Kako se razvesti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Max.Cherry
...kad utone u dubok san, stavi ti njoj u ruku nesto drugo... i reci NJIME te zaručujem! Bićeš prvi i jedini. Padrone.Tandzika wrote:Evo jedan prijedlog....
kada utone u duboki san, ti joj polako stavi prsten na ruku, tako kada se probudi da ima sta da vidi....
To naravno fercera samo kod onih sa jako tvrdim snom...
- maccarona
ABAP wrote:Haman cu ja ipak sam morati izmisljati.....
unajmi avion
poleti iznad njene kuce
p.s. zaruka nije vise u tjendu
-
micika
E ovako.....jedan stvarno patetican prijedlog
odes pred kucu svoje drage,poneses nekoliko desetina(stotina) svijeca,sa njima oblikujes srce,pa popali svijece(pazi da ne izgoris),i onda zovi sretnicu,ali moras se derat,da te cuje.
I tako eto...neznam sta ces reci
samo pazi da te komsije ili njena mama ne zaliju vrelom vodom sa prozora
pa odose svijece u helac

odes pred kucu svoje drage,poneses nekoliko desetina(stotina) svijeca,sa njima oblikujes srce,pa popali svijece(pazi da ne izgoris),i onda zovi sretnicu,ali moras se derat,da te cuje.
- Meshtar
Ili čarobnim zvukom motorke??micika wrote:E ovako.....jedan stvarno patetican prijedlog![]()
![]()
![]()
odes pred kucu svoje drage,poneses nekoliko desetina(stotina) svijeca,sa njima oblikujes srce,pa popali svijece(pazi da ne izgoris),i onda zovi sretnicu,ali moras se derat,da te cuje.![]()
![]()
![]()
![]()
pa odose svijece u helac
![]()
![]()
Dobro jutro šumo striborova
Last edited by Meshtar on 12/05/2006 10:11, edited 1 time in total.
-
the_stick
#36 Re: Kako zaruciti djevojku?
ABAP wrote:Pozdrav svima,
Namjeravam ako Bogda na ljeto zaruciti djevojku s kojom sam godinu dana..![]()
Medjutim neznam na koji nacin, pa bujrum ako imate kakvih prijedloga!
e ako si ovdje dosao da pitas kako, onda je nemoj ni prositi... !
-
micika
Dobro jutro meshtreMeshtar wrote:Ili čarobnim zvukom motorke??micika wrote:E ovako.....jedan stvarno patetican prijedlog![]()
![]()
![]()
odes pred kucu svoje drage,poneses nekoliko desetina(stotina) svijeca,sa njima oblikujes srce,pa popali svijece(pazi da ne izgoris),i onda zovi sretnicu,ali moras se derat,da te cuje.![]()
![]()
![]()
![]()
pa odose svijece u helac
![]()
![]()
![]()
Dobro jutro šumo striborova
Usput mi kazi......koju boju kose preferiras...plavu,crnu,crvenu,sucmuractu,zelenu
- Meshtar
Znam da nijedna nije bila plava, ne znam zašto...micika wrote:Dobro jutro meshtreMeshtar wrote:Ili čarobnim zvukom motorke??micika wrote:E ovako.....jedan stvarno patetican prijedlog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa odose svijece u helac
![]()
![]()
![]()
Dobro jutro šumo striborova![]()
![]()
![]()
Usput mi kazi......koju boju kose preferiras...plavu,crnu,crvenu,sucmuractu,zelenuhajd brzo
![]()
-
inspire_me
Samo jedno pitanje, ako je mislis zaruciti, vjerovatno je mislis nekad uskoro i zeniti, prema tome, nemoj da mislis veceras sam te zarucio, pa cemo furati jos 5-6 godina, tj. budi spreman i da nakon zaruke razgovate o vjencanju. Jer su zaruke ustvari, dogovor oko vjencanja ili
Uglavnom, najbolje ti je negdje vas dvoje na samo, vecera, romantika i ti izvadis prsten i upitas, ali sta sad da upitas, jer ako se mislis uskoro zeniti, trebao bi je upitati da li zeli da se uda za tebe i ako ona pristane, taj prsten sto joj stavljas je zarucnicki i to su ustvari zaruke
A ako se ne mislis zeniti, nego tek tako zaruciti, onda je valjda pitas da li zeli da se zaruci s tobom
, e ovo mi je fakat glupo, al ima ljudi koji ovo praktikuju u 16

Uglavnom, najbolje ti je negdje vas dvoje na samo, vecera, romantika i ti izvadis prsten i upitas, ali sta sad da upitas, jer ako se mislis uskoro zeniti, trebao bi je upitati da li zeli da se uda za tebe i ako ona pristane, taj prsten sto joj stavljas je zarucnicki i to su ustvari zaruke
A ako se ne mislis zeniti, nego tek tako zaruciti, onda je valjda pitas da li zeli da se zaruci s tobom
-
mamica papucarka
meni je recimo ovo romanticnije, nego sad nesto teatralnorumenko wrote:to je momenat u kojem je najvaznija romantika.....recenica kojom je pitas prati te kasnije kroz citav zivot....ja bi ti predlozio........
