sta raditi?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Skyfox

Post by Skyfox »

Da te stvarno voli i da zna da ti nemas te sklonosti (a predpostavljam da zna), zadrzao bi to za sebe. Voljenu osobu zelis uciniti sretnom a ne zgranutom :run:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Mozete vi ostati prijatelji, samo se distanciraj. Porazgovarajte, idizte u kino.

Preporucam go west ili broukbek mauntin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. izvini jaro, ali ne mogu biti ozbiljan ;)
tigris

Post by tigris »

pitaj edu-a sa foruma :oops: on ti je guzni sa deenom :oops: :roll: :D :D
semso poplava

Post by semso poplava »

tigris wrote:pitaj edu-a sa foruma :oops: on ti je guzni sa deenom :oops: :roll: :D :D
mislis ORTAK (vidi naslov teme cuj ortak :lol: :lol: :lol: )

edu ima li tih cajnih kolutica??
ibrik

Post by ibrik »

Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te zguzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

crtaonicar wrote:treba mi ozbiljan odgovor, nije zajebancija stvarno mi se to desilo!
pa ako stvarno dobro izgleda, prihvati njegovu ljubav... znaš i sam kakav je danas vakat, teško naći normalnog insana...ovako ortaci ste... :roll:

stare nane su vazda govorile "probirač- otirač" :D:D
bosn.om

Post by bosn.om »

Ma ja, drzi ga dje pod rukom k'o shemu, sta znas kakve suse moze bit' :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Beatrice, zasto je presto bred pit a poceo pit sampras? :D:D:D
horns&drums

Post by horns&drums »

Ok, hvala :D:D
black

Post by black »

horns&drums wrote:Mozete vi ostati prijatelji, samo se distanciraj. Porazgovarajte, idizte u kino.

Preporucam go west ili broukbek mauntin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. izvini jaro, ali ne mogu biti ozbiljan ;)
:lol:
boric

#36 Re: sta raditi kad ti ortak izjavi ljubav?

Post by boric »

crtaonicar wrote:Sta uraditi kada ti dugogodisnji drug izjavi ljubav a ti ni pomislio nisi da je on gay? nevjerovatno! momak koji bi maogao imati svaku curu i vec ih je mnogo i imao, i nije ti na kraj pameti bilo da te moze tako sokirati.........???
ako nisi i sam,onda ga odvedi u prvo udruzenje "tople brace" a ti se vrati normalnom,zdravom i cistom zivotu :x :x
ibrik

Post by ibrik »

Beatrice_22 wrote:
ibrik wrote:Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te zguzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
ma mogu misliti da ti ne bi mogli odoljeti, mr. Brad Pitt ;-)

eto vidis, da nema njih, ne bi znao koliko si neodoljiv :D 8-)
Cuj Brad Pitt, nemoj me ba sramotiti da me s njim uporedjujes...on je mala maca za mene 8-) :-) ...zajebajem se ali jel to majke ti moras biti ko Brad Pitt da bi se neko zagledo u tebe...ne izgledas ni ti sigurno ko Angelina pa ima frajera kojima se svidjas...a i jedan od ove dvojice pedera koje znam se bio zaljubio dok smo bili u srednjoj skoli u jednog frajera iz mog razreda pa da vidis koje su tu sjebade bile...frajer nije smio kako treba izaci iz razreda da ga raja ne zajebaje...ma katastrofa
tigris

Post by tigris »

maccarona wrote:
Stitch__ wrote:macci sta bi ti da ti tigris izjavi ljubav :D
odmah za dansku da je zenim :D

:dance:

:D
CiCiban

Post by CiCiban »

ibrik wrote:Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te *guzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
je li sad to znaci da ti ne bi smetalo da je zaljubljen u tebe recimo :-) sve dok nije blizu :roll: ? meni bi bas ta zaljubljenost bila babaroga(ono da mi se nekako izbrisati iz te glave..brr)
kakva kafa..to je BO :-)
Last_one

Post by Last_one »

Hej imam i ja jednog jarana peska ( al ja se ne bojim jer sam femine )..uglavnom hajd da ih spojimo!!!!! :D :D :D :D
ibrik

