sta raditi?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Mozete vi ostati prijatelji, samo se distanciraj. Porazgovarajte, idizte u kino.
Preporucam go west ili broukbek mauntin
p.s. izvini jaro, ali ne mogu biti ozbiljan
Preporucam go west ili broukbek mauntin
p.s. izvini jaro, ali ne mogu biti ozbiljan
-
semso poplava
mislis ORTAK (vidi naslov teme cuj ortaktigris wrote:pitaj edu-a sa forumaon ti je guzni sa deenom
![]()
![]()
![]()
edu ima li tih cajnih kolutica??
-
ibrik
Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te zguzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
-
vodolija_33
pa ako stvarno dobro izgleda, prihvati njegovu ljubav... znaš i sam kakav je danas vakat, teško naći normalnog insana...ovako ortaci ste...crtaonicar wrote:treba mi ozbiljan odgovor, nije zajebancija stvarno mi se to desilo!
stare nane su vazda govorile "probirač- otirač"
- horns&drums
Beatrice, zasto je presto bred pit a poceo pit sampras?
:D:D
- horns&drums
Ok, hvala
:D
-
boric
#36 Re: sta raditi kad ti ortak izjavi ljubav?
ako nisi i sam,onda ga odvedi u prvo udruzenje "tople brace" a ti se vrati normalnom,zdravom i cistom zivotucrtaonicar wrote:Sta uraditi kada ti dugogodisnji drug izjavi ljubav a ti ni pomislio nisi da je on gay? nevjerovatno! momak koji bi maogao imati svaku curu i vec ih je mnogo i imao, i nije ti na kraj pameti bilo da te moze tako sokirati.........???
-
ibrik
Cuj Brad Pitt, nemoj me ba sramotiti da me s njim uporedjujes...on je mala maca za meneBeatrice_22 wrote:ma mogu misliti da ti ne bi mogli odoljeti, mr. Brad Pittibrik wrote:Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te zguzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...![]()
eto vidis, da nema njih, ne bi znao koliko si neodoljiv![]()
- CiCiban
je li sad to znaci da ti ne bi smetalo da je zaljubljen u tebe recimoibrik wrote:Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te *guzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
kakva kafa..to je BO
-
ibrik
Ma kako mi covjece ne bi smetala zaljubljenost...ne daj Boze nikome...nije ugodno kad se svidjas nekoj zenskoj koja se tebi apsolutno ne svidja (citaj grob od cure) i stalno je izbjegavas da ne dolazis u neugodne situacije, a kamo li da se peder zaljubi u tebe...hvala Bogu nemam takvih iskustava i nadam se da nikad i necu imati...a sto se tice zezanja onog u kojeg se peder zaljubio (usput meni je pojam gay bezveze, jer imamo u svom jeziku ruiječ peder i trebamo je koristiti) znas kako je to u tim teenagerskim godinama u srednjoj samo trazis bilo sta da napravis ludnicu od zivota nekome...da se to sada nekome desi iz mog okruzenja kada sam dosta stariji to bi bilo vjerovatno drugacije...iako bi opet bio predmet zajebancije 100 %...
- horns&drums
Mislim da bi pokretac teme trebao promijeniti nickname u przionicar i onda ne bi trebalo biti problema 
-
ibrik
ma nisi me udavila
, nego ja se ne mogu nikako pomiriti s tim da je neko peder, pardon gay
i ne mogu da koristim neke "fine" izraze za nesto sto mi je odvratno... mozda ispadam neki primitivni bosanski seljak, sto fakat ni u kojem slucaju nisam, ali kada je rijec o ovome neka ispadam i seljak...pored ovakvih nasih lijepih bosanki gledati muskarce
...ja to ne mogu shvatiti...kad to budu priznali kao bolest onda se mogu pomiriti s tim i zaliti ljude koji su takvi, jer po meni je to neka vrsta poremecaja koju treba pokusavati lijeciti...a dok god se bore za istospolne brakove, neku neprirodnu slobodu i slicne stvari ja ostajem primitivni bosanski seljak koji voli djevojke i homoseksualce zove pederima...
joj sto ja sad tebe udavi...sorry...

joj sto ja sad tebe udavi...sorry...
-
crtaonicar
-
teachergirl
Ne znam čemu sekiracija ako sam nisi peder.Ali nisi ni ti čist dok se priča o tome ovdje, digao si to na vela havle, čovjek probao pa ako nije uspio bože moj, nema tu ništa JAOOOO!!
AKO TI NISI TAJ, NISI, ako jesi ne treba ti naš savjet, zabavljajte se najljepše ljubavi iz prijateljstva proizilaze
AKO TI NISI TAJ, NISI, ako jesi ne treba ti naš savjet, zabavljajte se najljepše ljubavi iz prijateljstva proizilaze
- anais_nin
po tom ni mi zene ne bismo trebale piti kafu sa vecinom muskih jaranaibrik wrote:Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te zguzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
- horns&drums
crtaonicar wrote: i vi sa sarkazmom ste mi pomogli...
-
ibrik
Nemoj ba tako nisu svi muskarci istianais_nin wrote:po tom ni mi zene ne bismo trebale piti kafu sa vecinom muskih jaranaibrik wrote:Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te zguzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
A ti crtaonicar jarane malo smiri strasti i ipak sjedi sa tim svojim jaranom i fino popricaj...ako ste fakat raja ko sto kazes da jeste trebali nbi razumjeti jedan drugoga...fino ti njemu objasni sve i pomozi frajeru da to prebrodi i da se akoBogda vrati na pravi put pocne o djevojkama razmisljati...sretno...