SP komentari-razno :)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

car-x

Post by car-x »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Ja nesto oduvijek mrzim spance, ko sto pirmin mrzi talijane :-D
pa do ovog prvenstva su vazda nesto traljavo i tamrljavo igrali.. ni ja nisam bio nikad odusevljen.. a ovaj put je cini mi se ipak drugacije.. imaju puno mladih i dobrih igraca (david villa, torres, fabregas, reyes, ..), a oni nesto stariji su u pravo dobroj formi (xabi, pernia, joaquin, .. )..

tekma protiv ukrajine nije neki pokazatelj, jer spanci nisu bili toliko dobri, koliko se ukrajinci s loptom nisu mogli sastaviti.. ali ono sinoc je ipak neki kvalitet.. i kad su gubili igrali su pravo mocno, a poslije, kad su vec sve rijesili..
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Ma ja ih plaho ne podnosim, bezveze nekako su igral al sad imaju perspektivu.
Inace jedino iz spanije sto smatram dobrim je:Torrente :D
pirmin

Post by pirmin »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Ja nesto oduvijek mrzim spance, ko sto pirmin mrzi talijane :-D
Ne mrzi Pirmin nikoga :D ali od ovoga prvenstva su mi se javile ogromne antipatije prema Francuzima da je to neopisivo.Sa onakvim kalibrom igraca kakvog posjeduju cuvati 1:0 protiv "velesile" Koreje od 50te minute je van svake pameti.Onome treneru bih oduzeo diplomu bez sekunde razmisljanja.
Jedino mi nije jasno sta je se dogodilo sa onima koje simpatisem a to su Cesi.OK,nemaju napada jer su ispala 2 klasna napadaca plus sad Lokvenc(srednja klasa) ali primiti protiv Gane 2 i uz to biti sretan da na kraju nije bilo 5-6 je za moje pojmove neshvatljivo.Komentatori na ovoj TV gdje pratim SP su poslije te tekme prikazivali jednu voodoo lutku obucenu u cheshki dres tako da su mi neke stvari postale malo jasnije. :D :D :D

@car:Na netu se sigurno moze naci tona provala igraca i komentatora samo treba dobro zagooglati. :D
pirmin

Post by pirmin »

Ne znam gdje postirati ali je lijepo za vidjeti :) :

http://www.youtube.com/watch?v=Wr34K589 ... ch=cantera

:D 8-)
lampard

Post by lampard »

pirmin wrote:Ne znam gdje postirati ali je lijepo za vidjeti :) :

http://www.youtube.com/watch?v=Wr34K589 ... ch=cantera

:D 8-)
ovo i moj mali zna :D :D :D
pirmin