Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja nisam u bosni vjerovatno iduce 2 sedmice, i ne znam hocu li imati pristup netu.. ukoliko budem u mogucnosti da na vrijeme saznam info za uplatu, racunajte na mene..
btw, da li je jos aktuelna akcija za zepu, na onoj temi se niko ne javlja... ako iko zna..
Pearl wrote:ja nisam u bosni vjerovatno iduce 2 sedmice, i ne znam hocu li imati pristup netu.. ukoliko budem u mogucnosti da na vrijeme saznam info za uplatu, racunajte na mene..
btw, da li je jos aktuelna akcija za zepu, na onoj temi se niko ne javlja... ako iko zna..
Za Zepu pitaj Mirci!!!
Ja nemam pojma!
Ako budeš ovdje za 2 sedmice sigurno ćeš biti u stanju štagod priložiti...
Imamo problemčić..."Sadake" se ne javljaju na mailove...Moram se sa njima dogovorit oko "primopredaje" sredstava kad ih mi skupimo...
Taj naš sastanak međusobno bi ujedno bio i SKPULJANJE sredstava...
To bi se sve desilo pu par dana, pa možda i 2...tako da neće biti vremena za revanš
morti wrote:Imamo problemčić..."Sadake" se ne javljaju na mailove...Moram se sa njima dogovorit oko "primopredaje" sredstava kad ih mi skupimo...
Taj naš sastanak međusobno bi ujedno bio i SKPULJANJE sredstava...
To bi se sve desilo pu par dana, pa možda i 2...tako da neće biti vremena za revanš
Mislim da se vise i ne moze uraditi. Oni imaju incijativu u svim akcijama koje su zapoceli i zele da ide sve preko njih. Mi jedino mozemo skupiti nesto sredstava i preko njih proslijediti.
Znaci, jedan kratki sastanak najavljen dan-dva ranije da se svi uklope i to je to. Sto se mene tice, moje je da se uklopim u bilo koji termin.