rece prince:
Meni je skroz ok da treba gledati isključivo državnu televiziju, i posebno mi je drago radi Srba i Hrvata koji ne bi gledali BHT.
djesi patriota veliki nisam te prepozn'o...sve same patriote kad se treba potruditi da komsiji crkne krava...
mi kao veliki patrioti moramo slusati velike strucnjake koji sami za sebe kazu (spaho) da su ponekad malo spori i da se zabulje previse u ekran...ma dajte kakve to veze ima pa to je nebitno... vi ako ce te gledati utakmicu komentator vam nije vazan...vi odvrnite muziku brate pa slusajte pa ce te onda u pola utakmice kontat...a o cemu se ovdje radi gdje sam ovo jel ovo kinema srijedom i liga prvaka...
HRT2, RAI2, ESP2, to su obicno programi koji prenose sport i njih nema u redovnoj ponudi, placaju se ekstra a inace su kodirani
to mozda u zemlji dembeliji se odnosi na sva tri navedena kanala...a ne kod nas...
elem dodjose bht, baho&co. na ideju da malo glume profesionalce (barem na mjesec dana) pa se pobrinose za konkurenciju (makar na mjesec dana) skupise lovu i ponadase se da ce samim tim postati veliki poznavatelji lopte, majstori zanata-kratko receno, da ce postati najgledanija tv u cijelom svemiru...
i onda prodje i to SP i kazu baho&co. joj de brale upali taj hrt2 ne mozemo mi ovo daj ti nama cepenak i kahvu da malo odmorimo...
kratko receno-psi laju karavane prolaze...u svijetu se trazi kvaliteta a ne jebeni patriotizam koji je kod nas na snazi samo kad treba drugom napakostiti...i ja bih volio da je ta nasa jebena bht kvalitetna i da samo nju gledam...ali ne gledam je nikako nit cu je sad gledati...ima brate receiver i kartica originale pa makar mjesec dana...
ne postaje se najgledaniji u drzavi deset dana prije necega ovako velikog...ne postaje se najgledaniji ulaganjem pustih milijona u licencu nego u kvalitetan studijo, kvalitetu zvuka i slike i obrade grafike i sve tehnike...i kad sve to imas ako nemas barem jednog kvalitetnog komentatora nemas nista...
a rtv servis ga nema...i ako sam morao zaspati u finalu '98 uz hadjijahica jer nisam znao za bolje i nisam imao izbora...sad ga imam i nijedan RAK me nece natjerati na to mucenje opet...
a kablovskom operateru nek dragi Bog plati cvaju za juni i juli...