kad prevara ucini svoje...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

izblajhana

Post by izblajhana »

manijak1 wrote:Ova sure alma je puna tuge :D :D ovo je jedno petsto milionita tema o nesretnoj ljubavi :( :D s njene strane .
P.S. Dobro slikam tj. fotografiram :oops: :D
eto kakvi ste vi muskarci...a djevojci tesko :lol: :lol: :lol:
inspire_me

Post by inspire_me »

Jel ovo ona sto uvijek postavi neku temu u rebusima i nikad se vise ne javi?? :zzzz: :zzzz:
Michun

Post by Michun »

inspire_me wrote:Jel ovo ona sto uvijek postavi neku temu u rebusima i nikad se vise ne javi?? :zzzz: :zzzz:
A izgleda da jeste!
Fakat ko' roman iz sredine nekih novina.
Lola_77

#29 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by Lola_77 »

seha wrote:Da ti nisi nosila sportske bijele carapice neki dan :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

Nakon ovog komentara prestala sam dalje citati... :lol: :lol:
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

manijak1 wrote:Ova sure alma je puna tuge :D :D ovo je jedno petsto milionita tema o nesretnoj ljubavi :( :D s njene strane .
P.S. Dobro slikam tj. fotografiram :oops: :D
Jel' mi se to petljaš u pos'o, jel' štrumfe?! :P :D :D

http://www.sarajevo-x.com/oglasi/?sekci ... oglas=4357 :D :D
Grozny

Post by Grozny »

hehehehhe
al alma mi je zestoka!
odraditi se sa strane i poslije se pravda i trazi milost za sebe! jao ovih zena.......al na kraju ko lafo "on je dobar on nije nista kriv......". Spanske serije!
zeludac mi se okrece!

neznam al meni nista nista i nista nista nista nista nista vise nemoze opravdati!
stvar je u povjerenju! Ustvari to ti je ko u vojsci! Ti kad legnes spavati slijepo se predajes onom kretenu na strazi da nece napustiti polozaj!

to zene ne razumiju
zato se ja zalazem da i zene idu u rat!
Michun

Post by Michun »

Grozny wrote:hehehehhe
al alma mi je zestoka!
odraditi se sa strane i poslije se pravda i trazi milost za sebe! jao ovih zena.......al na kraju ko lafo "on je dobar on nije nista kriv......". Spanske serije!
zeludac mi se okrece!

neznam al meni nista nista i nista nista nista nista nista vise nemoze opravdati!
stvar je u povjerenju! Ustvari to ti je ko u vojsci! Ti kad legnes spavati slijepo se predajes onom kretenu na strazi da nece napustiti polozaj!

to zene ne razumiju
zato se ja zalazem da i zene idu u rat!
Ni jedne vise tako ti slobode!
BHG

#33 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by BHG »

seha wrote:Da ti nisi nosila sportske bijele carapice neki dan :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

odlican pocetak dana...odlican.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grozny

Post by Grozny »

ne prdi michune
rumenko

Post by rumenko »

Meni je tekst smjesniji od bjelih carapa....kombinacija Saban-Dzej-Muharem Serbezovski-Zorica Bruclik(ako je ziva)-Bora Spuzic Kvaka...i zlica vegete.....
gledam u tebe sa suzama u ocima...i pitam se zasto te prevarih...sto nam je to trebalo...nemam pravog odgovora...taj neki ljudski poriv...taj neki dusmanin u nama…nisam htjela da ti dadnem bol i tugu…samo sam htjela da budem tu pored tebe zauvijek…sad me gledas sa prezirom u svojim prelijepim ocima…govoris mi da sam niko i nista…kako sam samo mogla sramota na mene…ali ja samo sjedim i slusam tvoje uvrede, cak mi nekako i prijaju…reci mi sve i uvrijedi me jos jer sta god da kazes je premalo za ovu okrutnu moju dusu…jer da nije okrutna ne bi ti nikad dala tu bol i suze u ocima…a onda nakon svega ti me opet zagrlis jer ti je zao zbog rijeci izrecenih, zbog uvreda izrecenih…vidis kako si ti dobro ljudsko bice, tebi je zao mene a ja sam ta koja je nanijela bol nama…ma ja u pravu si, i treba da me zalis, to je nesto najgore sto ti se moze desiti, kad te neko pocne zaliti…ali ti duso moja ne brini za mene, jer moje srce je previse sitno i malo za ovaj svijet…mene eto neka samo da zivotarim kad ne znam da zivim…a ti, ti samo naprijed i ne daj se duso moja, ne daj dusmanima ko ja da ti mjenjaju pozlacene pute…
sure_alma

