Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma najbolje bi vam onda bilo da osmislite neki kreativan plakat pošto vam to ide od ruke :D ono nešto u stilu : majmuni, smrtovnice, dva tri puta pljunete i to bi trebalo biti to baš ono sa stilom i na visokom nivou a narod će sve to da konzumira uz par Gastala i 1l mineralne vode :D
Vodenjak wrote:Ma da je Terzic tup, znaju vec i vrapci na grani..
Isto tako znaju da je Lagumdzíja kako bistar i inteligentan, tako i mnogo vise nacitan.
Ali, to mu nikako ne daje za pravo da na onakav nacin razgovara sa premijerom drzave za koju se toliko zalaze i bori.
Stani, nije na njemu da svom politickom protivniku spasava obraz.
Sto je jos strasnije, Terza se sam ukopava vise nego sto ga Lagumdzija moze ukopati.
iskreno se nadam da je vodenjak ovo napisao sa dozom ironije.. ..tj. tacno onako kako je terza poceo svoje izlaganje u 60 minuta.. ..a kako je zavrsio..o tome ne bih..
ali na pitanje zlatka je li mu poskupio plin..kako samo tuzno odgovori.."pa jeste"..
vodolija_33 wrote:Ma najbolje bi vam onda bilo da osmislite neki kreativan plakat pošto vam to ide od ruke :D ono nešto u stilu : majmuni, smrtovnice, dva tri puta pljunete i to bi trebalo biti to baš ono sa stilom i na visokom nivou a narod će sve to da konzumira uz par Gastala i 1l mineralne vode :D
Polazim od toga da ti imas spasonosnu formulu i znas kako. Samo neces da kazes.
vodolija_33 wrote:Ma najbolje bi vam onda bilo da osmislite neki kreativan plakat pošto vam to ide od ruke :D ono nešto u stilu : majmuni, smrtovnice, dva tri puta pljunete i to bi trebalo biti to baš ono sa stilom i na visokom nivou a narod će sve to da konzumira uz par Gastala i 1l mineralne vode :D
Polazim od toga da ti imas spasonosnu formulu i znas kako. Samo neces da kazes.
Ih da bar imam ali priznaj da ako neko želi da ostavi utisak ozbiljnog političara, danas-sutra predsjednika države i sl., ipak mora biti izvan takvih stvari. Ne može se ponašati kao uličar. Treba biti ters, jer kod nas samo takav čovjek dolazi u obzir da nam bude predsjednik, ali nikako neotesani jalijaš. Čovjek svaku diskusiju spušta na nivo vrijeđanja i prepucavanja, pjeni, vrišti, vrijeđa.... zar on da mi bude uzorom, majke ti
o terzi da ne govorim.. kad ga sretnem na ulici ili bilo gdje drugo imam neodoljiv poriv da ga pljunem, ali ono od srca
auuu ...
gledaj inžinjera...
ako nisi naš,ko te jebe ...
da mi bi znati šta to vi inžinjeri raditi u životu, šta ste napravili, mislite li na djecu svoju, ili tako sjedite i čekate da vaš miljenik inžinjer lakumdžijar, kaže šta se treba uraditi , čeka priliku da izađe na TV pa onda ,ono, ko odjednom sva su rješenja tu .. a što je još bolnije samo ih on zna .. a što je još više bolno , nije ih znao onda kada je to nešto moglo da znači ...
šta je vama bolan, pa to je lopov bjelosvjetskih razmjera ...
ma na kraju krajeva eto vam ga ...
meni ni iz džepa ni u džep...
Vodenjak wrote:Ma da je Terzic tup, znaju vec i vrapci na grani..
Isto tako znaju da je Lagumdzíja kako bistar i inteligentan, tako i mnogo vise nacitan.
Ali, to mu nikako ne daje za pravo da na onakav nacin razgovara sa premijerom drzave za koju se toliko zalaze i bori.
Stani, nije na njemu da svom politickom protivniku spasava obraz.
Sto je jos strasnije, Terza se sam ukopava vise nego sto ga Lagumdzija moze ukopati.
iskreno se nadam da je vodenjak ovo napisao sa dozom ironije.. ..tj. tacno onako kako je terza poceo svoje izlaganje u 60 minuta.. ..a kako je zavrsio..o tome ne bih..
ali na pitanje zlatka je li mu poskupio plin..kako samo tuzno odgovori.."pa jeste"..
vodolija_33 wrote: ali priznaj da ako neko želi da ostavi utisak ozbiljnog političara, danas-sutra predsjednika države i sl., ipak mora biti izvan takvih stvari. Ne može se ponašati kao uličar. Treba biti ters, jer kod nas samo takav čovjek dolazi u obzir da nam bude predsjednik, ali nikako neotesani jalijaš. Čovjek svaku diskusiju spušta na nivo vrijeđanja i prepucavanja, pjeni, vrišti, vrijeđa.... zar on da mi bude uzorom, majke ti
o terzi da ne govorim.. kad ga sretnem na ulici ili bilo gdje drugo imam neodoljiv poriv da ga pljunem, ali ono od srca
Nemam prigovora.
Jedino ono sto je boldirano ne razumijem bas najbolje. I to sa pljuvanjem.