Male tajne velikih majstora zavodjenja...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FAtka
mislim da svako ko kaze da mu apstinencija odgovara jednostavno receno
laze...mozda odgovara pet dana...poslije toga se samo tjesimo da je tako...
normalno necemo sad kukati
na sav glas...mozes se neko vrijeme zabaviti necim drugim...al kad nesto nemas..onda nisi zadovoljan dok to nesto ne dobijes... a odvracanje paznje samom sebi, poslom, citanjem, milion hobija..je cisto odlaganje neizbjeznog a to je pogledati istini u oci i shvatiti da je apstinencija losa po zivce, srce--...blabla itd.
normalno necemo sad kukati
- anais_nin
Lace wrote:anais napomena...on mene mora da zavodi ne ja njega...sto znaci, nemoj mi kakvog smotanog dovestdovoljno sam ja smotana
- anais_nin
ne morate to napominjati ni ti ni LaceBeatrice_22 wrote:anais, imam i ja napomenu - jebaci i playeri (nemam nista protiv, guys - respect) ali mene ne privlace
- manijak1
Totalno neickucan i
becpomocan ......
cam ja .........
treba mi pomoći
mada uvijek ponesem dovoljno košpica i kikirikija
kad planiram da .......
nešto zbarim ........

-
tigris
ma draga imam ja tih folova dosta
al ne daju se sprovest.......uzjoguni se
.......ja taman nesto....a ono hoce svoje....da on lafo mene zavodi
nista to......
znaci fali malo vise spontanosti....opustenosti......da me se ne pjepadne
....kentas?
folovi su tu samo treba uskladiti izvedbu
tu sam slaba........otima se .......borba ziva......

znaci fali malo vise spontanosti....opustenosti......da me se ne pjepadne
folovi su tu samo treba uskladiti izvedbu
- manijak1
Ja cam cuo da ti Haje ......kojictic cpancke
mucice
pa cad ako je to magija i tajna
octajem pji kocpicama

-
laradnaat
pa gledam ja istini u oči, već odavno. ali valjda ova istina koja me gleda nije ta koja gleda tebeFAtka wrote:mislim da svako ko kaze da mu apstinencija odgovara jednostavno receno
normalno necemo sad kukati![]()
na sav glas...mozes se neko vrijeme zabaviti necim drugim...al kad nesto nemas..onda nisi zadovoljan dok to nesto ne dobijes... a odvracanje paznje samom sebi, poslom, citanjem, milion hobija..je cisto odlaganje neizbjeznog a to je pogledati istini u oci i shvatiti da je apstinencija losa po zivce, srce--...blabla itd.
- Mahalac
Sa zenskinjem nisam nikad imao nekih problema vjerovatno valjda sto imam te neke psihofizicke predispozicije, nadaren sam, talentiran vjezbam redovno i naravno sve to se procuje
Najbitnije je ne gubiti vrijeme s nakim kofol manekenkama (pogotovo kad prigusti)
, dakle pripremiti materiju tj naci kaku preko drugarica za koju se zna da joj je rok trajanja pri kraju i da je zagorila ko Tefal
a ja bi se eto ko smirio
i samo malo bi da probam ...sve ostalo je stvar lokacije
uuu vatra ziva
eeee stara dobra vremena
....mada
Najbitnije je ne gubiti vrijeme s nakim kofol manekenkama (pogotovo kad prigusti)
eeee stara dobra vremena
Last edited by Mahalac on 11/08/2006 10:43, edited 1 time in total.
-
teletrader
pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?
MOramo se i mi muski malo odmoriti
-
Pearl
za to moras biti vidovita dzemila, da skontas koji momak zeli da mu cura pridje..teletrader wrote:pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?
momci iz mog drustva kukaju kako hoce da im cure prilaze, kako je njima dosta da oni preduzimaju prvi korak, a onda kada im cura pridje, odhebu je... a mi jaranice koje se nadjemo u blizini, znajuci njihove stavove ostanemo paff
valjda muski ocekuju da im pridju manekenke, neke bombe, sta li... ako je prosjecna cura, onda bolje da ne prilazi, jos ce joj sta i promokentarisati..
vecinom je ovako, ali ima i finih slucajeva.. zavisi od pristupa.. nekad prodje nekad ne..
-
black-cat
teletrader wrote:pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?
meni stalno dolaze
Last edited by black-cat on 11/08/2006 10:58, edited 1 time in total.
-
delightful
Joj sto volim ove emancipirane...
a u praksi, bjezi koliko te noge nose - ako se ne presijeku
Stvarno, haj sad objasnite, zasto se zanosite da bi vam bilo drago da zena prva pridje, a zapravo vam je to nesto nastrasnije!!!
Stvarno, haj sad objasnite, zasto se zanosite da bi vam bilo drago da zena prva pridje, a zapravo vam je to nesto nastrasnije!!!
-
Pearl
jer ocekuju da im pridju wooooow cure.. za takve je ok da pridju.. za onu normalnu, prosjecnu ce reci: joj kakav grob mi pridje, pa sta ona misli, vidi nje sto se umislila da je koka.. i slicno. bla bla bla...delightful wrote:Joj sto volim ove emancipirane...a u praksi, bjezi koliko te noge nose - ako se ne presijeku
![]()
tako vecina prica, a oni su naravno bogom dani i ako dobiju korpu onda je cura korpasica:krava, koza, ufurana (naravno), garant kurava... jer nece njih
kriteriji su glavni problem
imam jaaako raznoliko musko drustvo koje sam pratila u tim situacijama, tako da znam o cemu pricam.. ovo vazi za veliki broj muskih...
sto su mladji, sanerskiji, mislim da je procenat odbijanja cura koje prve pridju veci.. za ovu kategoriju nisam 100% sigurna jer nemam puno takvih jarana