Normalna nasa dating-stranica???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
gogili9
interesantna postavka...probajte na : http://www.romancecafe.com, ali vas unapred upozoravam da ima svakakvih likova...
Nego, jel primate i beogradjanke u vase drustvo?
Nego, jel primate i beogradjanke u vase drustvo?
-
Dedda
Kako ne postoji nas klix portal.
Jel neko mozda vidio: http://www.klix.ba.
Pokrenut je prije dva do tri dana.
Jel neko mozda vidio: http://www.klix.ba.
Pokrenut je prije dva do tri dana.
- pitt
istina. Kao i kada upoznas nekog face _to_face opet treba proci malo vremae dok ne skontas kakav je ko. Zat je forum zlatan. Samo po postovima i zajebancijam mozes skonta otprilike ko e normalna osoba i sa kim bi se moglo druziti zapravezena21 wrote:Naravno... Jedno je ono sto se pise ovdje i kako se ljudi predstavljaju, ali stvarnost je nesto drugo...
BTW, ja jos ne nadjoh takvu osobu da mi pashe al eto....ters sam zesci
- zena21
Join the clubpitt wrote:istina. Kao i kada upoznas nekog face _to_face opet treba proci malo vremae dok ne skontas kakav je ko. Zat je forum zlatan. Samo po postovima i zajebancijam mozes skonta otprilike ko e normalna osoba i sa kim bi se moglo druziti zapravezena21 wrote:Naravno... Jedno je ono sto se pise ovdje i kako se ljudi predstavljaju, ali stvarnost je nesto drugo...
BTW, ja jos ne nadjoh takvu osobu da mi pashe al eto....ters sam zesci:D:D
- pitt
Eto vidis...mirklzena21 wrote:Join the clubpitt wrote:istina. Kao i kada upoznas nekog face _to_face opet treba proci malo vremae dok ne skontas kakav je ko. Zat je forum zlatan. Samo po postovima i zajebancijam mozes skonta otprilike ko e normalna osoba i sa kim bi se moglo druziti zapravezena21 wrote:Naravno... Jedno je ono sto se pise ovdje i kako se ljudi predstavljaju, ali stvarnost je nesto drugo...
BTW, ja jos ne nadjoh takvu osobu da mi pashe al eto....ters sam zesci:D:D
![]()
-
hool
Ti su ljudi protjerani, silovani i ubijani, nisu svojom voljom dosliStrijelac wrote:Ma daj ba.. dosta nam je sto smo dobili ovih "domacih stranaca po Sarajevu" kao npr, Sandzak, Foca, etc. Ja cu za crnkinju, ali ne americku, nego onu odozdo "Afrika" majjka!
-
Vozdra_123
kad cemo tebe zeniti?pitt wrote:Ma forum zakon:D
- Daphna
Ah, odmah po novcupitt wrote:posto placasDaphna wrote:Kakve klix stranice. Svi lazu... A proci ces dobro samo ako imas sexy nick i izazovnu slicicu
![]()
Nego, ima li za mene jedan sladak forumashali hitno!!!!!
Ima li za mene jedan sladak forumash?
- pitt
Ko ti je kriv kad en znas pregovaratDaphna wrote:Ah, odmah po novcupitt wrote:posto placasDaphna wrote:Kakve klix stranice. Svi lazu... A proci ces dobro samo ako imas sexy nick i izazovnu slicicu
![]()
To zbog ovog hitno? Dobro, ispravka...
Ima li za mene jedan sladak forumash?![]()
![]()
- Lace
pitt ce te rado...uz naknadu.... proslijediti nekom slatkom forumasu ...pitt wrote:posto placasDaphna wrote:Kakve klix stranice. Svi lazu... A proci ces dobro samo ako imas sexy nick i izazovnu slicicu
![]()