ITA - AUS
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kukuruz_Barbe-q
Moj Murate usuti tu
.Sjecas li se sta se desilo proslog svjetskog i Bayrona Morena?Australija je morala da plati ceh.
-
SilentWhisper
Koliko sam očekivao ovo prvenstvo, a pretvara se u jedno veliko sranje....
Stite se veliki, tako je oduvijek bilo....
Stite se veliki, tako je oduvijek bilo....
- Murat Sabanovic
italija samo na kradju prolazi ,pogledaj italijansko prvenstvo.sve sami lopoviKukuruz_Barbe-q wrote:Moj Murate usuti tu![]()
![]()
.Sjecas li se sta se desilo proslog svjetskog i Bayrona Morena?Australija je morala da plati ceh.
moj kukuruze.ali ko ih jebe ,nece dalje od cetvrt finala. ne samo da su lopovi vec i pederi...
udri,udri zabare....
- strong69
Slazem se da nije bio penal. Ali i Italija je ako se sjecate izbacena od J. Koreje prije 4 godine zahvaljujuci sudiji... To je tek bila krada... I to protiv velike ItalijeMurat Sabanovic wrote:italija samo na kradju prolazi ,pogledaj italijansko prvenstvo.sve sami lopoviKukuruz_Barbe-q wrote:Moj Murate usuti tu![]()
![]()
moj kukuruze.ali ko ih jebe ,nece dalje od cetvrt finala. ne samo da su lopovi vec i pederi...
udri,udri zabare....
- Murat Sabanovic
jarane ,ako im ovakve sudije budu sudili, oni ce ga i osvojiti...Stitch__ wrote:nece dalje od cetvrtfinala?
murate, smijes li po 100km da hoce?
pogledaj malo s kim igraju
ali nadam se ipak na kraju da ce sport pobijediti i da ce lopovi u cetvrrt finalu ispasti...
-
ma_zdraoooo
Izbacise nas zabari na pickasti penal
Niti je bio crveni, niti je bio penal. Jebi ga, bolji su bili od nas sve do crvenog, nije nam Kewell igrao, nismo imali dobrih napadaca.
Ali onako da ispadnemo, steta.
Niti je bio crveni, niti je bio penal. Jebi ga, bolji su bili od nas sve do crvenog, nije nam Kewell igrao, nismo imali dobrih napadaca.
Ali onako da ispadnemo, steta.
- Murat Sabanovic
ma nema veze skim oni igraju...oni su se danas pokazali isto kao i protiv usa.najgori fudbal igra italija.nemaju napada,simulacija 50ak na svakoj utakmici. doduse ja sam ovakav rasplet utakmice i ocekivo.samo sam konto da ce inzagi uci i pasti u 16 metara.Stitch__ wrote:jesil provjerio s kim igraju u cetvrtfinalu?
- cHupjahalic@
Italija nije ni navikla da pobjedi na posten nacin. Svaki put ista prica...
Ovo danas je bila bruka...
Jedini plus u svemu ovome vidim zato sto sam uplatila na Italiju.
@Harrys Veceras bi Svica trebala da se pakuje ako ce choopka da dobije lovu.

Jedini plus u svemu ovome vidim zato sto sam uplatila na Italiju.
@Harrys Veceras bi Svica trebala da se pakuje ako ce choopka da dobije lovu.
-
Harrys
Chupka,zao mi je za tvoju lovu,trebala si ozbiljnije da shvatis moju prricu.cHupjahalic@ wrote:Italija nije ni navikla da pobjedi na posten nacin. Svaki put ista prica...
Jedini plus u svemu ovome vidim zato sto sam uplatila na Italiju.![]()
@Harrys Veceras bi Svica trebala da se pakuje ako ce choopka da dobije lovu.![]()
- cHupjahalic@
Pa dosta mi je sto ovdje idemo down, down, down, down...Harrys wrote:Chupka,zao mi je za tvoju lovu,trebala si ozbiljnije da shvatis moju prricu.![]()
-
everybody hurts
Ajde sad koji vam je...ono penal nije bio ni u snu, ali skontajte malo, australija da igra u cetvrtfinalu kojim slucajem??? Jos jednom, australija
, pa da se svjetsko pretvori u cirkus slican proslom svjetskom kad je amerika irala u cetvrtfinalu
A inace, skontajte i koliko talijani nisu imali srece dosada, uvijek na zlatni go izgube,gluposti, moraju malo i oni biti nafakasi....
drago mi je zbog njih...
A inace, skontajte i koliko talijani nisu imali srece dosada, uvijek na zlatni go izgube,gluposti, moraju malo i oni biti nafakasi....
drago mi je zbog njih...
-
fczeljo
murate dragi, ja se vise bojim za stimaljke tamo gdje nikoga ne nadju! ovo gdje se nadje, to je sve sitno.Murat Sabanovic wrote:italija samo na kradju prolazi ,pogledaj italijansko prvenstvo.sve sami lopoviKukuruz_Barbe-q wrote:Moj Murate usuti tu![]()
![]()
udri,udri zabare....
a italijani ce bit prvi i ne sreite kako na stimaljke prolaze. zgazili su i cehe i ganu, a amerika im se provukla. polako idu u polufinale.
btw, jesu li italijani nastimali ono 2:2 sa proslog ep, ili poll-a ili morena sa proslog sp? nema, sve posteno...jedino zabari stimaju...
eh da, zaboravih i onu holandiju 2000te...
-
SilentWhisper
Vazno je da imamo utakmice poput SVI - UKR gdje je zicer ako odigraš da će bit manje od 3 šanse na tekmi..........
Ne volim Njemce ni njihov nogomet, al ljudi su imali 25 udaraca na gol i zabili su ih 10 u 4 utakmice.........
Ne volim Njemce ni njihov nogomet, al ljudi su imali 25 udaraca na gol i zabili su ih 10 u 4 utakmice.........