Pravi Brazzo
dobar zubar u sarajevu ili okolini?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Lazni Brazzo
Je l' hoces povecavati grudi ili sta?
:D
Pravi Brazzo
fale mi dvije trice, u tjendu sam
:D:D
Pravi Brazzo
-
Beslija
horns&drums wrote:To mi je sestra!!!Beslija wrote:kako je samo dobra jedna sto radi tamo....plave oci , crna kosa....ja se zaljubio prosli put....kaze doktor pljuni vodu , ja gutam....![]()
![]()
hi hi hi............sestra ti je jedna veoma dobra zubarka....
salim se , veoma je lijepa.....budi ponosan....reci joj da ima "tajnog obozavatelja"
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
1. Moras biti musliman ( pravi-dzamija 5 puta dnevnoBeslija wrote:
salim se , veoma je lijepa.....budi ponosan....reci joj da ima "tajnog obozavatelja"
2. Ne smijes imati dugu kosu
3. Moras biti fizicki lijepog lica da se njoj svidi
4. Ne smijes je poljubit dok je ne ozenis ( o sexu da i ne govorim)
I 6. najbitnije - moras cekati da se razvede od sadasnjeg muza
Imas li jos zelju?
-
Beslija
*** brise broj telefona i adresu ramadanovica ***horns&drums wrote:1. Moras biti musliman ( pravi-dzamija 5 puta dnevnoBeslija wrote:
)
2. Ne smijes imati dugu kosu
3. Moras biti fizicki lijepog lica da se njoj svidi(tj. ti ne smijes biti grobina
)
4. Ne smijes je poljubit dok je ne ozenis ( o sexu da i ne govorim)
I 6. najbitnije - moras cekati da se razvede od sadasnjeg muza
Imas li jos zelju?
*** zaboravlja bistrik ***
- rimac
Dr Selman Ramadanović bio nekad zakon. Ja i svoji moji išli kod njega. Svima preporučivao. ONda počeo fušeriti. E treba vaditi zub kod nekog njegovog kiruški. Ženi mi kaže nema ništa pokvareno, ona otišla kod drugog našao tri...Beslija wrote:RAMADANOVIC - BISTRIK....malo samo iznad stanice trolejbuske .....
lik je beton.......meni popravio zub, bolji nego orginal....kontam da sve zube izvadim pa da on nove napravi....toliko je dobar![]()
Ljudi steknu mukotrpno ime i onda ga unište. šteta...
- Drvosjeca iz Dejcica
Znam ja jednog sto ti usput i pogleda u zube k'o u grah...rashid wrote:Ima jedan na ulici hamdije kresevljakovica 61. Prvi sprat ... Dr. Stom. Ocurevic ... tako nekako ...
vadi sve zivo
- The Nightwatchman
necu bit govno pa da spominjem kod koga se ovo desilo ovako javno, nisam ipak takav smrad...ali cu ispricati situaciju:
dolazi cura u zubarsku ordinaciju, sjeda na stolicu i izvjesni stomatolog joj gleda u zub uz komentar:
"jaooooo, sta je ovo, bože dragi, užas,užas, užas.....!! pa djevojko draga ko ti je ovo radio???? pa uništio ti je zub totalno! koji je ovo konj, ko njemu diplomu dade itd, itd......"
a djevojka mu odgovara:
pa vi ste mi to radili prošle godine.
da se razumijemo, radi se o stomatologu koji ima najveću neonsku reklamu u gradu
ko zna zna, ko ne zna ima trule zube

dolazi cura u zubarsku ordinaciju, sjeda na stolicu i izvjesni stomatolog joj gleda u zub uz komentar:
"jaooooo, sta je ovo, bože dragi, užas,užas, užas.....!! pa djevojko draga ko ti je ovo radio???? pa uništio ti je zub totalno! koji je ovo konj, ko njemu diplomu dade itd, itd......"
a djevojka mu odgovara:
pa vi ste mi to radili prošle godine.
da se razumijemo, radi se o stomatologu koji ima najveću neonsku reklamu u gradu
ko zna zna, ko ne zna ima trule zube
- flora.sa
sto se tice osmica moje iskustvo sa Dr. Žunićem je predobro...ja sam imala strasnih problema sa donjim osmicama, cak sam i na operaciju morala ici, jer se jedna bila zabila u kost i poceo proces raspadanja kosti...sva sreca na vrijeme otkriveno, Dr. Zunic uradio perfektno...
svakome bih ga preporucila...radi u DZ Vrazova
svakome bih ga preporucila...radi u DZ Vrazova
- flora.sa
ne stvarno, ako hoces dobrog oralnog hirurga, ja sam ti prava osoba za preporuciti, vjeruj mi...idi kod Zunica, sa snimcima, ako si uradila snimak cijele vilice (pretpostavljam da jesi), i on ce ti reci ono sto je najbolje za uciniti...
ja sam more ljekara obisla, prije nego sam otisla kod Zunica, jer sam imala problema sa oteknutim zlijezdama na vratu i iza uha, niko mi nije znao reci zbog cega je to, a on je odmah rekao da je sigurno zbog osmica, odradila snimak, i fakat se to i potvrdilo...
ako te jos nesto interesuje, slobodno me pitaj.
ja sam nabelajila sa njima, tako da znam sta to znaci.

ja sam more ljekara obisla, prije nego sam otisla kod Zunica, jer sam imala problema sa oteknutim zlijezdama na vratu i iza uha, niko mi nije znao reci zbog cega je to, a on je odmah rekao da je sigurno zbog osmica, odradila snimak, i fakat se to i potvrdilo...
ako te jos nesto interesuje, slobodno me pitaj.
ja sam nabelajila sa njima, tako da znam sta to znaci.
- van Basten
Ja bih najradije izbjegavao te ljude do kraja života, toliku imam fobiju od zubarskog rada i sjedanja na onu stolicu
Ipak, jedna zubarka me je djelimično oslobodila toga i dozvolio sam joj da mi popravi koji zub, što je pošteno govoreći uradila zaista sjajno.
Radila je zajedno za spomenutim Oručevićem, sada su se odvojili ali je i dalje sa ordinacijom u papagajki, samo sad u prizemlju.
I iako sam zaista prezadovoljan njenim radom ipak sam još zadovoljniji što joj ne moram otići po 2-3 godine
Ipak, jedna zubarka me je djelimično oslobodila toga i dozvolio sam joj da mi popravi koji zub, što je pošteno govoreći uradila zaista sjajno.
Radila je zajedno za spomenutim Oručevićem, sada su se odvojili ali je i dalje sa ordinacijom u papagajki, samo sad u prizemlju.
I iako sam zaista prezadovoljan njenim radom ipak sam još zadovoljniji što joj ne moram otići po 2-3 godine
-
sejkan
#41 Re: dobar zubar u sarajevu ili okolini?
http://www.sarajevo-x.com
Platiti reklamu pa reklamirati.
Platiti reklamu pa reklamirati.
-
Iris31
#42 Re: dobar zubar u sarajevu ili okolini?
Tahmiščija u Kečinoj je nekad bio dobar, sad ne znam da li uopšte radi ili mu rade sinovi čini mi se. Kod njega je jedino mana to što svakog u 6h popodne naruči 
- alibaba_i_30_godina
#43 Re: dobar zubar u sarajevu ili okolini?
To ono dok zavrsi sa poslom na klinici.Iris31 wrote:Tahmiščija u Kečinoj je nekad bio dobar, sad ne znam da li uopšte radi ili mu rade sinovi čini mi se. Kod njega je jedino mana to što svakog u 6h popodne naruči