Post by sure_alma »

hvala na svim odgovorima i vasoj velikoj milosti...:--)

P.S. ta sam u bijelim carapicama... :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Dakle.....nisi baš ni nešto tužna :D :D
BHG

Post by BHG »

sure_alma wrote:hvala na svim odgovorima i vasoj velikoj milosti...:--)

P.S. ta sam u bijelim carapicama... :lol:
nema na cemu...haj dodjem po tebe pa idemo na igman na kafu da se ispricamo.... :D
kolega

#39 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by kolega »

...
Last edited by kolega on 01/09/2008 09:31, edited 1 time in total.
bosn.om

Post by bosn.om »

Grozny wrote:stvar je u povjerenju! Ustvari to ti je ko u vojsci! Ti kad legnes spavati slijepo se predajes onom kretenu na strazi da nece napustiti polozaj!
...i doc da ga tebi sastavi dok si taman u polozaju :D
cico x

Post by cico x »

ama varaj dok mozes!
slimmersex

#42 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by slimmersex »

sure_alma wrote:gledam u tebe sa suzama u ocima...i pitam se zasto te prevarih...sto nam je to trebalo...nemam pravog odgovora...taj neki ljudski poriv...taj neki dusmanin u nama…nisam htjela da ti dadnem bol i tugu…samo sam htjela da budem tu pored tebe zauvijek…sad me gledas sa prezirom u svojim prelijepim ocima…govoris mi da sam niko i nista…kako sam samo mogla sramota na mene…ali ja samo sjedim i slusam tvoje uvrede, cak mi nekako i prijaju…reci mi sve i uvrijedi me jos jer sta god da kazes je premalo za ovu okrutnu moju dusu…jer da nije okrutna ne bi ti nikad dala tu bol i suze u ocima…a onda nakon svega ti me opet zagrlis jer ti je zao zbog rijeci izrecenih, zbog uvreda izrecenih…vidis kako si ti dobro ljudsko bice, tebi je zao mene a ja sam ta koja je nanijela bol nama…ma ja u pravu si, i treba da me zalis, to je nesto najgore sto ti se moze desiti, kad te neko pocne zaliti…ali ti duso moja ne brini za mene, jer moje srce je previse sitno i malo za ovaj svijet…mene eto neka samo da zivotarim kad ne znam da zivim…a ti, ti samo naprijed i ne daj se duso moja, ne daj dusmanima ko ja da ti mjenjaju pozlacene pute…

kako se osjecate nakon sto ste prevarili voljenu osobu?

hvala na citanju…
droljo, jer se dobro guzis :P
saangel21

#43 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by saangel21 »

sure_alma wrote:gledam u tebe sa suzama u ocima...i pitam se zasto te prevarih...sto nam je to trebalo...nemam pravog odgovora...taj neki ljudski poriv...taj neki dusmanin u nama…nisam htjela da ti dadnem bol i tugu…samo sam htjela da budem tu pored tebe zauvijek…sad me gledas sa prezirom u svojim prelijepim ocima…govoris mi da sam niko i nista…kako sam samo mogla sramota na mene…ali ja samo sjedim i slusam tvoje uvrede, cak mi nekako i prijaju…reci mi sve i uvrijedi me jos jer sta god da kazes je premalo za ovu okrutnu moju dusu…jer da nije okrutna ne bi ti nikad dala tu bol i suze u ocima…a onda nakon svega ti me opet zagrlis jer ti je zao zbog rijeci izrecenih, zbog uvreda izrecenih…vidis kako si ti dobro ljudsko bice, tebi je zao mene a ja sam ta koja je nanijela bol nama…ma ja u pravu si, i treba da me zalis, to je nesto najgore sto ti se moze desiti, kad te neko pocne zaliti…ali ti duso moja ne brini za mene, jer moje srce je previse sitno i malo za ovaj svijet…mene eto neka samo da zivotarim kad ne znam da zivim…a ti, ti samo naprijed i ne daj se duso moja, ne daj dusmanima ko ja da ti mjenjaju pozlacene pute…

hvala na citanju…
Vjeruj mi, ne znam jer nisam varala, prema tome ti ja nisam osoba koja ti to moze reci iz iskustva, ali znam samo kada bi u bilo kojem trenutku pozeljela da ga prevarim, onda bi ja ti vezu okoncala, jer ocito meni nesto tu fali ili ga ne volim dovoljno.

