Odugovlačenje ili ženska šuplja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zena21

#26 Re: Odugovlačenje ili ženska šuplja

Post by zena21 »

Max.Cherry wrote:Eh, više iz razloga što su se ove posljednje teme razvukle i iz nedostatka novih, nego zbog nastojanja da dođem do odgovora, pitam vas - Zašto?

Situacija: Upoznam djevojku, prosječna, ne prevaže ni tamo ni vamo. Odlučim se vidjeti dokle mogu i kakve su šanse da se zbližimo. Pričam ja sa njom nekoliko dana po desetke minuta dnevno, i ona je kao po pravilu fina, ugodna, nasmijana i voljna (za razgovor) - svjesna da mi flertujemo i ne razgovaramo kao neki golemi prijatelji. Ali, kada se odlučim zovnuti je na piće, ona mi saopštava da "ne može", ili "zauzeta sam", ili "nemam vremena". Ok, jasno mi je da je to odbijanje na način za koji ona misli da je fin i uljudan. Nije u tome problem. Fazon je što mi saopštava, nakon nekoliko mojih poziva i moje insinuacije, da ima dečka. Poslije isflertavanja, upucavanja, muntanja...

Opet ja o moralu na forumu gdje je "prirodno" da muškarac i prima i zabija... i gdje su žene žrtve kad prevare vjerenika pred vjenčanje.

Helem... zašto? Zašto postoji to odugovlačenje i ta šuplja koja ne vodi nigdje? Zašto većina mojih sunarodnjaka nije iskrena? Zašto ona meni nije odmah rekla da ima dečka? Nije problem što sam kupovo onolike čokolade džabe, ali gle čuda - osjećao sam se glupo nakon opisane životne epizode.

Ma zene su ti cudo prirode :D :D
Kona__

Post by Kona__ »

Meni se cini da se zafrkavala sa tobom, malo razonode...ovo ono.. :D :D :D
delightful

Post by delightful »

Upoznam djevojku, prosječna, ne prevaže ni tamo ni vamo. Odlučim se vidjeti dokle mogu
:shock: :shock: :shock:

Zao mi je, al si u startu osudjen na propast sa ovakvim razmisljanjem.... Previse je rano da bih mogla i zapoceti nabrajati na koliko je nacina ovo progresno..... :sad:
lost&found

Post by lost&found »

podji joj kupovati parfeme i ogrlice...cokolade su out :-) :-)
cHupjahalic@

#30 Re: Odugovlačenje ili ženska šuplja

Post by cHupjahalic@ »

Da tebi nije vise krivo zbog potrosenog novca na cokoladama :? :-?

:D :D

p.s. I sam pises da cura ne prevaze ni `amo, ni tamo :roll: ... Onda ne znam sta si tu trazio i ocekivao? :shock:
Nadam se da ti je sve to dobra lekcija za ubuduce, inace te nece cekati neka svijetla buducnost sa takvim razmisljanjem. :roll:
mostarac

#31 Re: Odugovlačenje ili ženska šuplja

Post by mostarac »

cHupjahalic@ wrote:Da tebi nije vise krivo zbog potrosenog novca na cokoladama :? :-?

:D :D

oooo pa dobro nam dosli chupavo. Ti si jedan klasican primjer zene koja vazda baca suplje :D
cHupjahalic@

#32 Re: Odugovlačenje ili ženska šuplja

Post by cHupjahalic@ »

mostarac wrote:oooo pa dobro nam dosli chupavo. Ti si jedan klasican primjer zene koja vazda baca suplje :D
Al` ti i dalje kupujes meni :oops: :oops: cokolade. :D :lol:
mostarac

#33 Re: Odugovlačenje ili ženska šuplja

Post by mostarac »

cHupjahalic@ wrote:
mostarac wrote:oooo pa dobro nam dosli chupavo. Ti si jedan klasican primjer zene koja vazda baca suplje :D
i hladnu vodu s cesme :lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

Minnela wrote:evo da se i ja ukljucim malo :D

maks sheri,nema tu sta previse razmisljati zasto,kako... curi godi udvaranje i lijepe rijeci,a bome i cokolade :D pogotovo ako su jos one skuplje :D ..znaci dok je tako na tome,tj.suplja :D njoj odgovara,a nesto konkretno,kafe,cajevi,itd. nema sanse... ili je u dugoj vezi,pa ne zeli to kvariti ili jednostavno voli svog dragog,samo joj nedostaje paznje...

p.s. koliko si potrosio para na cokolade? :D
ma kupuje joj EuroBlok :lol:
shin

Post by shin »

Ovo je bilo nasukavanje sa stilom, cuj cokolade Image Trebao si i onaj sirup sok na razmucivanje.
Harrys

Post by Harrys »

