zutih
Gdje cete na ljetovanje ovog ljeta?
- bpsang
daduli_sa wrote:Ima li neki brzi kurs za ginekologa? Kontam tamo da se preselim....pape wrote:kriticarka_nikova wrote: Jok ti pripadas.......Ja sam te fino upozorio, .... kad tamo sletish, ... prvo te vode na ginekoloski pregled, ...
j
- kriticarka_nikova
stoka imas i jeftiniju varijantu-nudisticka plaza 
-
Stari
Ali ni ti ni te koke ne smijete navijati za Paragvaj. .... a znam to je tesko...krv nije - voda...a ni nacionalnost -religija.manijak1 wrote:Stari treba li vam komentator prijenosa na maternjem jeziku ?
Ponijeću ležaljku![]()
![]()
![]()
i eto sada znam đe ću .....
![]()
sve ostalo pošalji PP-om
![]()
......povešću ja koke
![]()
ali im trebaju karte
![]()
a za ribu ne brini imam ponešto kašikara
![]()
pa ćemo loviti ......kako treba
![]()
Bilo kako bilo .... ovaj tip sto ce mi doci u posjetu ...zna to sa pecanjem i bez explozivnih sredstava... ako omane ima jedno [m]48 kilometara odavde....jedan mali koisk gdje se moze kuptiti onih hrenovki u kiflama ... ono znate... sto se jede sa snefom. Nisu skupe ...(doduse nisu ni sa halal mesom) ... zamotacemo jedno 10-15 komada nek se nadje kao SDO.
- kriticarka_nikova
fatka ti su super hajdi samnom u JordanFAtka wrote:jezero bilo gdje u BiH ....ako vidite neku zenskicu da se pupa rano ujutro ili po noci...to sam ja
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
ja cu u pizdu materinu ovog ljeta, banke nemam
:D:D
-
FAtka
hocukriticarka_nikova wrote:fatka ti su super hajdi samnom u JordanFAtka wrote:jezero bilo gdje u BiH ....ako vidite neku zenskicu da se pupa rano ujutro ili po noci...to sam jabiram te za prijateljicu
- Salko sto je u vodu skako
a kad ogladnis kod fatke na pitu..i ja cu biti tamo..FAtka wrote:nemoj matere ti tamo, 1 si bio, izashao ne vracaj se...negohorns&drums wrote:ja cu u pizdu materinu ovog ljeta, banke nemam:D:D
sator i na jezero
![]()
![]()
![]()
sator posudi, do jezera auto stopom![]()
a kupaci ti ne treba...![]()
pa ponijecu ja i jufke ..sta cemo za pice????FAtka wrote:ma moze nije begovica cicija...
samo ponesi mesa ako's burek![]()
- kriticarka_nikova
eh fatka i ja dizem kredit kad idem negdje daljeFAtka wrote:hocukriticarka_nikova wrote:fatka ti su super hajdi samnom u JordanFAtka wrote:jezero bilo gdje u BiH ....ako vidite neku zenskicu da se pupa rano ujutro ili po noci...to sam jabiram te za prijateljicu
koliko para...il ces me castit posto sam broke, svorc, bankrupt, ohne geld
![]()
![]()
![]()
![]()
a ozbiljna sam...isla bih ja u Jordan sad u maju samo nemam s kim
kriticarko, kako to mislis nemas s kim????kriticarka_nikova wrote:eh fatka i ja dizem kredit kad idem negdje daljeFAtka wrote:hocukriticarka_nikova wrote: fatka ti su super hajdi samnom u Jordanbiram te za prijateljicu
koliko para...il ces me castit posto sam broke, svorc, bankrupt, ohne geld
![]()
![]()
![]()
![]()
kod mene je plata tricifrena
![]()
a ozbiljna sam...isla bih ja u Jordan sad u maju samo nemam s kimzato tebe zovem
- kriticarka_nikova
Salko sto je u vodu skako wrote:kriticarko, kako to mislis nemas s kim????kriticarka_nikova wrote:eh fatka i ja dizem kredit kad idem negdje daljeFAtka wrote: hocukoliko para...il ces me castit posto sam broke, svorc, bankrupt, ohne geld
![]()
![]()
![]()
![]()
kod mene je plata tricifrena
![]()
a ozbiljna sam...isla bih ja u Jordan sad u maju samo nemam s kimzato tebe zovem
- kriticarka_nikova
eto da ponovim odgovor........
