LJUBAV vs. SEX

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

LJUBAV ili SEX???

Ljubav
20
63%
Sex
12
38%

Total votes: 32

KISNI-COVJEK

Post by KISNI-COVJEK »

Koliki je rok trajanja ljubavi?
black

Post by black »

KISNI-COVJEK wrote:Koliki je rok trajanja ljubavi?
rok upoRabe otisnut na poklopcu :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

za mene ljubav nema rok trajanja...veze ili brak se mogu pokvariti, zaljubljenost moze izlapiti, ljudi se mogu oficijelno rastaviti, ali ja i dalje volim svaku osobu koju sam ikad voljela, to se tesko moze promjeniti...kad jednom nekom dopustis da udje u srce onda ti je to ko hotel california, you can check out any time you like but you can never leave :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

anais_nin wrote:
za mene ljubav nema rok trajanja...veze ili brak se mogu pokvariti, zaljubljenost moze izlapiti, ljudi se mogu oficijelno rastaviti, ali ja i dalje volim svaku osobu koju sam ikad voljela, to se tesko moze promjeniti...kad jednom nekom dopustis da udje u srce onda ti je to ko hotel california, you can check out any time you like but you can never leave :D
interesantno razmisljanje :-D
kad malo dublje razmislim meni's' cini dosta slicno... ne bih rekao da ih i dalje volim ali mi ostaju na neku ruku dragi....

a sta ako te neko toliko povrijedi
da li ih mozes zamrziti?

ovo hipotetcno govoreci...
anais_nin

Post by anais_nin »

Vozdra_123 wrote:
anais_nin wrote:
interesantno razmisljanje :-D
kad malo dublje razmislim meni's' cini dosta slicno... ne bih rekao da ih i dalje volim ali mi ostaju na neku ruku dragi....

a sta ako te neko toliko povrijedi
da li ih mozes zamrziti?

ovo hipotetcno govoreci...
samo da ne bude zabune zaljubljenost prodje, ja ne mjesam zaljubljenost i ljubav...volim i starce i buraza pa cak i nakon sto me nekad povrijede...a uz to emocije su komplikovana stvar, cesto MISLIMO da volimo nekoga a onda vrijeme ili okolnosti pokazu drugacije....ja imam isti stav i prema prijateljima i rodbini i bivsima...osobe koje sam stvarno zavoljela, zavoljela sam tek s vremenom, kad smo se bas dobro upoznali, i one su nasle to mjesto u mom srcu s razlogom....ukoliko neko uradi nesto da me namjerno povrijedi vjerovatno bih tu osobu eliminisala iz svoje okoline, iz svog zivota, ali to opet ne bi moglo izbrisati ono sto je ta osoba bila prije tog dogadjaja i moji osjecaji bi ostali vezani za tu osobu koja mi je bila u zivotu do tada :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

anais_nin wrote: uvijek bih lakse i radije zivjela bez sexa nego bez ljubavi....very jednostavno :D
Misli¹ te¾e natjerati vibrator da te voli nego da skakuæe? :lol: :lol: :lol:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

anais_nin wrote:uvijek u zivotu razmisljam i odlucujem srcem, skoro nikad glavom ili hormonima
Heeej ovaj kamion mi se sviða! Idem preko ulice! :P

Sorry, nisam mogao izdr¾ati :)
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Kratak. :) Isto ko i vijetnamske konzerve. Izvana izgleda da su jo¹ uvijek upotrebljive ali kad otvori¹.........

La la la...
laradnaat

Post by laradnaat »

rok trajanja ljubavi je veoma veoma dug.

a za dobra sex možemo reći da ima rok trajanja kao vijetnamska konzerva, čak i gore
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

laradnaat wrote:rok trajanja ljubavi je veoma veoma dug.

a za dobra sex možemo reći da ima rok trajanja kao vijetnamska konzerva, čak i gore
uh jesi ti iskusan :D
cek hoces da kazes da veza koja se zasniva samo na sexu traje veoma kratko???? :-)
hajde reci to nama koji jos nosimo pampersice :D
laradnaat

Post by laradnaat »

jao što me neko napada
i to kao što kaže iz pampersica

nego kada ih ostaviš, i spremiš se za život, javi mi da ti pokažem koji fol.

do tada ili piši nešto pametno ili samo STFU
Pearl

Post by Pearl »

moje saucesce....

cula sam da sex s vremenom postaje bolji, ali da postaje gori... e, to jos nisam...:)
laradnaat

Post by laradnaat »

dovoljno dobro poznajem vaša "iskustva", ma nema pravo ste mi empirični.

a to što ste isključivi, pa mislite da vam je mozak u guzici a ne u glavi :shock:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

a za dobra sex mo¾emo reæi da ima rok trajanja kao vijetnamska konzerva, èak i gore
Sve je vi¹e volim kako vrijeme prolazi ali se sve lo¹ije seksamo?

