zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u WC

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

xygirl

Post by xygirl »

eh cuj sto... pa zar vas i to zanima
ja vodim jaranicu samo u slucaju da se vrata na wc ne mogu zakljucavati :D
dakleM iz prakticnih razloga... i da, da me drzi za ruku :D
neupucena

Post by neupucena »

Jedna udje u wc a druga ostane ispred otvori slavinu sto pomaze ovoj prvoj da uz pomoc suma vode koja tece lakse obavi posao. I onda se zamijene za uloge.
jazzer

Post by jazzer »

Ima ti ovo smisla Zadig.
Kada se izadje iz kafane jedna je uvijek spremna da
se kupi jos pive i grickalica i ide u stan na nastavak
zajebancije ali ova druga uvijek to koci. Ili je boli glava,
ili ima obaveza rano ujutro pa ne moze ostati i sl.
Iskusio sam to vise puta. :x :x
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

a zašto u parovima idete u izlaske

zašto ne 1 na 1 :D:D:D
jazzer

Post by jazzer »

komi wrote:a zašto u parovima idete u izlaske

zašto ne 1 na 1 :D:D:D
Ne znam da li je ovo meni upuceno ali svejedno.

To je situacija kada izadjem sa jaranom,
cugamo, zezamo se i upoznamo neke cure.

1 na 1 znaci da se cujemo neki drugi dan pa
da izadjemo. Ali i sam znas kako je kada
popijes malo, opustis se, nalozis...
Dugo je cekati nekoliko dana :D .
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ok ok skontao sam

:D

inače sam mislio na ugovaranje izlazaka 2 frajera 2 cure a ne upoznavanja
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

cure znatel vi da se wc-ei u modernom gradjevinarstvu grade kao jedinstvena prostorija pa onda samo stave tanki zidic izmedju muskog i zenskog koji cak i ne seze do plafona. ova cinjenica mi je licno omogucila da cujem sasvim nenamjerno raznorazne korisne informacije s druge strane berlinskog zida.
neko iz rulje

Post by neko iz rulje »

zato što nisu sigurne da će naći put nazad :lol:
tigris

Post by tigris »

cuj zasto :? pa da mi cuva strazu :oops: :D :D :D
Minnie

Post by Minnie »

Jedna ide jer mora a druga zbog ogledala i da bi ovoj prvoj drzala torbicu. Muskarci se tracaju sutradan uz kafu.
lost&found

Post by lost&found »

il recimo jedna ide da promijeni ulozak a druga da joj ga da (jer ga je ova prva zaboravila)

postoje tisuce i tisuce razloga...sto zamarate svoje mozgice sa tim nebitnim stvarima....i onako nas nikad necete u potpunosti kuzit :) :)
Saian

Post by Saian »

lost&found wrote: i onako nas nikad necete u potpunosti kuzit :) :)

ovo je aksiom :D :D :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

to vam je cista zenska ljubomora. Jedna vodi drugu da joj druga nebi zbarila frajera dok je ista u WC-u. Tako je barem osigurana jer joj je jaranica na vidiku
Tandzika

Post by Tandzika »

Beatrice_22 wrote:tamo nanosimo karmin polako i senzualno, mrsimo prstima kosu i zabacujemo je sa jedne strane na drugu... u talasima... popravljamo odjecu... pokazujemo jedna drugoj kako nam dobro stoje uske farmerke... a onda se prskamo parfemom po cijelome tijelu... mmmmmmm :D

cuj sta radimo?! sta se radi u wc? :roll:

samo nama dosadno solo pa idemo u paru. jos se mozes dobro ispricati. :D
Sta je sladje od secer bonbone ..uske pantalone, uske pantalone :D :D

Svi to rade, pa rekoh, Haj' i ja cu...jer stvarno, ne treba mi nekoda aplaudira dok pisam ili namjestam sminku, kosu, grudi itd. :)
Ne znam ni ja sto to radimo..
Tandzika

Post by Tandzika »

...
Zadig

Post by Zadig »

nije bolan to tako Very Happy obicno ti je to znak da je drugi jaran bezze i da joj je slabo i od same pomisli da ce ostati na samo s njim, a ovoj koja je upala u dobru situaciju mora to dobro nabiti na nos, da sutra kad bude obrnuta situacija, ova bude u situaciji da joj MORA vratiti dug Laughing Very Happy veliko je to zrtvovanje...posebno sto ce ovo nepozeljnom na zalost sama cinjenica da su obe posle s njima u glavi biti jednaka kao zeleno svijetlo da konstantno pokusava da se igra hobotnice sa nezainteresiranom prijateljicom Laughing Very Happy

Na vrh
Vratio bih se na ovo vracanje duge. Imao sam sitacija kad znam da je momak do mene isto dobar kao i ja (:)) i da sto se tice toga sve je ok, ali prisustvovo sam par situacija kada je jedna cura namjerno upropastila i ovoj drugoj i ovom mom jaranu.

evo price.

barimo ja i jaro u jednoj kafani koju kao drzimo zajedno i to. koke iz australije elem. nista mi lagano furamo, ovaj moj jaro engleski natuca, ja sam tecan, prevodim i tu je ono dobra zajebancija iz toga. sve je ok. kvoce nisu klinke, dobre su. Dali smo im kafanu da rade sta oce (samo nas 4 ostalo), ludilo, zika, kokteli zezanje, atmosfera za 10, kvoce inace pjevaju back vokale na jazz koncertima, ludilo, pjevala nam i to.

