SP POOL - UCESNICI - TABELA - NAGRADE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Jos oko 25 minuta do kraja utakmice, ... Poljska - Ekvador, ... 0:1. Ako ostane ovaj rezultat, 7 prognozera je pogodilo rezultat i dobijaju po 5 bodova. Od tih 7, ... 4 su forumashice, ... 
-
car-x
utrunise ovi bezveznjaci i drugi.. zanimljivije je bilo gledat okrsaj dva sahovska kluba iz bosanske prve lige nego ovu tekmu..pape wrote:Jos oko 25 minuta do kraja utakmice, ... Poljska - Ekvador, ... 0:1. Ako ostane ovaj rezultat, 7 prognozera je pogodilo rezultat i dobijaju po 5 bodova. Od tih 7, ... 4 su forumashice, ...
-
alek
Mec br. 02 Poljska-Ekvador 0:1pape wrote:Jos oko 25 minuta do kraja utakmice, ... Poljska - Ekvador, ... 0:1. Ako ostane ovaj rezultat, 7 prognozera je pogodilo rezultat i dobijaju po 5 bodova. Od tih 7, ... 4 su forumashice, ...
Last edited by alek on 09/06/2006 23:19, edited 1 time in total.
- pape
rajvosa^ wrote:Svaka cast pape. Kolko god pratim svaki gol na SP, tolko me zanima ova tvoja tabela da vidim kako se napreduje. Ja sam dobro krenuo....moja prognoza 4:1 posljska, a ono 2:0 ekvador. Ako iko ima gori promasaj od ovog, pape daj mu/joj 2 poena.![]()
@Alek, ... polako sa tim pivama, ... na vodecoj si poziciji, ...
- pape
A wrote:Kako je vrijedan ovaj Pape
Zasluzio je neku vanrednu nagradu, mimo ovih vezanih za prognoze. Ima li neko neku konstruktivnu ideju? Imamo do kraja SP da smislimo
-
Kukuruz_Barbe-q
Pitanje:Da li ce tabela biti organizovana po rednom broju ili po broju bodova?Mislim da bi radi lakseg pracenja bodovnog stanja ubuduce bilo bolje da se pravi po broju bodova.
- pape
Kukuruz_Barbe-q wrote:Pitanje:Da li ce tabela biti organizovana po rednom broju ili po broju bodova?Mislim da bi radi lakseg pracenja bodovnog stanja ubuduce bilo bolje da se pravi po broju bodova.
Potrudit cu se da i to napravim, .... mozda poslije kvalifikacija.
-
Max.Cherry
Ja fuleeeee... Šta li sam ja konto hajvan... Al neka, tek je pošlo...
Pape brate ti fakat zaslužuješ ne nagradu nego da ti virtualni spomenik dignemo... svaka čast.
Pape brate ti fakat zaslužuješ ne nagradu nego da ti virtualni spomenik dignemo... svaka čast.
-
Kukuruz_Barbe-q
Nisam napisao da sam pod ubuduce mislio poslije grupne faze, zasto bi sada pravili takvu tabelu kad ce svi imat oko 4 bodaKuki, ... bilo bi preglednije da je tabela slozena po broju bodova, ali .... za to bi bilo potrebno puno vise vremena.
Potrudit cu se da i to napravim, .... mozda poslije kvalifikacija.
Svaka cast pape na ulozenom trudu u ovu prognozu bices upisan zlatnim slovima u knjigu sa-x foruma:D
-
lindjo
dobro je ...papae zasto neke nickove crvenish...a nekim obojish bodove...i babe i zabe
mogla je poljska onaj jedan proturit...
...
prognoziram da OSVAJAM turnir
(lavor_)
hocu se odvalit sutra...
mogla je poljska onaj jedan proturit...
prognoziram da OSVAJAM turnir
(lavor_)
C'moooooooooooooon...Midfielder Steven Gerrard should be fit to play in England's opening game against Paraguay on Saturday. The Liverpool captain resumed training with the squad on Friday alongside Wayne Rooney.
Gerrard, who said on Thursday he was only 50-50 after suffering a back spasm, trained with the rest of the squad at the Waldstadion on Friday.
"He should be on the pitch tomorrow unless he suffers a reaction tonight, but I think he will be play," Eriksson told a news conference.
Gerrard did jogging and ball work with his team mates on the pitch that will host the Group B game. He also spent time warming up away from the rest of the squad.
Wayne Rooney, who Eriksson said was over his broken foot, also took part in the session which was closed to the media after 15 minutes.
Eriksson has not ruled out using the 20-year-old striker in the group stages although he said he would not feature against Paraguay.
England's other group opponents are Sweden and Trinidad & Tobago.
hocu se odvalit sutra...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
padoh za 200KM
Jebem ti Poljsku...
Jebem ti Poljsku...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
nije 3 nego 1,5 
- manijak1
Poljaci su djelovali kao bugarski parlament
a Nijemci ......neuvezani i puni šupljina ......
......danas će biti bodova
i bodeva i poena i pojena
za ......prognozere

-
micika
De da te mici uputi
imas na onoj prijasnjoj temi sve objasnjeno,ljencugo jedna,potrazi malo
pape,tebi kao organizatoru pripada nagrada
khm
vecera samnom
pa eto.....ti vidi hoces li smjeti
Da se razumijemo,nece to biti gusar,nego neka ascinica