Kad muskarci vole....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

micika wrote:
kriticarka_nikova wrote:
micika wrote: Iskustvo iz tebe progovara,black 8-)

Kriticarko...to on tebe laze,mislim taj tvoj :D :D ne voli on tebe bona,puca ti satrologiju :D :D
Kriticarka zna iz iskustva sta je satrologija a sta ne.Kad muskarac voli zene to osjete i ne mora im to ni reci,jel tako zemljakinjo? :-)
Nije....tako...zemljakinjo.
kako to oni znaju odglumiti,jojjjjjjjjjjj....samo da bi dosli do nekog njihovog bolesnog cilja :D :D :D
Moras dobro otvoriti okice....pa razabrati sta je sta,inace...e yebiga mi zene kad se zaljubimo....on kad bi reko jel vjerujes svojim ocima il meni....mi bi rekle da njemu vjerujemo.Kad smo glupace :oops: :D :D :D
Zato ja imam lijek protiv zaljubljivanja :D :D :D
A mogu i oni voljeti...ja jos uvijek vjerujem da ima dzentlmena koji ce djevojci pridrzati stolicu,ubrati cvijet negdje u basti....napisati stih :-) :-) :-)
Treba ih klonirat,da se razmnoze......izumiru polako.
izumiru jer vecina cura se ne pali na te fazone nego na brze autice :D
Tandzika

Post by Tandzika »

Ma glumci najveci, voljeli ili ne....on je musko on ne treba da pokaze prava osjecanja....ma mars!
Vjerujem u one sto u lokalima preboljevaju te koje lafo vole a lafo ostavili....mislim nije pokazao njoj a pokazuje citavoj rulji u lokalu....
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Vozdra_123 wrote:izumiru jer vecina cura se ne pali na te fazone nego na brze autice :D
... pa sta ces kad su ti fazoni nekako usporeni :D , a auta mogu biti mnogooooooo brza. :D :D
micika

Post by micika »

Vozdra_123 wrote:
micika wrote:
kriticarka_nikova wrote: Kriticarka zna iz iskustva sta je satrologija a sta ne.Kad muskarac voli zene to osjete i ne mora im to ni reci,jel tako zemljakinjo? :-)
Nije....tako...zemljakinjo.
kako to oni znaju odglumiti,jojjjjjjjjjjj....samo da bi dosli do nekog njihovog bolesnog cilja :D :D :D
Moras dobro otvoriti okice....pa razabrati sta je sta,inace...e yebiga mi zene kad se zaljubimo....on kad bi reko jel vjerujes svojim ocima il meni....mi bi rekle da njemu vjerujemo.Kad smo glupace :oops: :D :D :D
Zato ja imam lijek protiv zaljubljivanja :D :D :D
A mogu i oni voljeti...ja jos uvijek vjerujem da ima dzentlmena koji ce djevojci pridrzati stolicu,ubrati cvijet negdje u basti....napisati stih :-) :-) :-)
izumiru jer vecina cura se ne pali na te fazone nego na brze autice :D
Cure se pale na to,bem mu bibi :P

Btw.danas me jedan smeko,ispred marketa.....stao pored bibija :shock: jede bananu,a smjeska se meni :P nista do ferarija,rekoh mu :D :D :D
sutra odoh na isto mjesto da vidim jel promijenio bi-bi :D :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

[quote="cHupjahalic@"][quote="Vozdra_123"]izumiru jer vecina cura se ne pali na te fazone nego na brze autice :D[/quote]

... pa sta ces kad su ti fazoni nekako usporeni :D , a auta mogu biti mnogooooooo brza. :D :D[/quote]

ma ja, i cure ovih dana vole sve nabrzaka :D :lol:

jel' se ti palis na romantiku?
jace

Post by jace »

kad vole....kad placu a ti si razlog tome... :D provjereno na vise uzoraka 8)
black

Post by black »

mislite 'vako nesta :oops:

Image
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Ma daaaaj, ... kakva auta, cvijece i stihovi, .... :oops: .... da vi samo znate kako je formula jednostavna, .... :-) 8-)
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