mi smo bili totalno opusteni ono, u najgorem slucaju desice se nista. Bilo je normalno par odlazaka u WC, pustiil smo njih da biraju, tj ono pustili smo ih kao kroz salu da izaberu koja ce koga i to. (da ne bude tu problema posto je par puta u mom iskustvu bas to bio problem, tj nismo se dobro rasporedili).

ufatim se ja sa mojom, moj jaro sa svojom. Plesemo na massive attack (singl teardrop tek izaso), ludnica, svijece, krece stiskavac. Ja se izdvajam sa ovom mojom u bascu (zatvorenog tipa ljeto je), skidam joj gornji dio, vidim sve ide po planu. Bacim pogled u kafanu (sve je fino sakriveno, nije kafana na ulici vec u prolazu), vidim jaro moj vec igra tekmu, kontam dobro je, sad ce i moja tekma...sve je ok...

U po frke moja prestaje da me ljubi i oblaci majicu. Ja ne kontam sta se desava...zbunjen, ali ne i ljut, sve je, totalni rock and roll. Cek da vidim sta je. U po frke moja kaze ocu kuci (hotel). reko ba cekaj u cemu je problem, dize se sa mene i krece prema kafani po jaranicu.
Shit kontam, haj meni nema metka da nek bar jaro go da ako nista. Zaustavim je i bukvalno je zamolim da ostanemo da pricamo i da njima ne smeta.
Onda je rekla kao ako je ne pustim da ce vristati ja je naravno pustim.
onda ljuta otvori vrata kafane i tu je saceka scena za milion dolara.

Moj jaro ovu ufatio u pozu fino na sanku, kad ova otvara vrata ja ize nje ono facu slozio sorry. Ovo dvoje u po sexa, i ova od mog jare kaze cuvenu recenicu:
what?

:lol:

Elem, ulazi mala, ovo dvoje se oblace...ja sjeban sto ga nisam ni pristavio i zbunjen, jaro sjeban jer nije ni go dao...
ajd kao one ce u wc jos jednom...

hajd dobro, mi se smijemo, i pricamo kako je kome bilo,. kao dje smo zajebali, da nije opet podjela, nije one su birale, jesam li ja nesto ovoj radio lose, nisam..sok...
Izlaze njih dvije, ova je manje ljuta, ali idu kuci...
odvezemo ih u hotel, mene moja grli sve stisce me za ruku, kao zao joj nesto folovi...

u to je mog jaru zvala zena i morali smo se kupiti ono i to, i ostavismo ih u sobi...

i dan danas mi nije bilo jasno..WHY>>>WHY....???for the love of god!
ajd sto ona nece, nema veze, ali sto je NAMJERNO i jaranici unistila...
mora da je to bio neki dug neka njihova igra....

elem, eto to je to..takve su zene, umjesto da saradjuju normalno one si podapinju noge jedna drugoj...

bas bezze

:?
Michun

Post by Michun »

u to je mog jaru zvala zena i morali smo se kupiti ono i to, i ostavismo ih u sobi...

Na ovo bi se dala nova tema razraditi! Koliko skontah, Zadig ti si razveden? Pa da se ne cudimo ako i taj jaran pocne po forumu davati savjete vezano za razvod.
maccarona

Post by maccarona »

pa ko vas ne bi sa gustom kastriro.... :oops: :zzzz:
bug

#44 Re: zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u

Post by bug »

irfan2 wrote:...?
cesto sam se isto pitala :D
CiCiban

Post by CiCiban »

:-) :cry: iz nekog filma :P
voice : Be like Arnold !
voice : Arnold doesn't dance.
voice : He can barely WALk !1!!! :cry:

:D :D :-)
:P soji ..ne znam Ge cu s ovim :D
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Najvise je stvar kulture i bontona...jer nije lijepo vidjeti da zenska osoba sama ide u toalet ,jer ako sama ide u ocima drugih ispada kao napustena,izgubljena i odaje se kao ulicarka i laka roba.

Zene su ipak ljepsi i njezniji pol i ne pristaje im da se ponasaju kao kauboji i idu same u wc-e,ako vec imaju prijateljicu sa sobom.....
lupiga_ocati

Post by lupiga_ocati »

[quote="tigris"]cuj zasto :? pa da mi cuva strazu :oops: :D :D :D[/quote]
a gdje ti izlazis, na ratiste neko :-?
tigris

Post by tigris »

ne :oops: nego šteke ne valjaju :roll: ponekad :oops:
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

Irm@ wrote:ama zasto da idemo same...ionak mi ne idemo u wc da piskimo :-D
nego da u kratkom a cesto i pooodugom vremenu otracamo sto se moze... prepricamo ono sto se da u crticama...
i ohrabrene i jos vishe samouvjerene u nove pohode... :-D 8-)
i ides u WC, gdje se vrsi nuzda, pa daj......... sad bi povracao de ti jos kao sto neko rece jos tamo dodzi da uzdises i to bi bio vrhunac

pozdrav
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

jos se neceg sjetih...

pa valjda imate toliko dostojanstva i hrabrosti da o bilo cemu pricate u javnosti a ne da se skrivate po WC-ovima

ako ovo gore nije cinjenica, onda mi vas je iskreno zao samo da znate

pozdrav
Post Reply