Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
black-cat

Post by black-cat »

mudro zboris :lol: :lol:
laradnaat

Post by laradnaat »

black-cat wrote:mudro zboris :lol: :lol:
možda, jer zbog mog trenutnog statusa (u apstinenciji sam već duže vremena) situacija nije kakva je bila. Mada mislim da se neke stvari veoma sporo mijenjaju pod uticajem vemena
black-cat

Post by black-cat »

:D :D prijatelju dragi lprihvati se ti kakvog dobrog posla.......... mani se tih coravih tema........... i svijet ce ti izgledati ljepse :D :D :D
laradnaat

Post by laradnaat »

ne žalim se uopšte

imam dovoljno zanimljivih stvari, pored poslovnih obaveza.
a svijet je definitivno u boji, svakako da nije crn ;)

jednostavno sam ušao u tu fazu, što i nije tako loše ;)
black-cat

Post by black-cat »

:D :D sva sreca da to tako dozivljavas :D :D
FAtka

Post by FAtka »

mislim da svako ko kaze da mu apstinencija odgovara jednostavno receno
laze...mozda odgovara pet dana...poslije toga se samo tjesimo da je tako...
normalno necemo sad kukati :D :D na sav glas...mozes se neko vrijeme zabaviti necim drugim...al kad nesto nemas..onda nisi zadovoljan dok to nesto ne dobijes... a odvracanje paznje samom sebi, poslom, citanjem, milion hobija..je cisto odlaganje neizbjeznog a to je pogledati istini u oci i shvatiti da je apstinencija losa po zivce, srce--...blabla itd.
Lace

Post by Lace »

anais napomena...on mene mora da zavodi ne ja njega...sto znaci, nemoj mi kakvog smotanog dovest :D dovoljno sam ja smotana :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote:anais napomena...on mene mora da zavodi ne ja njega...sto znaci, nemoj mi kakvog smotanog dovest :D dovoljno sam ja smotana :D
:lol: :lol: :lol: :D ne brini, s te strane te dovoljno poznam....ista sam ti takva :D nek on prvi vuce konce, poslije cu ja njega zavodit :lol: :D mada meni recimo nisu nimalo mrske neke neverbalne taktike zavodjenja jos prije onog prvog kontakta :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Beatrice_22 wrote:anais, imam i ja napomenu - jebaci i playeri (nemam nista protiv, guys - respect) ali mene ne privlace :D
ne morate to napominjati ni ti ni Lace :D ionako takve cuvam za sebe :lol: (za moju vojnu skolu prevaspitavanja tacnije :lol: :lol: :lol:)
Zadig

Post by Zadig »

Ma....predugacak bi bio odgovor

:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote:Ma....predugacak bi bio odgovor

:D
nema se tako igrat :D

zoomirani, sta si se ti usutio, hajmo "old school" tajne na sunce :D
manijak1

Post by manijak1 »

Totalno neickucan i :( :D becpomocan ...... :oops: cam ja ......... :D :D treba mi pomoći :D :D mada uvijek ponesem dovoljno košpica i kikirikija :D kad planiram da ....... :D nešto zbarim ........ :D :D
tigris

Post by tigris »

ma draga imam ja tih folova dosta :oops: :D al ne daju se sprovest.......uzjoguni se :D .......ja taman nesto....a ono hoce svoje....da on lafo mene zavodi :zzzz: :zzzz: nista to...... :oops:

znaci fali malo vise spontanosti....opustenosti......da me se ne pjepadne :( ....kentas? :D

folovi su tu samo treba uskladiti izvedbu :oops: tu sam slaba........otima se .......borba ziva...... :zzzz: :zzzz: :D :D
tigris

Post by tigris »

jedan fol je da ..........joj stid me :shock: ....da...da lizanje ušiju ne dolazi u obzir.......nikako :oops: al haj ti to objasni usred frke :zzzz: :zzzz: :P
Harrys

Post by Harrys »

:D Nisam cuo da madjionicar svoje magije javno objavljuje. :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Ja cam cuo da ti Haje ......kojictic cpancke :D mucice :oops: :( :( pa cad ako je to magija i tajna :D octajem pji kocpicama :oops: :D
laradnaat

Post by laradnaat »

