Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laradnaat wrote:šta očekujete drugo, pa to je ONE NIGHT STAND.
dešava se
Nismo ni spomenule ocekivanja (mislim da se gdjica anais slaze sa mnom ), nego da se u svemu tome moze nesto i pozitivno zakljuciti na kraju bez obzira o kakvom one night stand-u se radi.
cuj sta smo ocekivale kod mene je uvijek nepisano pravilo bilo, nema brijanja sa likovima koji mi nisu bili privlacni i prije prvog pica tako da te vrste iznenadjenja do sada nije nikad bilo a nikad se ne zna
chupka pu pu pu, gluho i daleko bilo nadam se da tu "srecu u nesreci" necu dozivjeti
anais_nin wrote:
chupka pu pu pu, gluho i daleko bilo nadam se da tu "srecu u nesreci" necu dozivjeti
Ne pricamo o buducnosti (da Bog da ni ja i niko to nikad ne dozivjela/i ), nego moramo tjesiti forumashe koji su vec nogom zamocili u lavor pun neprijatnih iznenadjenja.
anais_nin wrote:
Ne pricamo o buducnosti (da Bog da ni ja i niko to nikad ne dozivjela/i ), nego moramo tjesiti forumashe koji su vec nogom zamocili u lavor pun neprijatnih iznenadjenja.
ma ovo je bilo samo protiv uroka
Michun, mogu iskreno reci do sada ni jedan one night stand nisam imala bilo je momenata kad me pravo kopkalo kako sve to izgleda, ali uvijek se potrefilo tako da nista od tog za "samo jednu noc"
Ako mi kupis neku od onih cokolada, razmislicu
Nego kazi mi, jesi li ti slusao redovno balade na Oksigenu nedjeljom ujutro? Nesto me asociras na jednog djecaka
Probala dvaput i oba puta ispala teška katastrofa. Prvi put nakon razvoda,kao,htela sam da budem neka "moderna,savremena" devojka,kao fol, briga me za razvod, emocije mi nisu potrebne za odlazak u krevet.....i onda nakon 5 minuta sam se setila bivšeg muža i kako je bilo sa njim pa sam počela da cmizdrim,plakala sam sat vremena,skočio mi pritisak, ukočile mi se ruke i noge, zvali smo hitnu pomoć....
Drugi put, lep,zgodan momak,ali meni nešto odjednom ispao grozan,kao osmi putnik...pa mi se zavrtelo u glavi,bilo mi je muka...
Ta dva puta,i nikad više,definitivno,moram da nešto osećam ,ne mogu tek tako fizički...nije to za mene...Jedino,da to radim u Urgentnom centru pa da mogu brzo da me prebace na reanimaciju.
Last edited by Anka on 28/07/2006 16:04, edited 1 time in total.
Nego kazi mi, jesi li ti slusao redovno balade na Oksigenu nedjeljom ujutro? Nesto me asociras na jednog djecaka
evo već sam kupio najveću milku punjenu jogurtom od jagoda, jeli može da razmisliš?
Anka wrote:Probala dvaput i oba puta ispala teška katastrofa. Prvi put nakon razvoda,kao,htela sam da budem neka "moderna,savremena" devojka,kao fol, briga me za razvod, emocije mi nisu potrebne za odlazak u krevet.....i onda nakon 5 minuta sam se setila bivšeg muža i kako je bilo sa njim pa sam počela da cmizdrim,plakala sam sat vremena,skočio mi pritisak, ukočile mi se ruke i noge, zvali smo hitnu pomoć.....
Jooj Anka, padoh sa stolice, kakvu si ti traumu dozivjela
Auuuu,pa i ti si ljubimac mojih cokolada.
Ja sve mislio,ti novi kolacic a ono ti promijenila ambalazu.
Naravno da cu ti kupiti i to po zelji,samo nemoj dugo razmisljati.
Nemam pojma o baladama na Oksigenu,ja govorim iz iskustva.