Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
forza milan wrote:
nista novo
ja sam juce bio u mostaru tako da sam se nagledo tih petokraka
sta mislis gotive li u bg poslije partizana i zvijezde zelju, sarajevo, velez
to samo nasi garibi i sada navijaju za partizan i hajduk
i dok je god tako ostacemo garibi
a da si ti svjestan koliki si garib ubio bi se
a opet cete vi u drugu ligu
samo ne znam hocete li bas odmah ove sezone
nadam se da hocete
a ako ne ove iduce sigurno
zivjelo jedinstvo i buducnost banovici
ma sta nas briga gotive li oni nas, gotivimo mi crno-beli dres , a i isli su nasi omladinci na turnir u beograd, a njihovi ce uskoro uzvratiti posjetu i nastaviti prijeratne prijateljske odnose veleza i partizana
Nadam se da si gledajuci petokrake uzivao Evo ti jos jedna slicica, relaksacije radi
forza milan wrote:popisam ti se na sve ovo
za mene postoje samo ljiljani i zeljo
a pisam ti se i po tome titi kojeg isto tako obozavas
ah kako si nas pogodio i nasekiro
VELEZ JE TITOV - TITO JE NAS
i tako bi ti Vladavica zapalio kazes a odgojio se sa njim. zanimljivo
i ja sam isto toliko nasekiran sto ti volis tita i partizan
a tek sto sam iznenadjen
netrebati
pa dobro, to sam reko u afektu
ne bih ga bas spalio ali ako ga vidim u sarajevu dok ne ode recu mu da je pogrijesio i da je supak
bolje mu ja za manje pare otic u drugu njemacku ligu
a zvezda je strasan klub u p materinu
svake godine do drugog kola kupa UEFA
ima se vlada cim ponosit
strasan klub
sad ces ti rec boilji je od zelje
e jest im to neka utjeha
forza milan wrote:popisam ti se na sve ovo
za mene postoje samo ljiljani i zeljo
a pisam ti se i po tome titi kojeg isto tako obozavas
ah kako si nas pogodio i nasekiro
VELEZ JE TITOV - TITO JE NAS
i tako bi ti Vladavica zapalio kazes a odgojio se sa njim. zanimljivo
i ja sam isto toliko nasekiran sto ti volis tita i partizan
a tek sto sam iznenadjen
netrebati
pa dobro, to sam reko u afektu
ne bih ga bas spalio ali ako ga vidim u sarajevu dok ne ode recu mu da je pogrijesio i da je supak
bolje mu ja za manje pare otic u drugu njemacku ligu
a zvezda je strasan klub u p materinu
svake godine do drugog kola kupa UEFA
ima se vlada cim ponosit
strasan klub
sad ces ti rec boilji je od zelje
e jest im to neka utjeha
Vlada igra za lovu, a ne za bosnjacki ponos. Mislim da ga za to boli neka stvar kao sto i Bosnjake boli neka stvar hoce li on sutra imati sta jesti. Recimo mi u Mostaru mu nismo zamjerili ni kad je otisao u Hajduk. Sad je otisao mu C. Zvezdu, sto za nas predstavlja manje zlo, i naravno da mu necemo zamjeriti. Covjek od toga zivi i mislim da je ispravan stav da ga zivo zaboli za povrijedjenu sujetu bosnjackih nacionalista. Svi posluju izmedju i firme posluju jedne s drugima, pa sto ne bi i jedan Vladavic igrao za C. Zvezdu. C. Zvezda ma u kakvom stanju bila je uvijek bolja referenca od Dinama i Hajduka zajedno, jer C. Zvezda je ipak evropski sampion, a Vladavic od tog zivi.
Stvarno ne mogu vjerovatu u sve nebuloze sto pises mostarac pa ti si stvarno izgubio kompas.
Koliko se ja sjecam tebe su bolesnog ili ranjenog (slagacu) spasili u bolnici u zapadnom Mostaru pa ako nista onda zbog toga bi trebao praviti neku razliku izmedju istocnih i zapadnih susjeda a koja je btw itekako znacajna.
Inace tema je otisla u ....c a ti mostarac mozes zajedno sa Vladavicem na isto mjesto.
Mahalac wrote:Stvarno ne mogu vjerovatu u sve nebuloze sto pises mostarac pa ti si stvarno izgubio kompas.
Koliko se ja sjecam tebe su bolesnog ili ranjenog (slagacu) spasili u bolnici u zapadnom Mostaru pa ako nista onda zbog toga bi trebao praviti neku razliku izmedju istocnih i zapadnih susjeda a koja je btw itekako znacajna.
Inace tema je otisla u ....c a ti mostarac mozes zajedno sa Vladavicem na isto mjesto.
za vas bosance je mozda znacajna, mozda i mi vidimo razlike, al u suprotnom smjeru. Ipak mi nikad nismo bili licemjeri kao Bosanci niti cemo to ikada biti.
A vi ste to oduvijek bili i hiljadu sam puta rekao da nema veceg ustase od sarajevskog muslimana.
zoom66 wrote:naravno, sjebaste temu dok rekoste vladavic...
a tema kao nije sjebana od pocetka kad se momak javio i poceo da pljuje po vladavicu jer ce otici u crvenu zvezdu jer to je neprijateljski klub. Svi mi znamo sta je zvezda danas, a isto tako znamo sta je i Hajduk danas - hrvatska zvezda. I sad toj spodobi ne smeta kad bi igrao u Hajduku a smeta kad bi igrao u zvezdi. E jebiga to je licemjerje, a to mi ide ekstra na zivce.