[quote="pape"]:-) Ma daaaaj, ... kakva auta, cvijece i stihovi, .... :oops: .... da vi samo znate kako je formula jednostavna, .... :-) 8-)[/quote]

hajde capri
podijeli svoje znanje sa nama "zelenim" :D
micika

Post by micika »

pape wrote::-) Ma daaaaj, ... kakva auta, cvijece i stihovi, .... :oops: .... da vi samo znate kako je formula jednostavna, .... :-) 8-)
Hoces da im ja kazem :D :D :D :? :-) :oops: 8-)

:lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Vozdra_123 wrote:
cHupjahalic@ wrote:
Vozdra_123 wrote:izumiru jer vecina cura se ne pali na te fazone nego na brze autice :D
... pa sta ces kad su ti fazoni nekako usporeni :D , a auta mogu biti mnogooooooo brza. :D :D

jel' se ti palis na romantiku?
Jes` da je usporena ali uvijek dobro dosla u moj vrt. :D :D
CiCiban

Post by CiCiban »

Image
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

[quote="cHupjahalic@"][quote="Vozdra_123"][quote="cHupjahalic@"][quote="Vozdra_123"]izumiru jer vecina cura se ne pali na te fazone nego na brze autice :D[/quote]

... pa sta ces kad su ti fazoni nekako usporeni :D , a auta mogu biti mnogooooooo brza. :D :D[/quote]

jel' se ti palis na romantiku?[/quote]

Jes` da je usporena ali uvijek dobro dosla u moj vrt. :D :D[/quote]

dobro kad te jednog dana upoznam navratim ti u tvoj vrtic :lol: :D
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Tandzika wrote:Ma glumci najveci, voljeli ili ne....on je musko on ne treba da pokaze prava osjecanja....ma mars!
Vjerujem u one sto u lokalima preboljevaju te koje lafo vole a lafo ostavili....mislim nije pokazao njoj a pokazuje citavoj rulji u lokalu....
Tandzika dze jana da te nadzem da te izljubim za ovo sto si rekla :)
pape

Post by pape »

micika wrote:
pape wrote::-) Ma daaaaj, ... kakva auta, cvijece i stihovi, .... :oops: .... da vi samo znate kako je formula jednostavna, .... :-) 8-)

:) Nemoj da te guja ujede, ... :-)
micika

Post by micika »

pape wrote:
micika wrote:

:) Nemoj da te guja ujede, ... :-)
Joj sto spomenu guju...sanjat cu veceras :D :D :D

ma nek se trude malo,u pravu si ti...samo postavi zadatak :D :D :D
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Ne zachatavajte mi temu :x
Sve moje teme odose u kosh "BEZ CENZURE" daaaajteeee ohanite malo :x
micika

Post by micika »

Vidi je sto je ljubomorna :D :D :D bona oko papeta se moras malo vise potrudit.....on ti je van serijska proizvodnja :) pravi dzentlmen :D :D :D
Meshtar

Post by Meshtar »

i da ne zaboravim, oprostite muškarcima kad vole, nedostaju nam ženske barijere tipa ( da li da se javim, zašto, da li me vidio ili ne).
Oprostite nam i zato što ne prepoznamo svaki put onu pravu
Oprostite nam i kada vas pijan zovemo da objasnimo kako je baš ona ta koja miješa boje
Oprostite za svaki put kad ne znamo reći prave riječi
Oprostite za svaki put kad ne prespavamo
Oprostite za sve nedovršene rečenice...

Mi smo ipak samo muškarci, ali volimo vas njaviše....
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

micika wrote: A mogu i oni voljeti...ja jos uvijek vjerujem da ima dzentlmena koji ce djevojci pridrzati stolicu,ubrati cvijet negdje u basti....napisati stih :-) :-) :-)
Ima nas, ima... samo problem je sto ako se pokazemo u pravom svjetlu, onda nas vi guzite do kraja. Zloupotrebljavate nasu dobrotu i nase dobre strane. Ja imam jarana koji je neku noc pokupio curu jer je promijenio auto. Nabolje, naravno. Sve za nekoliko sati i sve samo zbog auta. Sve je zavrsio. A onaj koji pridrzava stolicu, ubire cvijece, izlazi u susret, salje romanticne poruke bez razloga i povoda, koji vas tjera da se osjecate ponosno sto ste zene - taj ga pushi i uvijek ce ga pushiti. A svaka od vas lafo trazi takvog. Ne kazem da ste sve iste, ali sve volite da vam se digne rep a da se zauzvrat ne da ... nista probably.

