bleka wrote:
Greska je da sam u SWe. Srbija treba kralja a ne Bosna

.
U svakom slucaju covjek je zesca lopina. Slusao sam ga jednom uzivo kao ja sam studirao zurnalistiku i vidio da od tog nema hajra , pa sam...(dalje znate i sami)
izvini do mene je, smetla sam s uma da si u Svici...jos si fino to pisao vise puta...
oprosti mi...
BLEKA, ako si studirao zurnalistiku, trebao bi znati sta znaci istrazivanje i istrazivacki rad... Zamisli ti novinar, i intersuje te koliko se dnevno u apoteci WWW proda apaurina? i gdje ces otici po info? u apoteku WWW.
Tako se trebalo provjeriti ko je tacno zaduzen za te stvari, zaliti se prvo njima i ako to ne uspije, onda ici direktno nacelniku...ili sa prvim dopisom vec ukljuciti nacelnika putem CC metode...
ja u potpunosti razumijem ogorcenje stanovnika Gradacacke, ali lijepi moji, sve se moze postici zajednickim trudom, pa i otici nacelniku direktno u ured. A ne pustiti JEDNOG covjeka da se bori za vas sve dok vi iz pozadine navijate.
mali kavkazu, da te pitam nesto:
Rekao si da si SVOJIM OCIMA vidio da je neko Damiru dao 20.000 KM za fontanu (jel to ona fontana u Dobrinji 2?)
Zasto nisi ODMAH PRIJAVIO SVIM NADLEZNIM ORGANIMA? Samim neprijavljivanjem si postao saucesnik sve da ti nisi dobio marke od navodnog mita.
Te price su price za malu djecu.

sve dok ne dokazes suprotno

lijep pozdrav