zidane
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stickitout
Razocarao me maestro totalno....slicno kao i Bazdarevic kad onomad sudiju pljunu
Nego bez zajebancije, igrac njegovog kalibra (vanserijskog) sa tolikim iskustvom, ispred miliona ljudi sirom svijeta ni manje ni vise nego u finalu.......e jebi ga. Pa gledaju ga djeca i dive mu se sirom svijeta i on onako
, stvarno je papak bez mozga.
Nema opravdanje da mu je bilo sta rekao ali mislim da je ono uvrtanje bradavice naj kobnije u cijelom incidentu bilo

Nego bez zajebancije, igrac njegovog kalibra (vanserijskog) sa tolikim iskustvom, ispred miliona ljudi sirom svijeta ni manje ni vise nego u finalu.......e jebi ga. Pa gledaju ga djeca i dive mu se sirom svijeta i on onako
Nema opravdanje da mu je bilo sta rekao ali mislim da je ono uvrtanje bradavice naj kobnije u cijelom incidentu bilo
-
zeljeni_nadimak
Nema se sta dodati.mostarac wrote:Italijani su ostali svojstveni sebi: cigani, prljavci, antisportisti i naravno u smislu igre odigrali su antifudbal.
- Ivy
VOLIM STO GA JE ODALAMIO, firauna zabarskog! Sigurno je rekao nesto na nacionalnoj ili rasnoj osnovi!FAtka wrote:ovo mi je bila prva utakmica u zivotu ( da sam je odgledala 50 %
)...najvjerovatnije i posljednja...
al' neka ga je Zidane zviznuo......izgleda da mu je nesto stvarno gadno rekao....![]()
![]()
filmski odradjeno

-
mostarac
meni je zao samo sto ga nije udario necim relevantnijim, jer ovako nije nista napravio, a da ga je poslao u bolnicu to bi bilo vec nestoIvy wrote:VOLIM STO GA JE ODALAMIO, firauna zabarskog! Sigurno je rekao nesto na nacionalnoj ili rasnoj osnovi!FAtka wrote:ovo mi je bila prva utakmica u zivotu ( da sam je odgledala 50 %
)...najvjerovatnije i posljednja...
al' neka ga je Zidane zviznuo......izgleda da mu je nesto stvarno gadno rekao....![]()
![]()
filmski odradjeno
-
Shoshana
[quote="Ivy"]
VOLIM STO GA JE ODALAMIO, firauna zabarskog! Sigurno je rekao nesto na nacionalnoj ili rasnoj osnovi!
[quote]
Lijepo je Max Cherry rekao, da ga je zviznuo sakom u nos, pa skinuo traku i sam, dostojanstveno izasao sa terena, i ja bih rekla da je hadzija...
Al' ovako je ispao ulicar. I jos skakuce oko sudije da mu "objasni"
VOLIM STO GA JE ODALAMIO, firauna zabarskog! Sigurno je rekao nesto na nacionalnoj ili rasnoj osnovi!
[quote]
Lijepo je Max Cherry rekao, da ga je zviznuo sakom u nos, pa skinuo traku i sam, dostojanstveno izasao sa terena, i ja bih rekla da je hadzija...
-
Vozdra_123
sto si ti zehebanaIrm@ wrote:ma da ga je Bogdo jos 3x udario...da ga zapamti za sva vremena...![]()
![]()
-
Vozdra_123
ma trebo je i sudiju ovdje opaliti...Stitch__ wrote:
vidim
stvarno mu nije trebalo na kraju karijere mrlju sebi praviti
-
tigris
pa kako? sta? da zastane i razmisli kako ce pa onda da ga spuca sakom u nos?Shoshana wrote:Ivy wrote: VOLIM STO GA JE ODALAMIO, firauna zabarskog! Sigurno je rekao nesto na nacionalnoj ili rasnoj osnovi!![]()
![]()
- taxi_driver
podrzavam zizu-a.jer je cak bio i otisao od njega i vjerovatno mu je ovaj nesto gadno rekao.i onda se vraca i tup.samo nije trebao u grudi nego u vugla.