e to je ovaj f 22 !!! stvarno je sminka! ovaj f 117 avion s dosta limita i dosta mu je los materijal iz kojeg je napravljen!!Drvosjeca iz Dejcica wrote:F-117A NIGHTHAWKfixer wrote:ma ja se lozim na b2!!! jest bombarder ali mi je nekako sminka! jedina mana mu je to sto je malo prejeftin( oko 2,1 milijardu)Drvosjeca iz Dejcica wrote: Prvi primjerci su jos davne 1983. godine isporuceni oruzanim snagama SAD. Modifikacije su usljedile 1983, 1986 i 1996. godine zadnja - Harrier II Plus.
AV-8B Harrier je vrlo solidna masina za lokalne "blitz krieg" ratove...
Da, cijena po komadu je 23,700,000 US$, sitnica...
sunce ti jebem!!!![]()
![]()
e kad bi njega imali naoruzanog i amerikanci bi nas se bojali!!
hej kako se zove onaj najsavremeniji fighter!ima stealth tehnologiju! znam da ga pravi boeing? haj ih nabrajaj pa cu ti reci je li to taj! uglavnom sad je on najbolji i najskuplji!!
Stealth tehnologija je relativna stvar, znas da su Srbi oborili jedan negdje iznad Srbije dok je bilo NATO bombardovanje.
F-22A RAPTOR je takodjer jedna vrsta stealth tehnologije ali je prvenstveno namjenjen kao lovac.
http://www.af.mil/factsheets/factsheet.asp?id=199
znam srbi su ga oborili! jbg on je nevidljiv za radare ali za golo oko nije tako da je razumljivo kako ga je oborio s mitraljezom!