Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
deen "ima" ono aknasto stvorenje zvano hana ponekad se pitam jel to ona nasa forumashica jer su slicnog da-bog-sacuva karaktera
btw on je sa njom da bi kontali ljudi da nije peder a ona sa njim da bi "postala popularna" jadna majko, negdje sam procitao za nju "sarajevska paris hilton"
joj kako me nervira ova dvolicnost....tipa beslije.....znaci sad si ti 'ebac...spavas sa pola sela iz kojeg si ....ovo ono a na kraju hoces nevinu...kao sto neko gore rece i ja ti iskreno zelim da nedjes neku "nevinu" jer takvu bas zasluzujes....
ako se nevaram sa vjerske strane smo svi jednaki...nema tu musko moze zensko jok.....i na kraju bludnici s bludnicama cestiti sa cestitima..... posteno.....
Hm, postoji operativni zahvat kojim se može "začepiti" ženski polni organ, no još uvijek ne vidjeh doktora koji je zapušio ljudska usta da pričaju okolo...
Hm, postoji operativni zahvat kojim se može "začepiti" ženski polni organ, no još uvijek ne vidjeh doktora koji je zapušio ljudska usta da pričaju okolo...
Hm, postoji operativni zahvat kojim se mo¾e "zaèepiti" ¾enski polni organ, no jo¹ uvijek ne vidjeh doktora koji je zapu¹io ljudska usta da prièaju okolo...
Dusho...pusti mahalu
Oni ce uvijek uduplati broj
pravi broj = navedeni * 2 if ¾ena
pravi broj = navedeni / 2 if mu¹ko
deex wrote:Na ovu temu me naveo nas dragi balkanski muskarcina, Beslija. Sta mislite o ovom operativnom zahvatu? Moji stavovi su kontradiktorni. Sa jedne strane, tako nesto mi je potpuno sumanuto. Podvrgavati se anesteziji, trpjeti bolove, bacati pare (da je liposukcija, pa da izdrzim za svoj cef). A i ponizavajuce je, priznacete. I sve to zbog neke zatucane budaletine. A ima zena koje to rade. Sa druge strane, iskreno bih se obradovala da neka koja je prosla sve i svasta (licno nemam nista ni protiv toga), namagarci tipa koji to prosto zasluzuje.
balkanska muskarcina.....
nemoj tako , stidim se.....
a na ovu temu........pa mislim uffff , no comment.
Beso, duso, ozeni me. Doduse bio bi mi 5. (peti!!!) po redu, ali zakrpicu se. Sve za tebe!
Stitch__ wrote:deen "ima" ono aknasto stvorenje zvano hana ponekad se pitam jel to ona nasa forumashica jer su slicnog da-bog-sacuva karaktera
btw on je sa njom da bi kontali ljudi da nije peder a ona sa njim da bi "postala popularna" jadna majko, negdje sam procitao za nju "sarajevska paris hilton"
pa gdje ide ovaj svijet
ja ipak mislim da si procitao da je emina ganic sarajevska paris h.
wauuuuuuuu,kakav uspjeh,citam danas u novinama.
Poznato je da je zeciji penis najslicniji covjecijem.Naucnici zato vrse i prve eksperimente na zecevima.danas je objavljeno da je uspjesno izvrsena nadogradnja penisa kod zeca.
deex...ta koja je prosla sve i svasta nemoze nikoga namagciti...jer njoj viri iz ociju ...znaci ne radi se samo o.... krpljenju unutrasnje gume...nego bi morala i oci operisati....