Zasto ostavljamo one koje volimo? Neke djevojke itekako zasluzuju biti ostavljene iako su voljene. ITEKAKO. Mada je cesci slucaj da je to foliranje samo kao da bi lakse sve proslo... "ja tebe volim ali mi ne mozemo biti zajedno zbog nekih drugih stvari..." To ne postoji, to je laz, to moze btii samo ili da vise ljubavi nema ili da covjek nema muda da ti kaze da si ga dobro naguzila negdje, jednom ili vise puta, i onda hoce da se izvuce iz veze nekim mirnijim putem.

ALi ovdje se javlja esencijalno pitanje sada: kako je moguce da se tako nevjerovatno cesto spajaju upravo suprotni tipovi ljudi, muskaraca i zena? Ti ocito volis gentlemane, ali ulijecu ti neki levati izgleda. (@kriticarka) Ja dajem sve u vezi sa curom kojoj karburator vise znaci od bilo kakvog cvijeta, setnje, pridrzavanja stolice, kauca, ugla kompletnog... hvala Bogu pa sam je se kutariso...

Gubimo vrijeme mescini. Vecina nas... :roll: :-?
pape

Post by pape »

:) Max.Cherry, .... fino si im ovo izdeklamovao, ... svaka cast. :)
zena21

Post by zena21 »

Meshtar wrote:i da ne zaboravim, oprostite muškarcima kad vole, nedostaju nam ženske barijere tipa ( da li da se javim, zašto, da li me vidio ili ne).
Oprostite nam i zato što ne prepoznamo svaki put onu pravu
Oprostite nam i kada vas pijan zovemo da objasnimo kako je baš ona ta koja miješa boje
Oprostite za svaki put kad ne znamo reći prave riječi
Oprostite za svaki put kad ne prespavamo
Oprostite za sve nedovršene rečenice...

Mi smo ipak samo muškarci, ali volimo vas njaviše....

:kiss:
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote: Ima nas, ima... samo problem je sto ako se pokazemo u pravom svjetlu, onda nas vi guzite do kraja. Zloupotrebljavate nasu dobrotu i nase dobre strane. Ja imam jarana koji je neku noc pokupio curu jer je promijenio auto. Nabolje, naravno. Sve za nekoliko sati i sve samo zbog auta. Sve je zavrsio. A onaj koji pridrzava stolicu, ubire cvijece, izlazi u susret, salje romanticne poruke bez razloga i povoda, koji vas tjera da se osjecate ponosno sto ste zene - taj ga pushi i uvijek ce ga pushiti. A svaka od vas lafo trazi takvog. Ne kazem da ste sve iste, ali sve volite da vam se digne rep a da se zauzvrat ne da ... nista probably.
:D apsolutno NIJE ISTINA :D Ja te sto maze i paze cuvam ko malo vode na dlanu :D Drumer, reci mu :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mislim da nema puno razlike po liniji musko-zensko kad su u pitanju emocije :roll: to smo mi zene izmislile da opravdamo one momente kad nam je tesko suociti se s tim da nas on ne voli, ili nas ne voli onako kako nama treba :roll: onda je lakse reci, uh zasto, sigurno postoji neko duboko mracno objasnjenje, sigurno ga je traumatizirala neka u proslosti, sigurno se boji, sigurno ima nekih opasnih emocionalnih problema itd itd itd....dok je sustina jednostavna i bolna, NIJE TO TO :roll:

meni je po tom pitanju najbolji onaj citat iz filma THE MEXICAN....

--------------------------------------------------------------------------------
Samantha: I have to ask you a question. It's a good one so think about it. If two people love each other, but they just can't seem to get it together, when do you get to that point of enough is enough?

Jerry: Never. :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

@kriticarko,

Mozda bi bolje pitanje bilo "Zasto kada zeni das mali prst pokusa ti ruku iscupati iz ramena?" Ili da budem malo prostiji, nek' mi administracija izvine: "Zasto sto je muskarac bolji prema zeni, sto se vise puta sagne da pridrzi stolicu, ubere cvijet, skida joj zvijezde sa neba, zena ga sve vise jebe u zdrav mozak?" A sto je veci kreten - vi sve bolje?

Kod nekog je ovdje sistem vrijednosti pravo poremecen... Iako ima izuzetaka, al samo izgleda na filmovima, i to onim visokobudzetnim... :roll:
Post Reply