Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja mislim da ne postoji nesto kao Momak/Djevojka za ozbiljnu vezu...
Imas momka i djevojku...svide se jedno drugom.....zajedno su......
nakon tog trenutka NE MOGU SE KONTROLISATI DESAVANJA.......
moze se zavrsiti brakom , ili moze se zavrsiti nakon sedmicu dana.......
neces ti prici momku i reci , ja hocu ozbiljnu vezu NE ZNAJUCI hoce li ti se on nakon 2 sedmice gaditi......i onda kad ga krenes napustiti on ti kaze " pa zar nisi htjela ozbiljnu vezu , sto me sad napustas "..
itd......
Kreator teme nije bas razmisljao kad je postavljao istu......!
ako je o meni rijec..kasno je da se micem.. ..nikakve koristi..a ako je o njoj rijec..onda cu se pomaknuti s mjesta..ko bi jos normalan nevinu ozenio?.. ..osim beša..ali beš je ok..
x202 wrote:Da li je lako naci momka ili djevojku za ozbiljnu vezu
Prvo definisi "lako" i "ozbiljno"
Lako nije nista u zivotu...ako do necega dodjes lako, to i bas i ne vrijedi za sve vrijedne stvari se moras izboriti...
Ozbiljna....jel' to znaci da potencialno vodi ka braku , ili da vodi ka dugoj vezi koja se mozda zavrsi brakom ili zajednicim zivljenjem....ili ozbiljna, ono nema zayebancije, ko peMzioneri
Mislim da je to jedina stvar na svijetu koju kad želiš ne trebaš tražiti. Možeš svaki dan upoznati nekog novog ali šanse da ostaneš sa njim/njom ti se ne povećaju bez obzira na količinu upoznatih osoba. Čudna neka matematika zar ne? Onda neko jedan dan pritisne pravu dugmad u najvećem broju slučajeva nehotično i desi se prava stvar. Elem, htjedoh reći...šta bude biće
jeste...ma mozda jeste...ma ja mislim da nije....ma nije skroz...ma sta ja znam.....neznam mozda jest i mozda nije Al ja nisam jos vala upoznala ozbiljnog momka
Ozbiljna veza se desi kada se najmanje nadas. Ako udjes u ozbiljnu vezu jebiga znaci volis tu curu/momka, stalo ti je do te osobe. A racunati sa ozbiljnom vezom unaprijed, e to je vec nerazumljivo
jeste...ma mozda jeste...ma ja mislim da nije....ma nije skroz...ma sta ja znam.....neznam mozda jest i mozda nije Al ja nisam jos vala upoznala ozbiljnog momka