Post by ibrik »

Ma kako mi covjece ne bi smetala zaljubljenost...ne daj Boze nikome...nije ugodno kad se svidjas nekoj zenskoj koja se tebi apsolutno ne svidja (citaj grob od cure) i stalno je izbjegavas da ne dolazis u neugodne situacije, a kamo li da se peder zaljubi u tebe...hvala Bogu nemam takvih iskustava i nadam se da nikad i necu imati...a sto se tice zezanja onog u kojeg se peder zaljubio (usput meni je pojam gay bezveze, jer imamo u svom jeziku ruiječ peder i trebamo je koristiti) znas kako je to u tim teenagerskim godinama u srednjoj samo trazis bilo sta da napravis ludnicu od zivota nekome...da se to sada nekome desi iz mog okruzenja kada sam dosta stariji to bi bilo vjerovatno drugacije...iako bi opet bio predmet zajebancije 100 %...
horns&drums

Post by horns&drums »

Mislim da bi pokretac teme trebao promijeniti nickname u przionicar i onda ne bi trebalo biti problema :D
ibrik

Post by ibrik »

ma nisi me udavila :-D , nego ja se ne mogu nikako pomiriti s tim da je neko peder, pardon gay :D :-D i ne mogu da koristim neke "fine" izraze za nesto sto mi je odvratno... mozda ispadam neki primitivni bosanski seljak, sto fakat ni u kojem slucaju nisam, ali kada je rijec o ovome neka ispadam i seljak...pored ovakvih nasih lijepih bosanki gledati muskarce :x :? :-) ...ja to ne mogu shvatiti...kad to budu priznali kao bolest onda se mogu pomiriti s tim i zaliti ljude koji su takvi, jer po meni je to neka vrsta poremecaja koju treba pokusavati lijeciti...a dok god se bore za istospolne brakove, neku neprirodnu slobodu i slicne stvari ja ostajem primitivni bosanski seljak koji voli djevojke i homoseksualce zove pederima...

joj sto ja sad tebe udavi...sorry... :-D :-D
crtaonicar

Post by crtaonicar »

z
Last edited by crtaonicar on 20/10/2009 00:03, edited 1 time in total.
CiCiban

Post by CiCiban »

skuliraj se i samo polako..kao da se nista strasno nije desilo..
jer i nije
ostalo ce morati biti njegov problem..ti si mu objasnio gdje si..jesi li?
:P :-) eto.. vjeruj ima i cudnijih situacija :sad:
teachergirl

Post by teachergirl »

Ne znam čemu sekiracija ako sam nisi peder.Ali nisi ni ti čist dok se priča o tome ovdje, digao si to na vela havle, čovjek probao pa ako nije uspio bože moj, nema tu ništa JAOOOO!!
AKO TI NISI TAJ, NISI, ako jesi ne treba ti naš savjet, zabavljajte se najljepše ljubavi iz prijateljstva proizilaze
anais_nin

Post by anais_nin »

ibrik wrote:Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te zguzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
po tom ni mi zene ne bismo trebale piti kafu sa vecinom muskih jarana :D
horns&drums

Post by horns&drums »

crtaonicar wrote: i vi sa sarkazmom ste mi pomogli...
:faraon1: :faraon1:
ibrik

Post by ibrik »

anais_nin wrote:
po tom ni mi zene ne bismo trebale piti kafu sa vecinom muskih jarana :D
Nemoj ba tako nisu svi muskarci isti :-D :-) (joj suplje)...ali to sto muskarci misle je nesto skroz prirodno sto je Bog odredio jer da nema tih misli i tih strasti i osjecanja ne bi bilo ni svijeta....

A ti crtaonicar jarane malo smiri strasti i ipak sjedi sa tim svojim jaranom i fino popricaj...ako ste fakat raja ko sto kazes da jeste trebali nbi razumjeti jedan drugoga...fino ti njemu objasni sve i pomozi frajeru da to prebrodi i da se akoBogda vrati na pravi put pocne o djevojkama razmisljati...sretno...
Gazz

Post by Gazz »

ma ne znam sta bih ti rekla :roll:

8-) :P :D
Post Reply