Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sto vam covjek smeta.....stvarno je profesionalac...nema se tu sta polemisati.....najbolji glas na balkanu....kad je burhan dosao kao gost i poceo pjevati, bukvalno je zvucalo kao da mu je nesto pojelo glas u odnosu na tosheta.....
femme wrote:e bas ste se nadovezali da ga ocrnite....neka malo ohanite.... ni kriv ni duzan.....dobro izgleda, jos bolje pjeva....eto sta jos treba...nista....
Femme, ako je i tvoj bivsi ovako dobro izgledoooo
pa eto moj bivsi jeste dobro izgledao, ali.....ni u pola kao toshe....
enigma svijeta wrote:Definitivno idem na koncert, jer zaista cjenim njegove glasovne mogucnosti.. uzivam slusati raspon i boju njegova glasa..
a i fizicke nisu za odbaciti.. mali ima oci kao vuk )
Meshtre, smrcc, ne slazemo se po prvi put
Pa ja ne osporih njegove glasovne mogućnosti, kao ni raspon i boju glasa. Samo slušam malo drugačiju muziku.
PS. Bilo bi dosadno da se uvijek slažemo zar ne??
U pravu si, mi se slazemo oko drugih, bitnijih stvari
E ljudi možete se vi zezati,ali je koncert bio fenomenalan!!!!Toše je rasturio glasom,još one strane pjesme što je otpjevao(Metallica,Robbie Williams i Lionel Richie!!) raskućiše me ,pa kako je tek sladak...