glas za Sarajevo:))
- cHupjahalic@
Ja sam tek vidjela i dala glas (nadam se da nije kasno).
Proslijedit cu ovo dalje pa nek raja glasa.
Sretno.
Proslijedit cu ovo dalje pa nek raja glasa.
Sretno.
- cHupjahalic@
Ima Lace.Lace wrote:nema streliceza glasanje
Klikni na tu strelicu sto je odmah ispod njenog imena + Sarajevo (vidis da se pomjera?).
- cHupjahalic@
@Lace Nisi corava nego si vec glasala
(vidis ispod njenog imena + Sarajevo da stoji: Du har redan rostat - vec si glasala.... i pozivaju te da navratis sutra pa da opet glasas
).
- Lace
evo vidi post vesele...i moj ispod...isti broj glasova...oko pola sata razlike
jos ja napisala da je 1. mjesto nakon sto sam glasala a ne vidjeh da je odavno taj broj glasova
garant me zakacio IP nekog iz sarajeva ko je glasao vec danas
jos ja napisala da je 1. mjesto nakon sto sam glasala a ne vidjeh da je odavno taj broj glasova
garant me zakacio IP nekog iz sarajeva ko je glasao vec danas
Last edited by Lace on 02/05/2006 19:43, edited 1 time in total.
- cHupjahalic@
Ja sam malo prije glasala i dobila cifru 911 ili 912 glasova.Lace wrote:ali kako kada je davno bio ovaj broj glasova?
i nakon "mog glasanja" nije se promjenio
Jesi sigurna da nije bio jedan glas manje prije nego sto si glasala?
Ja cu sutra glasati (sa istog kompjutera) pa cu bas provjeriti da li je moguce glasati vise puta sa iste IP adr.
- Lace
pa evo vidi iznad...kad je vesela postala rezultat a kada ja (ja nakon "svog glasanja")cHupjahalic@ wrote:Ja sam malo prije glasala i dobila cifru 911 ili 912 glasova.Lace wrote:ali kako kada je davno bio ovaj broj glasova?
i nakon "mog glasanja" nije se promjenio
Jesi sigurna da nije bio jedan glas manje prije nego sto si glasala?![]()
Ja cu sutra glasati (sa istog kompjutera) pa cu bas provjeriti da li je moguce glasati vise puta sa iste IP adr.(mogu ti javiti
).
- cHupjahalic@
I kod mene jos stoji 911. Vidjet cu sutra, do tada ne mogu nista reci posto sam vec glasala. 
-
and_outA
hehehe dusheee dragee, zabrinuli se
sorry sto tek sad pisem, nisam bila u sa... zavrseno je glasanje, vec sam napisala da se u toku sedmice samo glasa. zakljucena je 17-ta sedmica i ja sam pobijedila!! ZAHVALJUJUCI VAMA
zato se ne prihvataju vasi glasovi... u ponedjeljak su valjda trebali staviti crteze za 18-tu..
..plasirala sam se dalje, vidjecemo sta ce biti. posto ne znam swe, prijateljica mi je prevela... kaze da ce se u 21-oj sedmici znati pobjednik (za otprilike hmm..mjesec dana) i vjerovatno 3 rada ce dobiti istu nagradu, tako da imam vise sanse hihihi
HVALA VAM PUNOOO PUNOOO PUNOOOOOOOOOOOOOO!!!! VOLIMM VASS!!!

sorry sto tek sad pisem, nisam bila u sa... zavrseno je glasanje, vec sam napisala da se u toku sedmice samo glasa. zakljucena je 17-ta sedmica i ja sam pobijedila!! ZAHVALJUJUCI VAMA
..plasirala sam se dalje, vidjecemo sta ce biti. posto ne znam swe, prijateljica mi je prevela... kaze da ce se u 21-oj sedmici znati pobjednik (za otprilike hmm..mjesec dana) i vjerovatno 3 rada ce dobiti istu nagradu, tako da imam vise sanse hihihi
HVALA VAM PUNOOO PUNOOO PUNOOOOOOOOOOOOOO!!!! VOLIMM VASS!!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pa dajte nek nam ovi surferi nadju nacin da glasamo opet...and_outA wrote:hehehe dusheee dragee, zabrinuli se![]()
sorry sto tek sad pisem, nisam bila u sa... zavrseno je glasanje, vec sam napisala da se u toku sedmice samo glasa. zakljucena je 17-ta sedmica i ja sam pobijedila!! ZAHVALJUJUCI VAMAzato se ne prihvataju vasi glasovi... u ponedjeljak su valjda trebali staviti crteze za 18-tu..
..plasirala sam se dalje, vidjecemo sta ce biti. posto ne znam swe, prijateljica mi je prevela... kaze da ce se u 21-oj sedmici znati pobjednik (za otprilike hmm..mjesec dana) i vjerovatno 3 rada ce dobiti istu nagradu, tako da imam vise sanse hihihi![]()
![]()
HVALA VAM PUNOOO PUNOOO PUNOOOOOOOOOOOOOO!!!! VOLIMM VASS!!!![]()
jel moze preko proxify.com? meni je konekcija losa da mogu samo jedan prozor otvorit...btw, jos uvijek pise 911 glasova...grrr
- daduli_sa
Mirci bona, citaj....mIRCerka wrote:pa dajte nek nam ovi surferi nadju nacin da glasamo opet...and_outA wrote:hehehe dusheee dragee, zabrinuli se![]()
sorry sto tek sad pisem, nisam bila u sa... zavrseno je glasanje, vec sam napisala da se u toku sedmice samo glasa. zakljucena je 17-ta sedmica i ja sam pobijedila!! ZAHVALJUJUCI VAMAzato se ne prihvataju vasi glasovi... u ponedjeljak su valjda trebali staviti crteze za 18-tu..
..plasirala sam se dalje, vidjecemo sta ce biti. posto ne znam swe, prijateljica mi je prevela... kaze da ce se u 21-oj sedmici znati pobjednik (za otprilike hmm..mjesec dana) i vjerovatno 3 rada ce dobiti istu nagradu, tako da imam vise sanse hihihi![]()
![]()
HVALA VAM PUNOOO PUNOOO PUNOOOOOOOOOOOOOO!!!! VOLIMM VASS!!!![]()
jel moze preko proxify.com? meni je konekcija losa da mogu samo jedan prozor otvorit...btw, jos uvijek pise 911 glasova...grrr
Ohani malo , jos ces im oboriti server koliko ih "napadas"
Sad ce jos malo pa ponovo glasanje... priprema .. pozor....