Dobacivanja na utakmicama - Reloaded

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

the_stick

Post by the_stick »

finale kupa bih u fudbalu... Sarajevo - Orasje na Kosevu... linijski sudija Spomenko Mandic...

navijac: Spomenkooooooooooo.... Spomenkooooooooo....

sudija se okrece....

navijac: Spomenkooooooooooo... jesi ti iz Livna?

sudija se okrece, smjeska se i klima glavom....

navijac: a jesi ti dzamiju srusio?

:D
car-x

Post by car-x »

malo off-topic, al kad vec stick pomenu sudiju..

fudbalski sudija iz tz (ne znam je li jos uvijek sudi), softic, svi ga znaju po nadimku rus.. igrala se tekma u tojsicima (mislim da se tamosnji klub zove sloga - a to vam je izmedju tuzle i kalesije) i korner za domacu ekipu, frajer nabacio, i rus sa ivice sesnaesterca ufati volej i zabije samo takav gol pod precku.. digne ruku, svira indirekt i veli, ljudi, jbg, nisam mogo odolit koliko je dobra bila..
jusuff

Post by jusuff »

stare velezove, bezbeli tuceu:
osim vec pomenute "glavom je tuce, ne'sh na fakultet" bila je i
udri ga tuce, ja cu ga odlezat

nekada davno na grbavici, zeljo - rijeka igraju, a temperatura -15, cova nosa kutiju i glasno reklamira: SOK, SOK, HLADAN SOK (tetrapak s slamcicom)
rikardoreis

Post by rikardoreis »

U Mostaru, grafit na kontejneru za smece:
"PRILOG ZA ZRINSKI"

al' jbg, ima i jedan zeznut na zidu stadiona Bijeli Brijeg, nastao kad je Velez ispao iz lige:

"VELEZ NIJE ISP'O, SAMO JE MOR'O SKOCIT DOLE"
ProS

Post by ProS »

'ucero ti crnac' :oops:
semso poplava

Post by semso poplava »

car-x wrote:malo off-topic, al kad vec stick pomenu sudiju..

fudbalski sudija iz tz (ne znam je li jos uvijek sudi), softic, svi ga znaju po nadimku rus.. igrala se tekma u tojsicima (mislim da se tamosnji klub zove sloga - a to vam je izmedju tuzle i kalesije) i korner za domacu ekipu, frajer nabacio, i rus sa ivice sesnaesterca ufati volej i zabije samo takav gol pod precku.. digne ruku, svira indirekt i veli, ljudi, jbg, nisam mogo odolit koliko je dobra bila..
:lol: :lol: :lol:

ovo je stvarno legendarno :lol: :lol: :lol:
jeftinifilmovi

Post by jeftinifilmovi »

Malo skrecem sa teme, ali necu da otvaram topic zbog ovoga.
Naime, ima li neko da bi isao kolima u Beograd na Crvena zvezda - Milan ?
Ja cu probati da nabavim karte po ceni posto ce kod tapkarosa biti astronomski skupe, kao i uvek. Mada ne garantujem, ali mi se ide.
dacimir

Post by dacimir »

Sudija,dabogda ti djeca izgledala ko Rade Paprica.
Timotije

Post by Timotije »

jusuff wrote:stare velezove, bezbeli tuceu:
osim vec pomenute "glavom je tuce, ne'sh na fakultet" bila je i
udri ga tuce, ja cu ga odlezat

nekada davno na grbavici, zeljo - rijeka igraju, a temperatura -15, cova nosa kutiju i glasno reklamira: SOK, SOK, HLADAN SOK (tetrapak s slamcicom)
Prodavca sam zaboravio, ali ono njegovo: sok,sok, hladan sok, po tisucu puta jos mi je u usima.
Ustaje frajer na Grbavici i drekne sudija (pola stadiona ga cuje igra se ovako negdje peti minut, sute svi....): dabogda ti dijete ko ja ucilo!
Samo da ste ga mogli vidjeti,sve bi vam se kazalo....svi se smiju...
mostarac

Post by mostarac »

u Mostaru na zatvoru:

"IDEMO U NJEMACKU DA IGRAMO SA PRAVIM TURCIMA!"
a ispod pise:
"I PRAVIM HRVATIMA"

jes da nije s tekme ali eto, fudbalski je jebs ga :D
Elko

Post by Elko »

Saian wrote:
radeljas wrote:iz vremena hokeja u zetri i hk bosna i howarda, jamesona i jocketa, bosninih pojacanja iz kanade

"sudija, sviraj p.t.m, da bog da rukav nosio u dzepu..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: suze mi idu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :)

Ova je najbolja .....bravo legendo :lol: :lol: :lol: :lol:
Elko

Post by Elko »

ostro i na prvu wrote:
pirmin wrote:Borac-Spartak tamo negdje `89:"...sudija dabogda im`o pune dzepove maraka a nem`o ih cime izvaditi" ili onome sto prodaje shpice i ostali asortiman: "...majstore...ima`l sta na kashiku?" :D

oplakah :D :D :D
oj :lol:
rulja_20

Post by rulja_20 »

koševo, negdje na istoku gdje su se okupljali oni penzioneri: Vidi mu glave k'o BIDON! :lol:
Zux

Post by Zux »

Tekma jos nije ni pocela dere se lik: Sudija j..em ti mater onako za svaki slucaj.