FAtka wrote:mislim da svako ko kaze da mu apstinencija odgovara jednostavno receno
laze...mozda odgovara pet dana...poslije toga se samo tjesimo da je tako...
normalno necemo sad kukati :D :D na sav glas...mozes se neko vrijeme zabaviti necim drugim...al kad nesto nemas..onda nisi zadovoljan dok to nesto ne dobijes... a odvracanje paznje samom sebi, poslom, citanjem, milion hobija..je cisto odlaganje neizbjeznog a to je pogledati istini u oci i shvatiti da je apstinencija losa po zivce, srce--...blabla itd.
pa gledam ja istini u oči, već odavno. ali valjda ova istina koja me gleda nije ta koja gleda tebe :P
Harrys

Post by Harrys »

:D Nisi bojan dobro cuo,to se uopste ne vidi prostim okok. :lol: :lol:
Mahalac

Post by Mahalac »

Sa zenskinjem nisam nikad imao nekih problema vjerovatno valjda sto imam te neke psihofizicke predispozicije, nadaren sam, talentiran vjezbam redovno i naravno sve to se procuje :D

Najbitnije je ne gubiti vrijeme s nakim kofol manekenkama (pogotovo kad prigusti) :D , dakle pripremiti materiju tj naci kaku preko drugarica za koju se zna da joj je rok trajanja pri kraju i da je zagorila ko Tefal :D a ja bi se eto ko smirio :shock: i samo malo bi da probam ...sve ostalo je stvar lokacije :D :D :D uuu vatra ziva :-)

eeee stara dobra vremena 8) ....mada
Last edited by Mahalac on 11/08/2006 10:43, edited 1 time in total.
black-cat

Post by black-cat »

Harrys wrote::D Nisi bojan dobro cuo,to se uopste ne vidi prostim okok. :lol: :lol:
:D :D ne znas ti :D :D
teletrader

Post by teletrader »

pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?
MOramo se i mi muski malo odmoriti ;)
Pearl

Post by Pearl »

teletrader wrote:pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?
za to moras biti vidovita dzemila, da skontas koji momak zeli da mu cura pridje.. :D inace nista od toga...

momci iz mog drustva kukaju kako hoce da im cure prilaze, kako je njima dosta da oni preduzimaju prvi korak, a onda kada im cura pridje, odhebu je... a mi jaranice koje se nadjemo u blizini, znajuci njihove stavove ostanemo paff :roll:

valjda muski ocekuju da im pridju manekenke, neke bombe, sta li... ako je prosjecna cura, onda bolje da ne prilazi, jos ce joj sta i promokentarisati..:D:D:D a oni ispastilafci pred rajom, jer im prilaze :D

vecinom je ovako, ali ima i finih slucajeva.. zavisi od pristupa.. nekad prodje nekad ne.. :)
black-cat

Post by black-cat »

teletrader wrote:pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?

meni stalno dolaze :D :D racuna li se to :D :D

:D :D doduse, ja nista ne radim :D :D
Last edited by black-cat on 11/08/2006 10:58, edited 1 time in total.
delightful

Post by delightful »

Joj sto volim ove emancipirane... :-) a u praksi, bjezi koliko te noge nose - ako se ne presijeku :D

Stvarno, haj sad objasnite, zasto se zanosite da bi vam bilo drago da zena prva pridje, a zapravo vam je to nesto nastrasnije!!! :shock:
Pearl

Post by Pearl »

delightful wrote:Joj sto volim ove emancipirane... :-) a u praksi, bjezi koliko te noge nose - ako se ne presijeku :D

Stvarno, haj sad objasnite, zasto se zanosite da bi vam bilo drago da zena prva pridje, a zapravo vam je to nesto nastrasnije!!! :shock:
jer ocekuju da im pridju wooooow cure.. za takve je ok da pridju.. za onu normalnu, prosjecnu ce reci: joj kakav grob mi pridje, pa sta ona misli, vidi nje sto se umislila da je koka.. i slicno. bla bla bla...

tako vecina prica, a oni su naravno bogom dani i ako dobiju korpu onda je cura korpasica:krava, koza, ufurana (naravno), garant kurava... jer nece njih :D:D:D

kriteriji su glavni problem :D

imam jaaako raznoliko musko drustvo koje sam pratila u tim situacijama, tako da znam o cemu pricam.. ovo vazi za veliki broj muskih... :D

sto su mladji, sanerskiji, mislim da je procenat odbijanja cura koje prve pridju veci.. za ovu kategoriju nisam 100% sigurna jer nemam puno takvih jarana :D
Post Reply