Noga, korpa, kosharica, dumped, laufpass :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Saian
chitam neke postove i kontam kako to da je nekima lakse slagat da bi poslije , kao ovaj vol (a fakat je u najmanju ruku junac kad je "kravu" ostavio
) iz priche, nonshalantno prosli nedugo zatim s novom curom, nego rech' "chuj ne ide ovo vishe, bolje da ti kazhem nego da ti glumim idilu". Hebote ja bih se bojao da poslije fakat ne iskrsnu neki porodichni problemi i da ne ispadne da sam ih ja najavio
Meni se chesto mota teza po glavi da "biti igrach/ica" i "biti fer/ obrazli" nikad ne moze biti svedeno na isti nazivnik. Dakle sta mislite da li moras biti eticka nula od chovjeka ako zelis imati promjenama bogat ljubavni zivot ? 
- vedderedi
Sjecam se da mi je jednom (doduse davno) izgovor bio spremanje ispita
onda jedno vrijeme ko horns "jednostavno" prestanem zvati, a zadnji put sam bio fer i fino poprico sa curom i reko joj radi cega sve ne funkcionise veza... ona rekla da to ne moze promijeniti, pa smo se miroljubivo razisli. 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Meni se to jednom upravo desilo, bez zajebancije. Ona je rekla jos i dobrog sexa, tako da nogiranje nje puno boljelokomi wrote::D:D neću da mi se veza sastoji samo od sexa
:D:D
-
Sarafcina
horns&drums wrote:Meni se to jednom upravo desilo, bez zajebancije. Ona je rekla jos i dobrog sexa, tako da nogiranje nje puno boljelokomi wrote::D:D neæu da mi se veza sastoji samo od sexa
:D:D
a sta
i ako ...
a kad smo vec kod ovih tema
znate li sta znaci dobiti bitku
ali izgubiti rat
- pirmin
#35 Re: Noga, korpa, kosharica, dumped, laufpass :D
Gledao sam jednu njemacku reportazu u kojoj je utvrdjeno da sperma najbolje shmeka ukoliko vlasnik redovno konzumira ananas.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ja ne znam ¹ta tra¾im,flora.sa wrote:ti si super, bla, bla...bla, bla... ali XXX
Ja nisam definisala ciljeve u ¾ivotu,
Ja oèito tra¾im kretene u ¾ivotu,
Ja mislim da si ti predobar za mene,
Ja mislim da te ne zaslu¾ujem
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ove dvije su zakon!!ztluhcs wrote: Ja mislim da si ti predobra za mene,
Ja mislim da te ne zaslužujem![]()
![]()
-
teletrader
Joj mala draga si mi pravo...
Ali meni u drugom gradu i drugoj drzhavi ponudili posao za 2,5x vecu platu...

Ali meni u drugom gradu i drugoj drzhavi ponudili posao za 2,5x vecu platu...
-
deex
Stvarno si p.z.., to me narocito nervira. Ni ovaj moj ne zove vise,horns&drums wrote:Jao sto ste vi fini momci:D:D
Ja ba samo prestanem zvatJeste li vidjeli vece p...e od mene
:D
- luksica
.......hhahahah...jednom sam imala slucaj za sebe ..kaze znas ima nesto , ali ti si meni jako draga, medjutim lik nije htio covjek samnom da prekine.....hahahhahahahhahaha
...kada bolje razmilsim u ostalim slucajevima sam samo ja prekidala...najcesce sutnjom :S...
....to je do muskaraca...niko me nije htio pitat zasto

...kada bolje razmilsim u ostalim slucajevima sam samo ja prekidala...najcesce sutnjom :S...
....to je do muskaraca...niko me nije htio pitat zasto