navijac: Spomenkooooooooooo.... Spomenkooooooooo....
sudija se okrece....
navijac: Spomenkooooooooooo... jesi ti iz Livna?
sudija se okrece, smjeska se i klima glavom....
navijac: a jesi ti dzamiju srusio?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
car-x wrote:malo off-topic, al kad vec stick pomenu sudiju..
fudbalski sudija iz tz (ne znam je li jos uvijek sudi), softic, svi ga znaju po nadimku rus.. igrala se tekma u tojsicima (mislim da se tamosnji klub zove sloga - a to vam je izmedju tuzle i kalesije) i korner za domacu ekipu, frajer nabacio, i rus sa ivice sesnaesterca ufati volej i zabije samo takav gol pod precku.. digne ruku, svira indirekt i veli, ljudi, jbg, nisam mogo odolit koliko je dobra bila..
Prodavca sam zaboravio, ali ono njegovo: sok,sok, hladan sok, po tisucu puta jos mi je u usima.jusuff wrote:stare velezove, bezbeli tuceu:
osim vec pomenute "glavom je tuce, ne'sh na fakultet" bila je i
udri ga tuce, ja cu ga odlezat
nekada davno na grbavici, zeljo - rijeka igraju, a temperatura -15, cova nosa kutiju i glasno reklamira: SOK, SOK, HLADAN SOK (tetrapak s slamcicom)
baklava2 wrote:prijateljska utakmica sarajevo- c. zvezda i puno nagrada za igrače tipa najbolji potez, najljepša frizura i sl. uglavnom svi su fudbaleri trebali dobiti ponešto.
iz igre izlazi neki od maldih fudbalera sarajeva a Rešo ( taksista bio kod narodnog pozorišta ) dobacuje:
sine ti ćeš dobiti tabut sa kuglagerima 7 godina nepodmazanim.
Ne budi bukvalan.stochar wrote:znachi, forumashi sarajevo-x svinje? sta onda ti ovdje radis?Celicna_saka wrote:Ima na hz.org-u, ali mi svoje bisere ne bacamo pred svinje.