Engleska -Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
izbjeglica_iz_besmisla
It's coming home,it's coming home.
England's coming home
Forza Italia.
England's coming home
Forza Italia.
-
Jasho
Izvesti Arona Lennona u zadnjim trenutcima i uvesti Carraghera može samo idiot, a upravo je idiot bio Ericsson, koji je tim potezom doprinjeo izbacivanju svoje reprezentacije, jer upravo je Carragher bio jedan od 3 idiota koja su promašila penale! Nakon idiotskog poteza Rooneya, koji jedan od glavnih krivaca za ispadanje i kada ti fali igrač u napadu Ericsson uvodi beka, a izvodi momka koji je unio svježinu u igru nakon Beckama! Gdje si vidio da bek izvodi dobro penale! Imali su jedinstvenu priliki i usrali su je! Ni je mi jasno kako mogu sve utakmice koje su odigrali na penale u svojoj istoriji izgubiti? Katastrofalno su izvodili penale!
-
lindjo
nemam volje za opsirnijim kometarom,bukvalno sam utucen(jbg emotivac sam),iako sam znao da ispadamo na penale 100%,drhto sam,iako dobrano natopljen
mnogi igraci su podbacili,i o tome se moze na daleko i na siroko pricati,ali je selektor glavni krivac,mater mu eskimsku
ova generacija je manje-vise srednjih godina i imat ce jos bar dvije sanse(,(EURO;W.C.2010,mada ne vjerujem da ce beckham igrati za cetri godine)...na zalost novi slektor je totalna fula...i ne ulijeva neko povjerenje u dugo iscekivani b konacni trijumf
penali su postali prokletstvo i komplex i tu nema dileme
(zastava na pola koplja)
-
Stitch__
roberto carlos. pernia. marques. padose mi na pamet u 10 sekundi. a ima ih punoJasho wrote:Izvesti Arona Lennona u zadnjim trenutcima i uvesti Carraghera može samo idiot, a upravo je idiot bio Ericsson, koji je tim potezom doprinjeo izbacivanju svoje reprezentacije, jer upravo je Carragher bio jedan od 3 idiota koja su promašila penale! Nakon idiotskog poteza Rooneya, koji jedan od glavnih krivaca za ispadanje i kada ti fali igrač u napadu Ericsson uvodi beka, a izvodi momka koji je unio svježinu u igru nakon Beckama! Gdje si vidio da bek izvodi dobro penale! Imali su jedinstvenu priliki i usrali su je! Ni je mi jasno kako mogu sve utakmice koje su odigrali na penale u svojoj istoriji izgubiti? Katastrofalno su izvodili penale!
-
lindjo
carragher je usao da puca penal,i to nema veze ni sa kakvom taktikom,pogotovo jer to se desilo dva minuta prije kraj aproduzetaka
a us'o je zato sto ga je zabio milanu,ako se na varam (l.P.2005)
i sudija ga je sjebo,smeo,svjesno ili ne...kakav jebeni znak ima cekat
A.Cole je zabio prije dvije godine,i morao je pucati...ali da ne mucim sebe,batali sve ovo
a us'o je zato sto ga je zabio milanu,ako se na varam (l.P.2005)
i sudija ga je sjebo,smeo,svjesno ili ne...kakav jebeni znak ima cekat
A.Cole je zabio prije dvije godine,i morao je pucati...ali da ne mucim sebe,batali sve ovo
-
Kukuruz_Barbe-q
Ti stvarno pravi englez.
nemam volje za opsirnijim kometarom,bukvalno sam utucen(jbg emotivac sam),iako sam znao da ispadamo na penale 100%,drhto sam,iako dobrano natopljen