:D Cini mi se da nije ponudjena" prava cokolada" po ukusu. :D :D
cHupjahalic@

#37 Re: Odugovlačenje ili ženska šuplja

Post by cHupjahalic@ »

mostarac wrote:
cHupjahalic@ wrote:
i hladnu vodu s cesme :lol: :lol: :lol:
... koju jos nisam ni dodirnula. :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Minnela wrote:
mostarac wrote:
ma kupuje joj EuroBlok :lol:
:lol: :lol:

jeftine,a ukusne :D
Nije la`ko kad se osjeti gorak ukus u ustima. :D :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

prije napada na žemsku trebaš dobro ispitati pozadinu :D i repove :D:D:D
car-x

Post by car-x »

zenama jednostavno godi to upucavanje. ako je zauzeta, prije ili kasnije ce ti to priopciti, ali ce te najprije pustiti da joj se nadijelis komplimenata, ili u tvom slucaju cokolada, i tek onda reci, imam ja momka ili ja sam udata, ili tako nesto..

ovo sam imo vise puta priliku promatrati i kod mojih frendica.. jedna je najmanje tri puta bila u situaciji da joj se tip fizicki nimalo ne svidja, da je psihicki isto tako ne zanima, ali je duze vrijeme (radi se o par sedmica ili mjeseci) dozvoljavala da joj isti kupuju sitne pokloncice, kuhaju za nju, itd..

tek kad bi taj neki zagondzija pozelio nesto vise ona bi odustajala. a sve do tada ih jednostavno "mamila".. ono pravo fising for kompliments..

nalazim da je to poprilicno licemjerno.. s druge strane, kamara muskaraca je spremno zaflertovati, bez obzira na bracni/momacki status.. i to isto tako ne odobravam. samo mi se cini da je kod muskaraca taj poriv iskljucivo fizicke prirode, dok se zene malo dublje upustaju u zaplete, prije nego priopce de nemaju pismo namjere.
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ehhh... šuplja na šuplju... Uopšte nije problem što ona nije izašla sa mnom na kahvu niti što se nismo spetljali. Upravo iz razloga što nisam mislio da je atraktivna ni ja nisam upirao toliko. Možda sam mislio da se prasnemo samo... don't know. Neki fulaju blago temu, jer ja sam samo pitao zašto se dešava to da žene (a i muškarci) hrane ego na taj način.

A ona gore pokušava da mi kaže gdje sam pogriješio... ajaoj... Savjete šaljite, kad se razbudite, na [email protected] :-) :lol:
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

car-x wrote:zenama jednostavno godi to upucavanje. ako je zauzeta, prije ili kasnije ce ti to priopciti, ali ce te najprije pustiti da joj se nadijelis komplimenata, ili u tvom slucaju cokolada, i tek onda reci, imam ja momka ili ja sam udata, ili tako nesto..

ovo sam imo vise puta priliku promatrati i kod mojih frendica.. jedna je najmanje tri puta bila u situaciji da joj se tip fizicki nimalo ne svidja, da je psihicki isto tako ne zanima, ali je duze vrijeme (radi se o par sedmica ili mjeseci) dozvoljavala da joj isti kupuju sitne pokloncice, kuhaju za nju, itd..

tek kad bi taj neki zagondzija pozelio nesto vise ona bi odustajala. a sve do tada ih jednostavno "mamila".. ono pravo fising for kompliments..

nalazim da je to poprilicno licemjerno.. s druge strane, kamara muskaraca je spremno zaflertovati, bez obzira na bracni/momacki status.. i to isto tako ne odobravam. samo mi se cini da je kod muskaraca taj poriv iskljucivo fizicke prirode, dok se zene malo dublje upustaju u zaplete, prije nego priopce de nemaju pismo namjere.
Eh evo odgovora za primjer. Čovjek je shvatio bit, i lično mi je drago što ima ista moralna stanovišta kao ja. Care... car si ove hefte.
Pearl

Post by Pearl »

pa zato i ne priopcavaju :D:D:D
kad bi rekle da nemaju namjere nikakve znaju da bi ti muskarci odmah prestali da se trude jer nece "dobiti"... zar nije i to licemjerno? to ugadjanje samo s ciljem to get some :)
Drumer

Post by Drumer »

shin wrote:Ovo je bilo nasukavanje sa stilom, cuj cokolade Image Trebao si i onaj sirup sok na razmucivanje.
TZV. Mutavac.... :lol: :lol:
idic

Post by idic »

Svaka žena, bez obzira na starosnu dob, želi se osjećati atraktivnom i poželjnom. Znam mnoge žene koje bez obzira na dugu i stabilnu vezu imaju par udvarača sa strane. Ti samo podgrijavaju situaciju, obično ne bude ništa sem udvaranja, al to ženama diže ego u nebesa.
Flert je ionako više odmjeravanje snaga i vještina, tako da to ne uzimaš za ozbiljno. :)
car-x

