Kako se razvesti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ABAP

Post by ABAP »

Haman cu ja ipak sam morati izmisljati.. :-) ... :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Tandzika wrote:Evo jedan prijedlog....

kada utone u duboki san, ti joj polako stavi prsten na ruku, tako kada se probudi da ima sta da vidi....
To naravno fercera samo kod onih sa jako tvrdim snom... :D
...kad utone u dubok san, stavi ti njoj u ruku nesto drugo... i reci NJIME te zaručujem! Bićeš prvi i jedini. Padrone.
edu

Post by edu »

ja sam cuo da je edwin po stavio prsten u palacinak.. :D :D ..i tako dok je mlada jela nasla prsten.. :-) :D :D

to mi se tako svidjelo.. :D :D ..al' u kurcu.. :D :D :D

ps. zamisli crkusa da ga je progitala.. :D :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

kupi joj psa i predloži da ga zajedno omlećite
zatim joj prepusti vođenje omlećivanja, i kad ona kaže ˝odruči˝ ti reci ˝ZARUČIO˝ pa nek si misli

:?
Meshtar

Post by Meshtar »

Reci pik moje, i zavedi u katastar :D :D :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

".... kako brodolomac jedri u susret kraju ...."

samo se ti igraj :oops:
pa ces se na kraju :shock: morati :D ozeniti :(
a ko zenu ne slusa :D ;) taj ima milion problema :D
a kada budes ;) imao milion i jedan problem ;) ... onda ce ti trebati advokat :D

hoces broj? :)
krava

Post by krava »

:lol: mravojed

ok i zarucite se....i kada cete se vjencati?..meni bas nema puno smisla biti godinama zarucen....il' se zeni il' tamburu kupi!
:D
maccarona

Post by maccarona »

ABAP wrote:Haman cu ja ipak sam morati izmisljati.. :-) ... :D

unajmi avion :D zakVaci jedno veliko VOLIM TE :oops: :shock: :roll: :D
poleti iznad njene kuce :D i bachi joj na hiljade ruza :D :D :D nedje tam sta ja znam :D i kad sljetis :D progovoris koju...sastavi nesto..eto :D

p.s. zaruka nije vise u tjendu :D
micika

Post by micika »

E ovako.....jedan stvarno patetican prijedlog :D :D :D

odes pred kucu svoje drage,poneses nekoliko desetina(stotina) svijeca,sa njima oblikujes srce,pa popali svijece(pazi da ne izgoris),i onda zovi sretnicu,ali moras se derat,da te cuje. :lol: :lol: :lol: I tako eto...neznam sta ces reci :lol: :lol: samo pazi da te komsije ili njena mama ne zaliju vrelom vodom sa prozora :lol: :lol: pa odose svijece u helac :D :D

Meshtar

Post by Meshtar »

micika wrote:E ovako.....jedan stvarno patetican prijedlog :D :D :D

odes pred kucu svoje drage,poneses nekoliko desetina(stotina) svijeca,sa njima oblikujes srce,pa popali svijece(pazi da ne izgoris),i onda zovi sretnicu,ali moras se derat,da te cuje. :lol: :lol: :lol: I tako eto...neznam sta ces reci :lol: :lol: samo pazi da te komsije ili njena mama ne zaliju vrelom vodom sa prozora :lol: :lol: pa odose svijece u helac :D :D

Ili čarobnim zvukom motorke?? :lol: :lol:

Dobro jutro šumo striborova :)
Last edited by Meshtar on 12/05/2006 10:11, edited 1 time in total.
the_stick

#36 Re: Kako zaruciti djevojku?

Post by the_stick »

ABAP wrote:Pozdrav svima,

Namjeravam ako Bogda na ljeto zaruciti djevojku s kojom sam godinu dana.. :-D

Medjutim neznam na koji nacin, pa bujrum ako imate kakvih prijedloga!

e ako si ovdje dosao da pitas kako, onda je nemoj ni prositi... !
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Po¹alji e-mail sa subjectom "Smatraj se zaruèenom!" :D
micika

Post by micika »

Meshtar wrote:

Dobro jutro meshtre :) :D :D

Usput mi kazi......koju boju kose preferiras...plavu,crnu,crvenu,sucmuractu,zelenu :? hajd brzo :D :D
Meshtar

Post by Meshtar »

micika wrote:
Meshtar wrote:

Dobro jutro meshtre :) :D :D

Usput mi kazi......koju boju kose preferiras...plavu,crnu,crvenu,sucmuractu,zelenu :? hajd brzo :D :D
Znam da nijedna nije bila plava, ne znam zašto...
inspire_me

Post by inspire_me »

Samo jedno pitanje, ako je mislis zaruciti, vjerovatno je mislis nekad uskoro i zeniti, prema tome, nemoj da mislis veceras sam te zarucio, pa cemo furati jos 5-6 godina, tj. budi spreman i da nakon zaruke razgovate o vjencanju. Jer su zaruke ustvari, dogovor oko vjencanja ili :? :sad:

