Jednakost na hrvatski način

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mostarac

Post by mostarac »

mali_kavkaz wrote:Pa baš zato i treba studirati,što mafija i seljaci su direktori i šefovi.Kad imaš fakultet bar te ne mogu pljuvati i ponižavati po firmi.Loš i sa fakultetom ali bez fakulteta si totalno loš. :-)
bona studirao sam ja. jos mi je ostalo malo da zvarsim, ali ono ako ih ne mozes pobjediti onda im se pridruzi :D

a u ovoj zemlji definitivno ima premalo pameti i da prostis muda da pobjedimo bagru, nazalost :(
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

mostarac wrote: bona studirao sam ja. jos mi je ostalo malo da zavrsim
Mostarac vam je onaj ¹to prièa kako je zavr¹io ¾ivotne fakultete... Ne treba mu diploma...

Jo¹ malo da zavr¹i....

:D :lol: :lol: :lol: :lol: :D
mostarac

Post by mostarac »

ztluhcs wrote:
mostarac wrote: bona studirao sam ja. jos mi je ostalo malo da zavrsim
Mostarac vam je onaj što priča kako je završio životne fakultete... Ne treba mu diploma...

Još malo da završi....

:D :lol: :lol: :lol: :lol: :D
ti, nijedne vise :D
mali_kavkaz

Post by mali_kavkaz »

mostarac wrote:
mali_kavkaz wrote:Pa baš zato i treba studirati,što mafija i seljaci su direktori i šefovi.Kad imaš fakultet bar te ne mogu pljuvati i ponižavati po firmi.Loš i sa fakultetom ali bez fakulteta si totalno loš. :-)
bona studirao sam ja. jos mi je ostalo malo da zvarsim, ali ono ako ih ne mozes pobjediti onda im se pridruzi :D

a u ovoj zemlji definitivno ima premalo pameti i da prostis muda da pobjedimo bagru, nazalost :(
ma i kad pokazes pamet i muda,uglavnom te nagrade suspenzijom.
a jos vece je zlo kad skontaju da si clan stranke koja njima ne odgovara. :-)
nineac

Post by nineac »

Moj mostarac pogresnoj stranci si se pridruzio :lol:
Samo mi mozemo opredjeljenje nekoj stranci dovesti kao prioritet prioriteta. kod mene pola familije nece da prica smnom jer sa u istoj kao i ti mostarac. Sta onda treba ocekivati od fakulteta, nego da fino nas razvrstaju, ono legalno!
A u svakoj drzavi odredjene kategorije imaju prednost kod upisa. U USA u kojoj postoje svi mehanizmi zastite ustavnih prava, postoji Affirmative Action prema kojem manjine (prvenstveno donesena uredba zbog crnaca, nakon uvodjenje Civil Rights Act 1965) imaju prednost kod upisa, tj. manji broj bodova na SAT im je potreban na odredjenom fakultetu!
Post Reply