Post by car-x »

Pearl wrote:pa zato i ne priopcavaju :D:D:D
kad bi rekle da nemaju namjere nikakve znaju da bi ti muskarci odmah prestali da se trude jer nece "dobiti"... zar nije i to licemjerno? to ugadjanje samo s ciljem to get some :)
a kako bi ti zbario/la trebu?
pricas joj kako ti se na noznom palcu pojavila zanoktica pa je vec danima pokusavas iscupati.. sinoc ti nestalo paste za zube pa si skokno do piljare i umjesto paste kupio lubenicu od 9kg.. a juce te dinamo jebo na tri tiketa.. i onda si zavrsio s ekipom na pivi, ali nesto nije bas sjela najbolje, da li je obajatila piva ili je bila pretopla, sta li..

dugo se okreto prije nego sto si zaspo.. vruce, jebes ga..

i treba pane na tu pricu.. nadasve, pisne u gace od uzbudjenja..

malo morgen.. zamisli sebi jednu drugu situaciju.. dolazis na razgovor za poso.. znas koliko vrijedis i da znas da radis taj poso.. ali taj ko treba da te zaposli moze znati samo onoliko koliko mu ti kod tog prvog razgovor uspijes prezentirati.. i dzaba tebi sto si mega kompetentan i vrijedan radnik, kad se direktoru ili nekom iz perzonala nisi svidio.. tako ti je i kod cura.. kod tog nekog "prezentovanja" treba biti sto prirodniji, ali joj sigurno neces pricat kako ti oci suze kad cupas dlake s guzice..
Lace

Post by Lace »

:shock: na sta ovo ode..na brazilku :D
Pearl

Post by Pearl »

car-x wrote:
pricas joj kako ti se na noznom palcu pojavila zanoktica pa je vec danima pokusavas iscupati.. sinoc ti nestalo paste za zube pa si skokno do piljare i umjesto paste kupio lubenicu od 9kg.. a juce te dinamo jebo na tri tiketa.. i onda si zavrsio s ekipom na pivi, ali nesto nije bas sjela najbolje, da li je obajatila piva ili je bila pretopla, sta li..

malo morgen.. zamisli sebi jednu drugu situaciju.. dolazis na razgovor za poso.. znas koliko vrijedis i da znas da radis taj poso.. ali taj ko treba da te zaposli moze znati samo onoliko koliko mu ti kod tog prvog razgovor uspijes prezentirati.. i dzaba tebi sto si mega kompetentan i vrijedan radnik, kad se direktoru ili nekom iz perzonala nisi svidio.. tako ti je i kod cura.. kod tog nekog "prezentovanja" treba biti sto prirodniji, ali joj sigurno neces pricat kako ti oci suze kad cupas dlake s guzice..
ma joj, ti sad ode na drugu stranu totalno..:D:D:D
kad sam pricala o trudu mislila sam ono sto je neko gore spomenuo: kuhanje ruckova, pokloncici, paznja i sl :D a ne ponasanje i prirodnost..

ja licno nikad ne prihvatam poklone i pretjeranu paznju jer oni obicno daju utisak zelenog svjetlaa da se moze dalje... pogotovo kad je samo flert u pitanju..to je za mene big no no .. a protivnik sam i extra skupih poklona u vezi koja jos nije ozbiljna.. tipa - skupi parfem za 6 mjeseci veze :D ili zlatni lancic "nako"... :=)

ja samo govorim zasto neke cure to rade- jer misle da je to jedini nacin da dobiju paznju...
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

car-x wrote:

malo morgen.. zamisli sebi jednu drugu situaciju.. dolazis na razgovor za poso.. znas koliko vrijedis i da znas da radis taj poso.. ali taj ko treba da te zaposli moze znati samo onoliko koliko mu ti kod tog prvog razgovor uspijes prezentirati.. i dzaba tebi sto si mega kompetentan i vrijedan radnik, kad se direktoru ili nekom iz perzonala nisi svidio.. tako ti je i kod cura.. kod tog nekog "prezentovanja" treba biti sto prirodniji, ali joj sigurno neces pricat kako ti oci suze kad cupas dlake s guzice..[/quote
e sto mi uljepsa dan sa ovom zadnjom recenicom. Pravo me nasmija :lol:
rashid

Post by rashid »

Ma samo nek se sex-a ... to je moj moto. Zauzeta ili ne ... zenske ostaju cudo jedno veliko, jos pogotovo u danasnja doba. Pa zato je i bezveze analizirati njihova ponasanja,navike,supljiranja. Kraj krajeva su sve na neki nacin K _ _ V _ E :)
Last edited by rashid on 09/08/2006 11:36, edited 1 time in total.
Post Reply