Ako necu sad onda kadtigris wrote:mudro zboris perkasvaka casa
![]()
brani nas......ove preko 25
![]()
![]()
![]()
Trazim djevojku...
- cHupjahalic@
#26 Re: Trazim djevojku...
- cHupjahalic@
Ako tvoj auspuh nije prosao na tehnickom pregledu onda su tvoje sanse ovdje.....3per wrote:Samo pažnja! Auspuh je podložan oštećenjima pa je preporučljivo stavljati tjunerski izduv koji je obično daleko izdržljiviji od fabrickog (a i jeftiniji).
- cHupjahalic@
Zar se bojis da je neces moci osigurati ako je "udarana"?kolega wrote:znam, znam, ..., nije problem zamjenit ulje, filtere, remenove, ..., nego, samo da nije udarana!?
- cHupjahalic@
A sto si onda ti navratio u istu prostoriju i naculio usi da sve cujes?Stitch__ wrote:vidi je sto je radoznala
-
Pearl
zlu ne trebalo....cHupjahalic@ wrote:A sto si onda ti navratio u istu prostoriju i naculio usi da sve cujes?Stitch__ wrote:vidi je sto je radoznala![]()
nesto se previse od bisexualaca brani..
a kazu, ko se najvise brani, vjerovatno ima afiniteta
-
tigris
pa sta ako je udaranakolega wrote:znam, znam, ..., nije problem zamjenit ulje, filtere, remenove, ..., nego, samo da nije udarana!?tigris wrote:polako momcine![]()
![]()
rekoh fino nije puno presla on odma kolko![]()
motor kod japanca nikad ne ode u helać
![]()
![]()
![]()
ma fahrin naculio usi da vidi morel kakva zamjena sa njegovu.....mozda je bas ona ta koja je puno presla
stiki samo se ti ukljuci u raspravu
-
Max.Cherry
Ah blago mi je na sabahu o čemu uzeste pričat...
Allahselamet...
- cHupjahalic@
Trziste postaje sve skuplje i skuplje, najbolje da se sve to pregleda i provjeri sto prije...tigris wrote:pa sta ako je udarana![]()
ako je odozada nema veze ima ona kuka ......zna se braniti od suda
ako ispadne da je kriva
![]()
![]()
![]()
ma fahrin naculio usi da vidi morel kakva zamjena sa njegovu.....mozda je bas ona ta koja je puno presla![]()
![]()
![]()
![]()
stiki samo se ti ukljuci u raspravu![]()
![]()
![]()
stiki, sta ti velis?
Ma sta fali ako je malo izudarana, da se sve to zakrpiti i popraviti... A mozda ti se isplati i bolje prodjes?
-
Pearl
uvijek se vise cijene oni koje su i malo vise preslecHupjahalic@ wrote:Trziste postaje sve skuplje i skuplje, najbolje da se sve to pregleda i provjeri sto prije...tigris wrote:pa sta ako je udarana![]()
ako je odozada nema veze ima ona kuka ......zna se braniti od suda
ako ispadne da je kriva
![]()
![]()
![]()
ma fahrin naculio usi da vidi morel kakva zamjena sa njegovu.....mozda je bas ona ta koja je puno presla![]()
![]()
![]()
![]()
stiki samo se ti ukljuci u raspravu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stiki, sta ti velis?![]()
![]()
Ma sta fali ako je malo izudarana, da se sve to zakrpiti i popraviti... A mozda ti se isplati i bolje prodjes?![]()
![]()
- cHupjahalic@
Ma ima tu jos nesto, uvijek se treba isto gledati godiste proslog/ih vlasnika jer ne voze mladji dobro k`o stariji...Pearl wrote:uvijek se vise cijene oni koje su i malo vise presleal da nije bilo puno ruku..
tj vlasnika....
tih vozilica...
-
Pearl
e to su vec finese... kad se odlucujes izmedju 2 modelacHupjahalic@ wrote:Ma ima tu jos nesto, uvijek se treba isto gledati godiste proslog/ih vlasnika jer ne voze mladji dobro k`o stariji...Pearl wrote:uvijek se vise cijene oni koje su i malo vise presleal da nije bilo puno ruku..
tj vlasnika....
tih vozilica...
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
Star je to3per wrote:Moje indijansko ime je argentinska jezerska patka, pa ti vidi.zena21 wrote:Koliko velikih3per wrote:Covjek trazi djevojku, sta cu mu ja iz plemena velikih kitonja ?!![]()
![]()
- cHupjahalic@
E ako se ta 2 modela mogu uporediti sa cokoladama onda ne preostaje nista drugo nego pitati experta Max-a u vezi svega ovoga.Pearl wrote:e to su vec finese... kad se odlucujes izmedju 2 modelaslicnih karakteristika...
- cHupjahalic@
Ti ne planiras svoju bubicu voziti po autoputu?Lisac wrote:kao starijembitno mi je da me slusha, da ne troshi puno i da mozhe povuc'
![]()