije svega na ovom forumu, a i u životima našim bijednim...

No hard feelings Lejla srce, ali meni se čini da si imala loš dan kada si napisala repliku na moj komentar... Appologize accepted. ;-)
Max, duso, :) ne vidjeh tvoje druge komentare kad se odlucih baciti odgovor na ovaj. Nije u pitanju los dan. Apology imas, ali i dalje ti nije bas bio na mjestu. ;)
anais_nin

Post by anais_nin »

mama29 wrote:kako sam dobila djecu, mogu plakat u svakom trenutku. Za svaku sitnicu se rasplacem. ustvari, to je nekako raznjezivanje... sta ja znam??? Vrlo cudno :roll: I najsmjesnije je to sto me tih suza uopste nije stid. Onda ako vidim da me neko posmatra i cudom se cudi, podjem se smijat.
Fakat ludim :lol: :oops: :D :roll: :-)

p.s citav vase postove i suzim :roll:
ma ni ja ne kontam sto se ljudi stide suza....da citiram druga A_I priroda ih nam je sigurno s razlogom dala, ako je prirodno plakati onda bismo trebali plakati :D bez zezanja, suze imaju tereapijski ucinak na dushu...bila je proslu zimu jedna tema o suzama, posebno zenskim, i jedino s cime se ne slazem je koristenje istih u svrhu manipulacije druge osobe ili nekog argumenta, a inace, ma placem i od dragosti, i zbog filmova, i hormona, i kad mi se stisne :D zato se poslije toga puno puno sladje nasmijem :D
AZ

Post by AZ »

mr`mirza wrote: PS
Zenama je lakse zaplakati nego se nasmijati.
Pored ovakvih, tesko se nasmijati, osim ironicno.
Post Reply