ako je nekom frka za karte, ja ću mu kupiti.
Pearl Jam u Zagrebu!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
Nabildana_Baba
Mene su jarani upravo izradili, na kraju cu sama otici:(
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
hm... drug je stanoviti Vlado, sad je cesto u ZGkrava wrote:hocu horni,
sta mu ja moram dati zauzvrat?
Pa ti razmisli sta ces mu dati
- horns&drums
Sto Sajo, to kad te je za Sabana izradio?
:D:D:D:D
- horns&drums
Jasta je
:D
Ne placi Sajo, vodicete cika Hornsie na Seku Alexic
Ne placi Sajo, vodicete cika Hornsie na Seku Alexic
-
Animal
Pozdrav ljudi.. Evo registrovah se cim sam vidio ovaj topic.. Veliki fan PJ-a jos od malih nogu zeljno iscekuje ovaj konceret..
Iz Sarajeva sam i osim svog brata ne znam ni jednu osobu koja ih slusa
pomalo zalosno..
Na pearljam.com forumu imate thread "PJ in Belgrade" gdje se uglavnom skuplja raja iz bivse nam drzave pa ko je voljan neka navrati..
Ja sam se cuo sa Čičkom (ko je iz Sa zna o kome pricam
) i covjek mi je rekao da se 100% ide organizovano iz Sa samo sto ce to biti objavljeno za neka dva mjeseca.. Znaci nemojte se brinut, bice karata!!
Jel se meni cini il nas ima pravo malo u BiH? Valjda dok su oni bili najpopularniji, ovdje bio rat pa je i to (po meni) jedan od razloga sto ovdje i nisu bas slusani..
Iz Sarajeva sam i osim svog brata ne znam ni jednu osobu koja ih slusa
Na pearljam.com forumu imate thread "PJ in Belgrade" gdje se uglavnom skuplja raja iz bivse nam drzave pa ko je voljan neka navrati..
Ja sam se cuo sa Čičkom (ko je iz Sa zna o kome pricam
Jel se meni cini il nas ima pravo malo u BiH? Valjda dok su oni bili najpopularniji, ovdje bio rat pa je i to (po meni) jedan od razloga sto ovdje i nisu bas slusani..
-
ObiVan
Animal donosis posve preduhitreno zakljucke, grungera u sarajevu ima koliko hoces, a to da je kod nas bio rat kad je jam svirao ili ostali sa scene iz seattle-a nas nije sprijecilo da ih uknjizimo i zavolimo Pearl jam kao vrsne predstavnike. Tesko je kroz ova teska muzicka vremena, jer Jam je za iskrene ljubitelje muzike, nema tu kicha, napuhivanja i komercijalizacije. Znam bruku raje koja ih slusa, svira,gotivi itd. Animal nadji ba pravu raju
I sam cu na koncert, ali ne na ovaj zagrebacki, nego becki, koji je 25.septembra.
-
Animal
Drago mi je sto je tako kako ti kazes.. Nisam jedan od onih koji zive za rok, ali se dosta krecem po mjestima gdje izlaze oni najveci rokeri, te sam zakljucio da nema bas puno jamera (grungera koji vole nirvanu ima puno ali njih ne racunam).. Ako si iz Sa, mogao bi mi reci neko mjesto gdje mogu nekog upoznat 
Finansijka situacija mi ne dozvoljava odlazak na vise koncerata (jebi ga, student..
) Potrudicu se da odem na jos jedan, eventualno Beograd, ako ubace datum (4 je dana pauze između Zg i Atene pa se tome iskreno nadam..)
Finansijka situacija mi ne dozvoljava odlazak na vise koncerata (jebi ga, student..
-
Progressive
Eh da, Pearl Jam u Zg!!!!!1
Ima vec neke raje iz Novog Travnika koja ce ici, a moj ce bend cijelo ljeto svirati da bi zaradili za karte i svi skupa otisli....sta nam bolje treba
Ima vec neke raje iz Novog Travnika koja ce ici, a moj ce bend cijelo ljeto svirati da bi zaradili za karte i svi skupa otisli....sta nam bolje treba