Ili Dzemi Smjecaninu koji izvodi aut kod istoka: Dzemo nasmij se za govedji gulaš.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:) Kosevo, ... Sarajevo - Hajduk (predratne godine). U ekipi Hajduka braca Zoran i Zlatko Vujovic. Zlatko neuhvatljiv. Sve mu polazi za nogom i radi sta hoce, pravi nam paniku u odbrambenom redu, ali ....... iz publike se prvo tiho, a onda horski cuju povici: "Yebemo ti brata, .... yebemo ti brata, ..... " :lol: :lol: :lol: I naravno, ..... covjek se zijanio, ... i mi dobili utakmicu, .... :oops: :D

_ . _ . _ . _ . _

Skenderija, ... kosarkaska utakmica Bosna - Zadar (nisam bas siguran da li je Zadar, ali nije ni puno bitno). Uglavnom, za taj tim je igrao kosarkas po prezimenu Obad.
Covjek se razigrao, puni nam kos, .... uspjevaju mu sve trice, .... ma i cetvrtice, ... :D
A onda, .... jel`, .... svaki kontakt Obada sa loptom se pocinje horski pratiti sa: "Zzzzzzzz, .... zzzzzzz, ..... zzzzzzz !!!
Ubrzo je zatrazio izmjenu, ..... a mi, ..... zabiljezili pobjedu, .... :D

Naravno, .... moram napomenuti da ne odobravam ovake postupke. :)
DONY

Post by DONY »

Gargamel(citat);

Kad spomenu košarku, najlegendarnije mi je kad su Raziji Mujanović dobacivali 'Razija muško!', pa kad je htjela napustiti utakmicu trener joj rek'o: 'igraj, boli te ku**c'. Živa istina da se to desilo. Laughing Laughing

Nisi normalan,valjam se. :lol: :lol:
acrobatba

Post by acrobatba »

Premier liga. Kosevo. Nikola Bilić poziva na minutu sutnje za preminulog sudiju (hrvat). Stoji "majstor" na Istoku, stomakom naslonjen na ogradu i veli "E *urac ce ga on ove godine jaja farbat!"" :lol:
vatana

Post by vatana »

Dzemo Smjecanin poslije utakmice u Brezi: (ukazujuci na to u kakvom su nam stanju stadioni, a stadion u Brezi je livada, bez ograda, bez icega)

"Uzeo ja zalet da korner izvedem, kad me voz ne opali."

Grafit: "Ivan Papa Pavao Drugi, Zeljo prvi"
bleka

Post by bleka »

Bosna -Cibona, ANdro Knego, ko ga se sjeca je bio izuzetno maljav. Dobaci neko: " jes'ti nana fin dzemper isplela" :lol:

Bosna -Jugoplastika, Pimpek dobaci Sobinu,"Ufati se ti kakve knjige nije ovo za tebe"

Prijateljska Bosna-Turska, KOsevo, ide izbijena lopta prema Turskom golamanu, nigdje nikoga,te je frajer profuli. KAd se neko dreknu "Chorooooooooo" :lol: :lol: :lol: :lol:
baklava2

Post by baklava2 »

prijateljska utakmica sarajevo- c. zvezda i puno nagrada za igrače tipa najbolji potez, najljepša frizura i sl. uglavnom svi su fudbaleri trebali dobiti ponešto.
iz igre izlazi neki od maldih fudbalera sarajeva a Rešo ( taksista bio kod narodnog pozorišta ) dobacuje:
sine ti ćeš dobiti tabut sa kuglagerima 7 godina nepodmazanim.
p0go

Post by p0go »

baklava2 wrote:prijateljska utakmica sarajevo- c. zvezda i puno nagrada za igrače tipa najbolji potez, najljepša frizura i sl. uglavnom svi su fudbaleri trebali dobiti ponešto.
iz igre izlazi neki od maldih fudbalera sarajeva a Rešo ( taksista bio kod narodnog pozorišta ) dobacuje:
sine ti ćeš dobiti tabut sa kuglagerima 7 godina nepodmazanim.
:lol: :lol:
zanzibar

Post by zanzibar »

Željo- Velež, sada u subotu:
-Vidi Grede majke ti, ko da je šestar. Samo trči po krugu...(krug oko centra) :D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Ima na hz.org-u, ali mi svoje bisere ne bacamo pred svinje :D .
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

stochar wrote:
Celicna_saka wrote:Ima na hz.org-u, ali mi svoje bisere ne bacamo pred svinje :D .
znachi, forumashi sarajevo-x svinje? sta onda ti ovdje radis?
Ne budi bukvalan.
Igman

Post by Igman »

Dosao novi igrac na probu u Velez. Kad neko iz publike, ja igraca, pa ovaj nebi mogo malo masniju supu pojesti.
Post Reply