To ima veze sa mnogo drugih stvari od kojih je vaspitanje samo jedan (manji) razlog...Anka wrote: I mu¹karci bi èe¹æe plakali da nisu vaspitavani u stilu: Onaj koji plaèe je ¹onja, kilavko,slabiæ....
suze zene.........
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
-
AZ
#28 Re: suze zene.........
Bogami, suzama sigurno ne, lijepo s noge na nogu i shoot kroz vrata/ CCC e pa svasta!aida05 wrote:Jer kako podnijeti muzeve nevjere i tucu da bi mu pokazala svoju podrsku?
- anais_nin
ma najbolje je u kinuBeatrice_22 wrote: ja sam plakala kad sam gledala "Duha" sa P. Svejzijemu kinu bukvalno pocenm na nesto sega misliti da ne zaplacem... najbolje je sa drugom ici, muski te srcedrapateljske scene uvijek fino ismijavaju
-
laradnaat
vidim ima i meni poznatih ljudimr`mirza wrote:Kad se jedna pjesma malo prepravi "...ona place on joj skida gace, za njih dvoje vise srece nema..."
PS
laradnaat ce to najbolje shvatiti))
e drago mi je vidjeti to
sada ću se uhvatiti za glavu
- Irm@
#31 Re: suze zene.........
eh jadna Ona koja istrpi cak i jednu nevjeru a da ne pricam o Zeni koja ce dozivjeti da je muz udari...za to ne trebaju suze nego hrabrost da ga posalje u polje malina...aida05 wrote:Jer kako podnijeti muzeve nevjere i tucu da bi mu pokazala svoju podrsku?
Vidis,sine moj,ljepota zene nije u odjeci koju nosi,u njezinoj figuri niti u nacinu na koji hoda.
...a Zena sam...ali nikome od nas ne pise na celu kakvi smo u dusi... i najcesce -osim sad ovih modernih ljubavi preko net-a i sl- i razmisljamo o nekome na osnovu onoga sto vidimo...
i muskarcima i Zenama se mora prvo svidjeti vanjstina da bi se i odlucili zagledati unutra
-
zmijaIzmaj
a mozda covjek nema smisla za humoranais_nin wrote:apsolutno netacnomr`mirza wrote: Zenama je lakse zaplakati nego se nasmijati.
- anais_nin
i to sto kazeszmijaIzmaj wrote:a mozda covjek nema smisla za humoranais_nin wrote:apsolutno netacnomr`mirza wrote: Zenama je lakse zaplakati nego se nasmijati.a jako je dobar u iniciranju suza
-
Max.Cherry
Ah šta ovo bi... Eki meni neko da kaže da testiram žensku lojalnost svojom moralnošću...lejla_usa wrote:Da, nek' sjedi i place nakon sto ti testiras njenu lojalnost povremenim samarom ili izletom u tudji krevet. Ma daj! Pojedine recenice su sasvim u redu, ali izmedju njih ima obicnog sranja. Jesi li dobro procitao tekst?Max.Cherry wrote:Very nice, ali bih ja volio upoznati jednu takvu...
No hard feelings Lejla srce, ali meni se čini da si imala loš dan kada si napisala repliku na moj komentar... Appologize accepted.
-
mamica papucarka
kako sam dobila djecu, mogu plakat u svakom trenutku. Za svaku sitnicu se rasplacem. ustvari, to je nekako raznjezivanje... sta ja znam??? Vrlo cudno
I najsmjesnije je to sto me tih suza uopste nije stid. Onda ako vidim da me neko posmatra i cudom se cudi, podjem se smijat.
Fakat ludim
p.s citav vase postove i suzim
Fakat ludim
-
lejla_usa
Max, duso,Max.Cherry wrote:Ah šta ovo bi... Eki meni neko da kaže da testiram žensku lojalnost svojom moralnošću...lejla_usa wrote:Da, nek' sjedi i place nakon sto ti testiras njenu lojalnost povremenim samarom ili izletom u tudji krevet. Ma daj! Pojedine recenice su sasvim u redu, ali izmedju njih ima obicnog sranja. Jesi li dobro procitao tekst?Max.Cherry wrote:Very nice, ali bih ja volio upoznati jednu takvu...![]()
Pa mislim da sam jedini koji palamudi svaki drugi dan o nedostatku moralnosti prije svega na ovom forumu, a i u životima našim bijednim...
No hard feelings Lejla srce, ali meni se čini da si imala loš dan kada si napisala repliku na moj komentar... Appologize accepted.
- anais_nin
ma ni ja ne kontam sto se ljudi stide suza....da citiram druga A_I priroda ih nam je sigurno s razlogom dala, ako je prirodno plakati onda bismo trebali plakatimama29 wrote:kako sam dobila djecu, mogu plakat u svakom trenutku. Za svaku sitnicu se rasplacem. ustvari, to je nekako raznjezivanje... sta ja znam??? Vrlo cudnoI najsmjesnije je to sto me tih suza uopste nije stid. Onda ako vidim da me neko posmatra i cudom se cudi, podjem se smijat.
Fakat ludim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()