Skyfox wrote:Lice i nesto u ocima...![]()
Pa zar nema¹ ti ono ¹to njima sija iz oèiju?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A znaèi ipak sija, samo je interpretacija drugaèija... Evo crno na bijelo dragi foruma¹i - za sve one koje tvrde da ne...zena21 wrote:Mozda je covjek ovdje mislio samo na neki poseban sjaj u ocima, a ti odmah, na sabahu mislis na "ono"ztluhcs wrote:Skyfox wrote:Lice i nesto u ocima...![]()
![]()
Pa zar nema¹ ti ono ¹to njima sija iz oèiju?![]()
![]()
![]()
A nije visibaba...DobroJutroKolumbo wrote:Jel ga to pitas imal on onaj cvijet sto zene najvise vole,onaj cvijet sto sam raste u ruci...ztluhcs wrote:Skyfox wrote:Lice i nesto u ocima...![]()
![]()
Pa zar nema¹ ti ono ¹to njima sija iz oèiju?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitao bi tebe kako bi ti bilo da te dave, gnjave i sti¹æu satima....zena21 wrote:Kako kod kogaztluhcs wrote:A nije visibaba...DobroJutroKolumbo wrote: Jel ga to pitas imal on onaj cvijet sto zene najvise vole,onaj cvijet sto sam raste u ruci...![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
![]()
![]()
Tehnika, ne dr¾i¹ èekiæ i olovku na isti naèin... (neke dr¾e)zena21 wrote:Ne valja ako gnjavis, ne valja ako ne gnjavis... Pih... ko bi vama ugodioDobroJutroKolumbo wrote:Jes' vala , nek si joj rekao!!!ztluhcs wrote: Pitao bi tebe kako bi ti bilo da te dave, gnjave i sti¹æu satima....:D:D
![]()
![]()
![]()
sto vas je krenulo na sabahu..DobroJutroKolumbo wrote:Bitno je da se vidi da se subjekt barem trudi...zena21 wrote:ne mora biti... ima nas koji brzo ucimoztluhcs wrote: Misliš čim ga stekne ruke već toliko drhte da je tehnika već tu?:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
da znas da hocuDobroJutroKolumbo wrote:Slobodno se pridruzi...Pearl wrote:sto vas je krenulo na sabahu..DobroJutroKolumbo wrote: Bitno je da se vidi da se subjekt barem trudi...![]()
![]()
:D:D:D
![]()
![]()
![]()
posto je kafa iz kesice, jedino kesicu viskaDobroJutroKolumbo wrote:obavezno fildjan viska stavi...Pearl wrote:da znas da hocuDobroJutroKolumbo wrote: Slobodno se pridruzi...![]()
![]()
![]()
samo kafu da pristavim
![]()
![]()
![]()
lozis se na solje?DobroJutroKolumbo wrote:Pa i tu kesicu moras istresti u nesto...Pearl wrote:posto je kafa iz kesice, jedino kesicu viskaDobroJutroKolumbo wrote: obavezno fildjan viska stavi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto? Da ti posudi nokat da ocistis prenoceno izmedju zuba, jel? Jos ako imas svih 32 u vilicama onda i jeste tvoja radost sto ih je vise na ulicama!307 wrote:zenska mora imati lijepa stopala i jos ljepse poduze nokte na nogama posebno palac da bi privukla moju paznju.
raduje me da ih je na ulicama sve vise
joj vidjela sam...DobroJutroKolumbo wrote:Pearl wrote:da ne idu kobasice od quote-ova
meni je prva asocijacija na fildzan uvijek pubertet i prijedlozi za ganjanje bobe po istom
Hehehe dobro si...upravu si...to za fildjan...![]()
Suti morao sam i da slikovito prikazujem quote-iranje...![]()
![]()
![]()