ja vodim jaranicu samo u slucaju da se vrata na wc ne mogu zakljucavati
dakleM iz prakticnih razloga... i da, da me drzi za ruku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne znam da li je ovo meni upuceno ali svejedno.komi wrote:a zašto u parovima idete u izlaske
zašto ne 1 na 1:D:D
Sta je sladje od secer bonbone ..uske pantalone, uske pantaloneBeatrice_22 wrote:tamo nanosimo karmin polako i senzualno, mrsimo prstima kosu i zabacujemo je sa jedne strane na drugu... u talasima... popravljamo odjecu... pokazujemo jedna drugoj kako nam dobro stoje uske farmerke... a onda se prskamo parfemom po cijelome tijelu... mmmmmmm![]()
cuj sta radimo?! sta se radi u wc?![]()
samo nama dosadno solo pa idemo u paru. jos se mozes dobro ispricati.
Vratio bih se na ovo vracanje duge. Imao sam sitacija kad znam da je momak do mene isto dobar kao i ja (:)) i da sto se tice toga sve je ok, ali prisustvovo sam par situacija kada je jedna cura namjerno upropastila i ovoj drugoj i ovom mom jaranu.nije bolan to tako Very Happy obicno ti je to znak da je drugi jaran bezze i da joj je slabo i od same pomisli da ce ostati na samo s njim, a ovoj koja je upala u dobru situaciju mora to dobro nabiti na nos, da sutra kad bude obrnuta situacija, ova bude u situaciji da joj MORA vratiti dug Laughing Very Happy veliko je to zrtvovanje...posebno sto ce ovo nepozeljnom na zalost sama cinjenica da su obe posle s njima u glavi biti jednaka kao zeleno svijetlo da konstantno pokusava da se igra hobotnice sa nezainteresiranom prijateljicom Laughing Very Happy
Na vrh
cesto sam se isto pitalairfan2 wrote:...?
i ides u WC, gdje se vrsi nuzda, pa daj......... sad bi povracao de ti jos kao sto neko rece jos tamo dodzi da uzdises i to bi bio vrhunacIrm@ wrote:ama zasto da idemo same...ionak mi ne idemo u wc da piskimo![]()
nego da u kratkom a cesto i pooodugom vremenu otracamo sto se moze... prepricamo ono sto se da u crticama...
i ohrabrene i jos vishe samouvjerene u nove pohode...![]()