Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
neupucena
druze lara, uz duzno postovanje, meni to nije prijateljstvo nego cisto jebanje.
da smo ja i ti i vezi, i ja imam prijatelja koji zapadne u krizu, i ja kao dobra prijateljica mu dam onako da me opali svaki put kad mu se srce slama ja bi za tebe bila obicna kurva.
mozda je i ona iz avaza tjesila nekog prijatelja, samo sto je ona "ona" pa je svima kurva, a ovaj norin prijatelj je "on" pa je normalno da pruza usluge punjenja i praznjenja, a sve u okviru prijateljstva.
da smo ja i ti i vezi, i ja imam prijatelja koji zapadne u krizu, i ja kao dobra prijateljica mu dam onako da me opali svaki put kad mu se srce slama ja bi za tebe bila obicna kurva.
mozda je i ona iz avaza tjesila nekog prijatelja, samo sto je ona "ona" pa je svima kurva, a ovaj norin prijatelj je "on" pa je normalno da pruza usluge punjenja i praznjenja, a sve u okviru prijateljstva.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#28 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
i sada se javio problem ¹ta sa seksom nakon prijateljstva....**nora** wrote:kako nam se taj dio terapije svidio mi smo nastavili sa njegovim upraznjavanjem
-
ztluhcs
©ta taèno je ovdje demagogija?induendo wrote:Ovo je cist primjer zenske demagogije.neupucena wrote: da smo ja i ti i vezi, i ja imam prijatelja koji zapadne u krizu, i ja kao dobra prijateljica mu dam onako da me opali svaki put kad mu se srce slama ja bi za tebe bila obicna kurva.
-
neupucena
induendo wrote: Ovo je cist primjer zenske demagogije.Vazda su ugrozene,moralne i naivne.A muskarci su stoka koja samo iskoristava.Zlo mi je vise od ovakvih prica.Smajli koji povraca.
induendo wrote: i taj novi "jebac" ce vjerovatno prostitutku provodati mjesec-dva i skartirati je.a ona ostaje vjecno obiljezena.
Djed me je ucio da se ne druzim sa svakim
-
ibrik
ja sam apsolutni zagovornik musko zenskog prijateljstva i imam stvarno puno pravo dobrih prijateljica za koje bih dao zivot i to iskljucivo kao prijatelj, ali opet sam sebe uhvatio kako nekima od njih onako iz muske perspektive "uzmem mjere" i kako me ponekad masta ponese u njihov krevet i ja vjerujem da je to normalna pojava sve dok je covjek moze kontrolisati...medjutim kada te kontrole nestane nastaju belaji sto se i kod mene kako sam primjetio sprema, jer mi jedna prijateljica (iako je u vezi vise godina) sve vise daje neke cudne znakove, a vala ni ja nisam ravnodusan
pa bi moglo biti svega...ali ako se to dogodi ja vjerujem da od naseg daljeg prijateljstva nece biti nista...dakle poslije jebanja nema kajanja...moras odvagati prije nego sto se bilo sta desi da li je taj cin (ili vise njih
) vrijedan vaseg prijateljstva...
-
ztluhcs
ibrik wrote:ja sam apsolutni zagovornik musko zenskog prijateljstva i imam stvarno puno pravo dobrih prijateljica za koje bih dao zivot i to iskljucivo kao prijatelj, ali opet sam sebe uhvatio kako nekima od njih onako iz muske perspektive "uzmem mjere" i kako me ponekad masta ponese u njihov krevet i ja vjerujem da je to normalna pojava sve dok je covjek moze kontrolisati...dakle poslije jebanja nema kajanja...moras odvagati prije nego sto se bilo sta desi da li je taj cin (ili vise njih) vrijedan vaseg prijateljstva...
- Michun
Nora, zao mi je! Ali ako covjek nece da se druzi znaci da mu je vise stalo do te djevojke nego do tebe.
To da moze biti prijateljstvo nakon sexa - rijetko, jako rijetko. Problem je sto se to dvoje "prijatelja" uvijek vracaju na sex kad god su u problemu, singl ili dobro raspolozeni (recimo, popilo se malo).
Ako se dogovorom rijesi da je to proslost i da ne znaci nista i da se ide dalje - to je super.
To da moze biti prijateljstvo nakon sexa - rijetko, jako rijetko. Problem je sto se to dvoje "prijatelja" uvijek vracaju na sex kad god su u problemu, singl ili dobro raspolozeni (recimo, popilo se malo).
Ako se dogovorom rijesi da je to proslost i da ne znaci nista i da se ide dalje - to je super.
