Sta ste sinoc sanjali?
Moderator: anex
- cHupjahalic@
Nisam nista sanjala sinoc ali jesam se probudila sa glavom gdje mi inace trebaju noge da vire
i noge gdje je glava. 
(ovaj put bez prolaza kroz staklena vrata
).
(ovaj put bez prolaza kroz staklena vrata
- upala
neku noc sanjam...dovela svog momka staroj da ga upozna...i ono ona s vrata grli ga ljubi...veli dusa moja bas si fin...vakav nakav...onda tu odjednom i njegova mati svi sretni sam ja...imam neki, neki stvarni feeling da mi je lose da se preznojavam....
nemogu se odati dojmu da je ovo sve moja skrivena zelja satkana u neki vid nocne morre.....

nemogu se odati dojmu da je ovo sve moja skrivena zelja satkana u neki vid nocne morre.....
- cHupjahalic@
Moje noci pune dozivljaja citavu godinu... nisam se cudo jedno vrtila i okrecala po krevetu zadnjih dana ali zato sam postala
pjevacica.
Neku noc sanjam da sjedim sa nekom rajom (svi dobra raja a nikoga nikad vidjela ni cula
), momci uzeli gitare i pjevaju...
Pitam ih da li mogu otpjevati "moju" pjesmu kad oni ne znaju tekst...
I tako im ja podjem pjevati.... probudila sam sama sebe
pjevajuci.

Neku noc sanjam da sjedim sa nekom rajom (svi dobra raja a nikoga nikad vidjela ni cula
Pitam ih da li mogu otpjevati "moju" pjesmu kad oni ne znaju tekst...
I tako im ja podjem pjevati.... probudila sam sama sebe
-
Drumer
Moj san od prije dvije noci: rijeka, most, srndaci i srne trce preko rijeke, uz rijeku, onda se pojavi jedan srndac koji ima nevjerovatno velike i guste rogove, koji se poslije nekoliko sekundi pretvorise u ljude koji su kao napravili egzibiciju na srndacevoj glavi...Ima li neko znacenje za sve ovo?
-
zmijaIzmaj
ajjjj ...pa jedino logicno
sanjala sam da sam u jednom divnom zagrljaju, spavam...znam sta to znaci
- cHupjahalic@
Sinoc sam sanjala kako se sa nekom rajom gadjam sa grudvama napravljene od zemlje... Taman kad su mene trebali pogoditi ja sam se probudila... znaci 1 - 0 za mene.

-
Herc
Ljudi koji provode previse vremena na forumu,sanjaju cesto nepoznate ljude.Valjda sto smo vecina jedni drugima nepoznati.Beatrice_22 wrote:kakve to veze ima sa nepoznatim ljudima u snovima?
pa sanjala sam ih i proljetos, kad nisam imala vremena toliko biti na forumu...
-
zmijaIzmaj
mea culpa, al nisam mogla odoljeti tako ociglednom tumacenjuanais_nin wrote:zmijaIzmaj wrote:![]()
ajjjj ...pa jedino logicnoobjasnjenje je da ce ti neko
nabiti rogove..
![]()
hvala usosi mene ni krivu ni duznu
-
zmijaIzmaj
hoce vuk na lisice
ja sanjala ja na eksurziji
u italiji, u stiklama

ja sanjala ja na eksurziji