FK SARAJEVO-Ranger's
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
izbjeglica_iz_besmisla
i meljo protiv litex-a.3per wrote:Nema druge nego da im od sveg srca pozelim da se dostojno predstave Europi, kao sto je to uradio Zrinjski prosle godine.
Ozedni ja pisuci ovo,3per imas li mozda 7up.
-
fczeljo
buraz, zahvalite nama sto ste bili nosioci i ne provociraj, da nije dominkovica mi bi isli u evropu.Gauchos wrote::
sretno vam na pirinejima![/quote]
nikakve veze nema izmedju Sarajeva i Zelje sto se tice ko ce biti nosilac Sarajevo ima svoj kojeficijent u zadnjih 5 sezona po kojem se odredjuje dali ce biti nosilac. Tako da od vas netrebamo nista. Zbir koeficijenata svih klubova koji dolaze iz jedne drzave daje rejting po kojem UEFA odredjuje broj klubova iz svake drzave koji ce igrati u evropskim kupovima i iz kojeg predkola pocinju takmicenje[/quote]
jarane znam sta ti govorim, ne zaj. vas. koeficijent kluba se odredjuje kao zbir drzavnog i klupskog. po vasoj logici, bi npr. neka ekipa iz spanije ne bi bila nosioc ako nikako nije igrala u evropi(npr. cadiz) a recimo desi se sarajevo nosioc a cadiz nije. nidje veze. vas koef je trenutno ispod drzavnog.
iskreno, volio bi da se ne obrukate na ovoj tekmi i da dobijete i kod kuce i na strani. sretno!
Last edited by fczeljo on 14/07/2006 09:46, edited 1 time in total.
- manijak1
-
shadow
Ukupno ubjedljivih 5:0, deracina na pitarski nacin
Ovo je bilo laganini, danas u 13:30 cemo vidjeti ko nas ocekuje u drugom pretkolu gdje nece biti zajebancije. Zao mi sto ispade Varteks, njih sam nekako prizeljkivao. Od ovih plasiranih koji su sad podijeljeni u geografske zone najvise bi volio Kayserispor, tamo mozemo i bez viza otici. Bio bi opet barem jedan charter let pitara kao i za tekmu s Besiktasom.
Ovo je bilo laganini, danas u 13:30 cemo vidjeti ko nas ocekuje u drugom pretkolu gdje nece biti zajebancije. Zao mi sto ispade Varteks, njih sam nekako prizeljkivao. Od ovih plasiranih koji su sad podijeljeni u geografske zone najvise bi volio Kayserispor, tamo mozemo i bez viza otici. Bio bi opet barem jedan charter let pitara kao i za tekmu s Besiktasom.
- ahmed&nedzad
Bog te čuo.shadow wrote:Ukupno ubjedljivih 5:0, deracina na pitarski nacin![]()
P.S. Znaš li šta znači beš?!
-
branimir_s
Kad već Zeljo nije uspio protiv slabog NewCastlle Uniteda neka ste vi rasturili super jaki Rangers.
-
shadow
Pusti ljubomorne, kad su oni igrali s nekakvih Akranesima nisu se zivi culi a upravo preko njih su i dogurali do tekme sa Nufc-om.
Helem, jebo njih, nek se polako pripremaju za jos jednu neuspjesnu
sezonu a mi hajmo vidjeti kako ce nas zrijeb pripaziti. Turkiyeeeee 
Helem, jebo njih, nek se polako pripremaju za jos jednu neuspjesnu
- Mahalac
s ovim nasim klubovima ne zna covjek bil se radovao kad prodju u Europu, il ne
al et...
da hoce ko napraviti barem jedan klub i sastavili igrace od ovih nekih proBos. klubova pa nesto pokusali napraviti..
nekako mi Sarajevo ima tu tradiciju
al et...
da hoce ko napraviti barem jedan klub i sastavili igrace od ovih nekih proBos. klubova pa nesto pokusali napraviti..
nekako mi Sarajevo ima tu tradiciju
-
branimir_s
Sorry, I didn't see that I wrote double L in the word Newcastle. That's my foult. The main reason is your fantastic victory against football giant Andora FC Rangers. Sorry once again. BueStitch__ wrote:Ne kaze se NewCastlle nego Newcastle, a Ranger's je div za vash ponos - ribare sa Islanda, ili chobane sa Kipra
-
neko iz mase
... fault...branimir_s wrote:Sorry, I didn't see that I wrote double L in the word Newcastle. That's my foult. The main reason is your fantastic victory against football giant Andora FC Rangers. Sorry once again. BueStitch__ wrote:Ne kaze se NewCastlle nego Newcastle, a Ranger's je div za vash ponos - ribare sa Islanda, ili chobane sa Kipra
... bye ...