-
neupucena
de bona, i ti si pocela prosipati zensku demagogiju, em si nevina, em si moralna, em glumis zrtvuzmijaIzmaj wrote: nazovimo stvari pravim imenom, ako je sex, onda je to sex, ako je prijatelj onda je to prijatelj (kojem ne pomazemo prevariti njegovu djevojku), sta nam nedostaje, prijatlej ili sexc'mon people
-
Zadig
Ehja...sada.....kao prvo...prijatelji koji se povremeno drmaju su izvinjajem se ljubavnici...Ne sudim drmanje ni u kom slucaju, ali sudim nazivanje istog prijateljstvom, jer normativ znacenja stavlja imperativ na NEDRMANJE u cisto prijateljskim odnosima
Dalje, znaci da promjenimo pitanje i samim tim se vratimo na pocetak teme, sa kojega se po obicaju skrenulo
Hjelte li moguce ostati/postati/postati ponovo prijatelj sa osobom koja ti je bila ljubavnik, ili ljiubavnica...DA moze, ne vidim razloga zasto da ne...mislim teoretski nema prepreka jetle...osim ako jedan od cimbenikaa ima problem sa tim, jal zbog savjesti jal zbog cega nije bitno...A to je vec individualno
eto
Dalje, znaci da promjenimo pitanje i samim tim se vratimo na pocetak teme, sa kojega se po obicaju skrenulo
Hjelte li moguce ostati/postati/postati ponovo prijatelj sa osobom koja ti je bila ljubavnik, ili ljiubavnica...DA moze, ne vidim razloga zasto da ne...mislim teoretski nema prepreka jetle...osim ako jedan od cimbenikaa ima problem sa tim, jal zbog savjesti jal zbog cega nije bitno...A to je vec individualno
eto
-
rewritable
Kao što bi rekao Chris Rock:
FEMALES ALWAYS HAVE MALE FRIENDS, AND WE (MALES) HAVE FEMALE FRIENDS WE HAVEN'T FUCKED YET!!!
FEMALES ALWAYS HAVE MALE FRIENDS, AND WE (MALES) HAVE FEMALE FRIENDS WE HAVEN'T FUCKED YET!!!
-
vodolija_33
vi ste muški tako groznirewritable wrote:Kao što bi rekao Chris Rock:
-
ztluhcs
Halo ba.... Demagogijaaaaavodolija_33 wrote:vi ste mu¹ki tako groznirewritable wrote:Kao ¹to bi rekao Chris Rock:
FEMALES ALWAYS HAVE MALE FRIENDS, AND WE (MALES) HAVE FEMALE FRIENDS WE HAVEN'T FUCKED YET!!!:D
-
vodolija_33
ko sad? piši-briši ili ja?

-
Harrys
Ako ste oboje slobodni onda je to nesto vise od prijatelja.Ako jedan od vas ima drugu obavezu,ostati prijatelj bez sexa je nemoguce.
Ja bih skoro svakoj svojoj prijateljici ispunio zelju za sexom pod uslovom da ona to zatrazi,ali nikad ne bih prvi to trazio bas iz razloga da se ne pokvari prijateljstvo.
-
vodolija_33
ahh, kako si samo pažljiv i obazriv...Harrys wrote:Kakvo ba prijateljstvo i sex.Gdje to ima?
![]()
Ako ste oboje slobodni onda je to nesto vise od prijatelja.Ako jedan od vas ima drugu obavezu,ostati prijatelj bez sexa je nemoguce.
Ja bih skoro svakoj svojoj prijateljici ispunio zelju za sexom pod uslovom da ona to zatrazi,ali nikad ne bih prvi to trazio bas iz razloga da se ne pokvari prijateljstvo.![]()
-
ibrik
ma naravno da je iskreno, nema se tu sta muljati...Bog je odredio da se muskarci pale na svaki oblik zenska koje mu nije u blizoj rodbini i mi protiv toga ne mozemo...e sad jacina prijateljstva, karakter osobe, izgleda te prijateljiceztluhcs wrote:ibrik wrote:ja sam apsolutni zagovornik musko zenskog prijateljstva i imam stvarno puno pravo dobrih prijateljica za koje bih dao zivot i to iskljucivo kao prijatelj, ali opet sam sebe uhvatio kako nekima od njih onako iz muske perspektive "uzmem mjere" i kako me ponekad masta ponese u njihov krevet i ja vjerujem da je to normalna pojava sve dok je covjek moze kontrolisati...dakle poslije jebanja nema kajanja...moras odvagati prije nego sto se bilo sta desi da li je taj cin (ili vise njih) vrijedan vaseg prijateljstva...
standardno, iskreno...
-
ztluhcs
I zamisli da obje trebaju ne¹to u istom trenutku...Harrys wrote:ztlutch,ipak je suzen broj prijateljica,zar ne?ztluhcs wrote:A zamisli da ih par odjednom traz·i s·ta bi Hare uc·inio...Zadig wrote:Hare...pa ti si divan prijatelj...za pozeljeti
![]()
Ili ti "kako je magarac umro od gladi..." (stavili ga izmeðu 2 plasta sijena)