Isto to ocekujem od njega, jer vec ti je neko na ovom forumu rekao, "NE RADI ONO STO NECES DA TI RADE!"

Mogu ti samo reci, ubuduce, pamet u glavu!!!

:)
Irm@

#44 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by Irm@ »

hvala na citanju…
aman zaman...trebas se okusati u nekim novinama u srceparajucim romanima za usjedjelice i babe :D
nisam nikoga varala...jer je to kukavicki...lazljivo i svasta nesto...
u prevari jesam ucestvovala vishe puta...i u pocetku me grizla savjest sto neko sa mnom vara svoju djevojku...medjutim poslije shvatih da ako On moze zivjeti s tim a meni je bio cisto fizicki uzitak...zasto bih se ja izjedala... :? :D

P.S. nego mi reci je li on prijetio da ce prosuti Nectarov sok zbog tebe... ili je bilo "ti stvarno mislis da bih ja proslula ovaj sok zbog tebe" :D
anais_nin

#45 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by anais_nin »

sure_alma wrote: kako se osjecate nakon sto ste prevarili voljenu osobu?

hvala na citanju…
ma svi smo ti mi ovde uzasno moralni i nepogrijesivi :D

eh kako sam se ja osjecala....e pa osjecala sam milion stvari odjednom....osjecala sam i kajanje i sok i tugu zbog spoznaje da to znaci da je toj vezi kraj, ma koliko sam ja u tadasnjoj relativno naivnoj svojoj glavi odbijala da priznam....sok, ponajvise jer sam samu sebe sokirala...jer sam do tog momenta bila sigurna da nisam u stanju takvo nesto uraditi :roll: ono meni je to neprihvatljivo i kukavicki itd itd :roll: medjutim u tom momentu su se stvari tako poslozile da sam uradila nesto da i samu sebe iznenadim :roll: poucna zivotna lekcija jer je nikad vise nisam ponovila, momak s kojim sam tad izlazila je bio 'razrijesen' duznosti vec iduce jutro, ali eto, i sad mi se malo stomak okrene kad se toga sjetim :roll:
kolega

#46 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by kolega »

anais_nin wrote:poucna zivotna lekcija jer je nikad vise nisam ponovila
ma, ko jednom to uradi i drugi put ce. 8-)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

#47 Re: kad prevara ucini svoje...

Post by ztluhcs »

Irm@ wrote: u prevari jesam ucestvovala vishe puta...i u pocetku me grizla savjest sto neko sa mnom vara svoju djevojku...medjutim poslije shvatih da ako On moze zivjeti s tim a meni je bio cisto fizicki uzitak...zasto bih se ja izjedala... :? :D
:shock: O ti seksualno optereæena, emocionalno bezobzirna vi¹estruka prijestupnice! :shock:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

DobroJutroKolumbo wrote:Ako je ona u bijelim calapicama ja sa njom nebi ni za zivu glavu!!! Da me neko uslika pa da vidis belaja, da mi HAVAZ izda sliku s ledja!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vidi¹ za¹to uvijek treba voditi raèuna o higijeni i stvarima sa one teme oko brijanja... :D Nikad se ne zna gdje æe da sijeva :P
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

ztluhcs wrote:Vidiš zašto uvijek treba voditi računa o higijeni i stvarima sa one teme oko brijanja... :D Nikad se ne zna gdje će da sijeva :P
... i dan - dva poslije sijevanja bi se mogla ocekivati jaka grmljavina. :oops: :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

cHupjahalic@ wrote:
ztluhcs wrote:Vidi¹ za¹to uvijek treba voditi raèuna o higijeni i stvarima sa one teme oko brijanja... :D Nikad se ne zna gdje æe da sijeva :P
... i dan - dva poslije sijevanja bi se mogla ocekivati jaka grmljavina. :oops: :D
... sa mjestimiènim pljuskovima... :D
Post Reply