"oca mi mog... bil' se ti udala za mene".....
Dobar je rumenko. Mozda se i ozeni
-
mamica papucarka
lud siMRAVOJED wrote:kupi joj psa i predloži da ga zajedno omlećite
zatim joj prepusti vođenje omlećivanja, i kad ona kaže ˝odruči˝ ti reci ˝ZARUČIO˝ pa nek si misli
a i katastar mi je dobar
-
Sarafcina
inspire_me wrote:Samo jedno pitanje, ako je mislis zaruciti, vjerovatno je mislis nekad uskoro i zeniti, prema tome, nemoj da mislis veceras sam te zarucio, pa cemo furati jos 5-6 godina, tj. budi spreman i da nakon zaruke razgovate o vjencanju. Jer su zaruke ustvari, dogovor oko vjencanja ili![]()
![]()
Uglavnom, najbolje ti je negdje vas dvoje na samo, vecera, romantika i ti izvadis prsten i upitas, ali sta sad da upitas, jer ako se mislis uskoro zeniti, trebao bi je upitati da li zeli da se uda za tebe i ako ona pristane, taj prsten sto joj stavljas je zarucnicki i to su ustvari zaruke![]()
![]()
A ako se ne mislis zeniti, nego tek tako zaruciti, onda je valjda pitas da li zeli da se zaruci s tobom![]()
, e ovo mi je fakat glupo, al ima ljudi koji ovo praktikuju u 16
![]()
moye ova varijanta.
odes u jedan malo veci restoran (sa muzikom uzivo, ali da znaju sve
odaberes jedan intiman, ali ipak centralni sto.
zamolis je da se fino obuce.
narucis dobru veceru
i onda diskretno mahnes konobaru da donese ...prsten
ako ona pristane (a trebala bi
da je on ustvari maticar
muzika pocinje neku fino svadbenu
a svi gosti u restoranu su ustvari.... famElija
i otpocnite
PS. Ne zaboravi rezervisati karte za bracno
-
rumenko
sarafcina...pa ti ga i zaruci i ozeni i posla na bracno....sta ti je ba prepasces covjeka pa nece nikako htjeti.....jos samo da si rekao da neko pridje sa dvoje djece i kaze ....od danas su ovo vasa djeca..
...ne forsiraj...
...dosta je sto ga je ona natjerala da razmislja o zarucivanju..... 
-
Sarafcina
rumenko wrote:sarafcina...pa ti ga i zaruci i ozeni i posla na bracno....sta ti je ba prepasces covjeka pa nece nikako htjeti.....jos samo da si rekao da neko pridje sa dvoje djece i kaze ....od danas su ovo vasa djeca.....ne forsiraj...
a ja ovo ...izdaleka
mozemo mi i vulgarnu varijantu ....
'os se ...., al zvanicno
'ocu
e onda prvo ide prsten
samo mi je to vise za Kusturicu
-
ABAP
Dobar si..rumenko wrote:sarafcina...pa ti ga i zaruci i ozeni i posla na bracno....sta ti je ba prepasces covjeka pa nece nikako htjeti.....jos samo da si rekao da neko pridje sa dvoje djece i kaze ....od danas su ovo vasa djeca.....ne forsiraj...