nemam skim znaci- da je vecini mog drustva zao dati 500 KM za Jordan sad u maju mjesecu te radije daju 250 KM za Makarsku koju obilaze svake godine.Nemam skim znaci da vecina mog drustva ne voli putovanja tog tipa i preseravaju se kad treba ici negdje daleko u stilu :`teroristi ovo,teroristi ono......` ili ` za to treba puuuunooo love`....Ne treba puno love,evo ja sam primjer da ne treba a obisla sam poprilicno
a sto se tice terorista oni sigurno ne napadaju hotele u kojima ja spavam tj.hotele sa jedva dvije zvjezdice
......oni bombe bacaju na one sto imaju po pet zvjezda
...tako da nemas frke kad si samnom 
nemam skim znaci- da je vecini mog drustva zao dati 500 KM za Jordan sad u maju mjesecu te radije daju 250 KM za Makarsku koju obilaze svake godine.Nemam skim znaci da vecina mog drustva ne voli putovanja tog tipa i preseravaju se kad treba ici negdje daleko u stilu :`teroristi ovo,teroristi ono......` ili ` za to treba puuuunooo love`....Ne treba puno love,evo ja sam primjer da ne treba a obisla sam poprilicno
a sto se tice terorista oni sigurno ne napadaju hotele u kojima ja spavam tj.hotele sa jedva dvije zvjezdice
znaci ti si cvsto odlucila jordan i nema druge...mozes malo i do iraqa skoknuti blizu je....ako si avanturista neki...kriticarka_nikova wrote:eto da ponovim odgovor........
nemam skim znaci- da je vecini mog drustva zao dati 500 KM za Jordan sad u maju mjesecu te radije daju 250 KM za Makarsku koju obilaze svake godine.Nemam skim znaci da vecina mog drustva ne voli putovanja tog tipa i preseravaju se kad treba ici negdje daleko u stilu :`teroristi ovo,teroristi ono......` ili ` za to treba puuuunooo love`....Ne treba puno love,evo ja sam primjer da ne treba a obisla sam poprilicno![]()
a sto se tice terorista oni sigurno ne napadaju hotele u kojima ja spavam tj.hotele sa jedva dvije zvjezdice......oni bombe bacaju na one sto imaju po pet zvjezda
hoces li tamo biti kriticna prema vladajucem rezimu???
- kriticarka_nikova
Ne mora biti Jordan....moze i neka druga zemljaSalko sto je u vodu skako wrote:znaci ti si cvsto odlucila jordan i nema druge...mozes malo i do iraqa skoknuti blizu je....ako si avanturista neki...kriticarka_nikova wrote:eto da ponovim odgovor........
nemam skim znaci- da je vecini mog drustva zao dati 500 KM za Jordan sad u maju mjesecu te radije daju 250 KM za Makarsku koju obilaze svake godine.Nemam skim znaci da vecina mog drustva ne voli putovanja tog tipa i preseravaju se kad treba ici negdje daleko u stilu :`teroristi ovo,teroristi ono......` ili ` za to treba puuuunooo love`....Ne treba puno love,evo ja sam primjer da ne treba a obisla sam poprilicno![]()
a sto se tice terorista oni sigurno ne napadaju hotele u kojima ja spavam tj.hotele sa jedva dvije zvjezdice......oni bombe bacaju na one sto imaju po pet zvjezda
hoces li tamo biti kriticna prema vladajucem rezimu???
nemoj mi reci da si dobitnik zlatnog ljiljana...na kojem si ratistu u BiH bila??kriticarka_nikova wrote:Ne mora biti Jordan....moze i neka druga zemljaSalko sto je u vodu skako wrote:znaci ti si cvsto odlucila jordan i nema druge...mozes malo i do iraqa skoknuti blizu je....ako si avanturista neki...kriticarka_nikova wrote:eto da ponovim odgovor........
hoces li tamo biti kriticna prema vladajucem rezimu???a ako skoknem do Jordana nece biti nikakav problem skoknuti i u Irak.....pa dragi Salko ja znam sta je to rat