Sta ti konzumira¹, da i mi probamo :D
kriticarka_nikova

laradnaat wrote:dovoljno dobro poznajem vaša "iskustva", ma nema pravo ste mi empirični.

a to što ste isključivi, pa mislite da vam je mozak u guzici a ne u glavi :shock:
Tipican muskarac......... :D cim zensko pokaze zube on se uzruja i postaje agresivan :D
laradnaat ti si meni simpatican skroz i ja tebi nikad ne bih rekla `da pises nesto pametnije`....... :roll:
a sto se tice tih FOLOVA ...kad porastem naletit cu do tada na drugog laradnaat-a ,tako da nece biti potrebe da teeb trazim :D
Pearl

Post by Pearl »

laradnaat wrote:dovoljno dobro poznajem vaša "iskustva", ma nema pravo ste mi empirični.

uh uh uh.... hvalite me usta moja, kad nece drugi... :lol: :lol: :lol: :lol:

to "iskustvo" progovara, jel?... daj molim te, koliko ti je godina? ne vise od 19, kad sve zene jos uvijek svrstavas u jedan kos ... i mislis da si ti bogom dani savrseni ebac.. :-) a mi sve da jedva cekamo da nas ti zapanjis svojim znanjem i iskustvom.... :-)
Last edited by Pearl on 16/06/2006 09:52, edited 1 time in total.
ztluhcs

Post by ztluhcs »

kriticarka_nikova wrote: laradnaat ti si meni simpatican skroz i ja tebi nikad ne bih rekla `da pises nesto pametnije`....... :roll:
Au, kako se ovo mo¾e protumaèiti..................... ©uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk :)
kriticarka_nikova

Pearl wrote:

uh uh uh.... hvalite me usta moja, kad nece drugi... :lol: :lol: :lol: :lol:

to "iskustvo" progovara, jel?... daj molim te, koliko ti je godina? ne vise od 19, kad sve zene jos uvijek svrstavas u jedan kos ... i mislis da si ti bogom dani savrseni ebac.. :-) a mi sve da jedva cekamo da nas ti zapanjis svojim znanjem i iskustvom.... :-)
nemoj tako on ce meni pokazati NEKI fol.......... :roll: :-)
ztluhcs

Post by ztluhcs »

kriticarka_nikova wrote: nmeni pokazati NEKI fol
Zakucavanje! :D :D :D
laradnaat

Post by laradnaat »

zašto bi bio šuk????

sve sami balavci ovde, kao što sami kažete.

ja na žalost imam mnogo više godina.

a evo odgovora na jedno pitanje gore: TRENUTNO SAM NA STOLICI, NA POSLU.
a vezano za moje iskustvo, pa to je moje iskustvo, samo me interesuje gdje vi stekoste to iskustvo kojim se tako hvalite.
nije mi 19 godina, davno je to bilo!!! kamo sreće da imam saa te godine sa ovom pameti.

kao treće muško jesam, ali meni ne udara sperma u mozak i ne sprječava me na taj način da razumno rasuđujem

kao četvrto NISAM JEBAČ, nisam nikad ni bio, niti imam namjeru da budem----->to je još jedna od muških gluposti.

a kao peto NISAM AGRESIVAN, ali se osjetim napadnutim logično je da ću se braniti.
znam ja da živim u ženskom svijetu, gdje žene vladaju. SAMO ZNATE LI TO VI????
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Za¹to CAPS ako si tako cool? :)

Btw, i mi radimo... No big deal... I imamo stolice na poslu :)
kriticarka_nikova

hehe,onda si papucar...ako znas da zivisi u zenskom svijetu gdje zene vladaju :D
Salim se...... :)
Moje postovanje ....a nadam se da ga imas i ti dovoljno ili da si naucio nesto iz ovoga pa se neces vise obracati jednoj zeni sa rjecima :`pisi nesto pametnije` jer dok se tako obracas jednoj zeni,onda sigurno ne znas jos uvijek da zivisi u zenskom svjetu,nego MISLIS da znas :)
Pozdravcic :)
laradnaat

Post by laradnaat »

samo malo više obrati pažnju na ono što si ti napisala, pa ćeš možda uvidjeti i zašto sam tako nešto napisao.
to što živim u ženskom svijetu ne znači da sada treba da se ulizujem ili uvlačim ženama.
to je samo jedna činjenica, a što su je više muškarci svjesniji to mogu biti psihički spremniji i jači.

a tebi ako je krivo što sam ti tako nešto napisao, NEKA JE
kriticarka_nikova

Nemam razloga da mi bude od tebe krivo :D
Rekao si da ZNAS DA ZIVIS U ZENSKOM SVIJETU .....a zene su vrlo cesto agresivne u periodu PMS....ako znas da ziviis u zenskom svijetu onda bi znao i za TO :-) i ne bi se uzrujavao da bilo sta kazem,jer JA SAM ZENA.
I jos nesto:Sve vise i vise si u ubjedjenju da ZNAS ZENE I NJIHOV SVIJET.....jos ne znas na kraju reci IZVINI nego kazes NEKA JE....heheh,to ne govori o meni MUSKARCINO...vec o tebi..... :D
laradnaat

Post by laradnaat »

da se izvinjavam zbog neke činjenice koju napišem???

interesting, nemam namjeru.

izvinjavam se samo u slučaju kada pogriješim ili uradim nešto što nije dobro.

izvini što sam napisao da pišeš pametnij (to je jedina greška), a za sve ostalo neću se izvinjavati.
Post Reply