Uglavnom, najbolje ti je negdje vas dvoje na samo, vecera, romantika i ti izvadis prsten i upitas, ali sta sad da upitas, jer ako se mislis uskoro zeniti, trebao bi je upitati da li zeli da se uda za tebe i ako ona pristane, taj prsten sto joj stavljas je zarucnicki i to su ustvari zaruke :zzzz: :D
A ako se ne mislis zeniti, nego tek tako zaruciti, onda je valjda pitas da li zeli da se zaruci s tobom :D :D , e ovo mi je fakat glupo, al ima ljudi koji ovo praktikuju u 16 :lol: :zzzz:
rumenko

Post by rumenko »

to je momenat u kojem je najvaznija romantika.....recenica kojom je pitas prati te kasnije kroz citav zivot :D ....ja bi ti predlozio........
"oca mi mog... bil' se ti udala za mene"..... :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

rumenko wrote:to je momenat u kojem je najvaznija romantika.....recenica kojom je pitas prati te kasnije kroz citav zivot :D ....ja bi ti predlozio........
"oca mi mog... bil' se ti udala za mene"..... :D
meni je recimo ovo romanticnije, nego sad nesto teatralno :D
Dobar je rumenko. Mozda se i ozeni :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

MRAVOJED wrote:kupi joj psa i predloži da ga zajedno omlećite
zatim joj prepusti vođenje omlećivanja, i kad ona kaže ˝odruči˝ ti reci ˝ZARUČIO˝ pa nek si misli

lud si :lol: :lol: :lol:
a i katastar mi je dobar :lol:
shin

Post by shin »

A zamisli djevojka ti cita topic na forumu Image

Ti sve spremi, a onda ti dala savjet Image

Razmisli malo Image
Sarafcina

Post by Sarafcina »

inspire_me wrote:Samo jedno pitanje, ako je mislis zaruciti, vjerovatno je mislis nekad uskoro i zeniti, prema tome, nemoj da mislis veceras sam te zarucio, pa cemo furati jos 5-6 godina, tj. budi spreman i da nakon zaruke razgovate o vjencanju. Jer su zaruke ustvari, dogovor oko vjencanja ili :? :sad:

Uglavnom, najbolje ti je negdje vas dvoje na samo, vecera, romantika i ti izvadis prsten i upitas, ali sta sad da upitas, jer ako se mislis uskoro zeniti, trebao bi je upitati da li zeli da se uda za tebe i ako ona pristane, taj prsten sto joj stavljas je zarucnicki i to su ustvari zaruke :zzzz: :D
A ako se ne mislis zeniti, nego tek tako zaruciti, onda je valjda pitas da li zeli da se zaruci s tobom :D :D , e ovo mi je fakat glupo, al ima ljudi koji ovo praktikuju u 16 :lol: :zzzz:

moye ova varijanta.
odes u jedan malo veci restoran (sa muzikom uzivo, ali da znaju sve ;))
odaberes jedan intiman, ali ipak centralni sto.
zamolis je da se fino obuce.
narucis dobru veceru :) ;)
i onda diskretno mahnes konobaru da donese ...prsten :D
ako ona pristane (a trebala bi ;) ) .konobar samo vadi legitimaciju :D
da je on ustvari maticar ;) :) :D
muzika pocinje neku fino svadbenu :D
a svi gosti u restoranu su ustvari.... famElija :D i raja ;) pozvani na svadbu :D
i otpocnite ;)

PS. Ne zaboravi rezervisati karte za bracno :D ...
rumenko

Post by rumenko »

sarafcina...pa ti ga i zaruci i ozeni i posla na bracno....sta ti je ba prepasces covjeka pa nece nikako htjeti.....jos samo da si rekao da neko pridje sa dvoje djece i kaze ....od danas su ovo vasa djeca.. :D ...ne forsiraj... :D...dosta je sto ga je ona natjerala da razmislja o zarucivanju..... :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

rumenko wrote:sarafcina...pa ti ga i zaruci i ozeni i posla na bracno....sta ti je ba prepasces covjeka pa nece nikako htjeti.....jos samo da si rekao da neko pridje sa dvoje djece i kaze ....od danas su ovo vasa djeca.. :D ...ne forsiraj... :D...dosta je sto ga je ona natjerala da razmislja o zarucivanju..... :D

:) bolje da odmah zna sta ga ceka ;)
a ja ovo ...izdaleka ;)

mozemo mi i vulgarnu varijantu ....

'os se ...., al zvanicno :D
'ocu
e onda prvo ide prsten :D

samo mi je to vise za Kusturicu :D
ABAP

Post by ABAP »

rumenko wrote:sarafcina...pa ti ga i zaruci i ozeni i posla na bracno....sta ti je ba prepasces covjeka pa nece nikako htjeti.....jos samo da si rekao da neko pridje sa dvoje djece i kaze ....od danas su ovo vasa djeca.. :D ...ne forsiraj... :D...dosta je sto ga je ona natjerala da razmislja o zarucivanju..... :D
Dobar si.. :-D
mya

Post by mya »

MRAVOJED wrote:kupi joj psa i predloži da ga zajedno omlećite

:lol:
Post Reply