Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kao sto Max rece...
Malo uzhe farmerke lijepo popunjene,okicene kaisem cija je kopcha malo pomjerena na stranu,neka texas jakna i najobicnija majica...
I jos ako se ispostavi da ima koju pametnu u glavi,ja sam GOTOV!!!
Jebo sve sarajevske shon-fonerke kad ovo vidim
upravo sad pricam sa kolegicama...kazu de malo zasij taj dekolte ...rekoh...ne nosim kratke suknje, ne nosim kratke majice, ta mogu si priustiti luksuz da obucem bar dekoltiranu majicu
sta cu kad ih volim ...ne volim bas biti zakopcana do grla
Lisac, kad smo vec samim pocetkom teme poceli generalizirati ...rekoh da nastavimo u tom ritmu ...pardon smijeru
kako vas mogu ciniti hornima razgovori....filozofiranje sta pricate sa frajerom koji je eto pametan i ne gleda vam u sise i vi dodjete kuci vlaznih boxerica ma dajjjjjjjjjjjj
mene cini ...........raspolozenom ......flert...kad je deckic spretan u tome....zatim potkosulja i pokreti ruku i prstiju.....tamo gdje vec treba
znaci radi se o horni stanju..a to je vezano sa seh a ne za razum i osjecaje tako ja shvatih temu
tigris wrote:kako vas mogu ciniti hornima razgovori....filozofiranje sta pricate sa frajerom koji je eto pametan i ne gleda vam u sise i vi dodjete kuci vlaznih boxerica ma dajjjjjjjjjjjj
mene cini ...........raspolozenom ......flert...kad je deckic spretan u tome....zatim potkosulja i pokreti ruku i prstiju.....tamo gdje vec treba
znaci radi se o horni stanju..a to je vezano sa seh a ne za razum i osjecaje tako ja shvatih temu
tigris...pogresno kontas... ...meni je vrlo bitan razgovor u svemu...mentalna komunikacija...nervira me ako sjedim sa nekim i pokusavam da uspostavim komunikaciju, koja je za mene jako bitna, a ovaj zvjerla, i slusa me napola...nisam rekla da me to cini horni...samo da mi je u i ovo jako bitno, uz jos mnogo nekih drugih sitnica...ako nema toga...e dzaba i sve ostalo
OK?
ako nisi skontala...objasnim slijedeci put na kafici?
ima sexualnosti i sexualnosti nekomu je dovoljan par sisa i guzova da ga upali a nekomu opet je dovoljna jedna rijech tih sisa i guzova da izgubi svaku volju za blizhim upoznavanjem istih
mislim, strast ma kakva bila je takodjer samo elektrichni impuls koji stvara hemijska reakcija u odredjenom djelu mozga treba samo znati koji broj okrenuti kako bi se izazvala reakcija
ipak drago mi je znati da mi uz ovakve guzove rijechi nisu potrebne
flo ra pazi na ritam smjer nije bitan idesh u nedjelju gledati borbu za opstanak?
OK flo..ja volim crteze .......ponesi i ti zadaćnicu na kaficu pa cemo...laganini....
eh ta mentalna komunikacija....bez sisa..(kod mene je svakako ta ) i guza .....nesto se i ne razumijem sa muskima bas najbolje a i volim nesporazume...tj raspravljati se o istim.....valjda mi je zato veza uvijek bila puna svadje
al eto za promjenu volila bih se s nekim naci na istoj duzini...talasnoj a tjelesnoj pogotovo nista prica bez body lengvidja