Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
deex wrote:Zasad cetvorica. U prvog sam bila ludo zaljubljena, ali razocarenje. Bio je totalno neiskusan. Drugi je bio potpuno nebitan, ljetna avantura. Treceg sam, takodje, upoznala na moru, ali mi je mnogo znacio. Bili smo zajedno nekoliko sezona. On mi je potpuno otvorio oci kad je sex u pitanju. Bio je veoma verziran. I konacno cetvrti, idealan spoj ljubavi i sexa. Covjek mog zivota.
deex wrote:Zasad cetvorica. U prvog sam bila ludo zaljubljena, ali razocarenje. Bio je totalno neiskusan. Drugi je bio potpuno nebitan, ljetna avantura. Treceg sam, takodje, upoznala na moru, ali mi je mnogo znacio. Bili smo zajedno nekoliko sezona. On mi je potpuno otvorio oci kad je sex u pitanju. Bio je veoma verziran. I konacno cetvrti, idealan spoj ljubavi i sexa. Covjek mog zivota.
dovoljno u sustini kad zbrojis nije vazno koliko si imao(la)nego je si nasao ono sto si trazio(la)..jer od proslosti se ne moze uzivati nego samo od sadasnjosti..onaj ko to radi broja a ne iz stvarnog zadovoljstva nikad nece stvarno uzivati u sexu..bez ikakve hvaljenja i namjere za to imao sam ih cetrdesetak(samo sam jednom platio za sex i nikad vise i to na nagovor drugova) jer sam trazio ono sto sam sad nasao.u sustini vazno je u sexu davati sebe a ostalo dodje samo po sebi..broj nije vazan kao sto rekoh nego naci ono sto trazis tj neku kompletnu kombinaciju svega pomalo.
i kazes, otvori on tebi oci dripac jedan
znao je kao da "push the right buttons"
dovoljno je da zna kako da "push" oèi se otvore same k'o refleks...