Ulaz u Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

rumenko

Post by rumenko »

jaaj da je ta tabla najveci problem...bilo bi super...
Prenj

Post by Prenj »

rumenko wrote:jaaj da je ta tabla najveci problem...bilo bi super...
Kako nije, negdje iza Hadzica ima natpis SARAJEVO-ZAPAD 12 km, rek'o bi da smo opasani autoputevima :D
bpsang

Post by bpsang »

E danas sam se nacekao pravo na Auto-putu ili ti zapadni izlaz iz grada,
morao sam psovati sve odreda al samo u svom okruzenju sopstvenog auta citavih 25 minuta cekanja na ulaz U Blazuj,covjek da izludi, to je auto-put to je sranje moram reci tako,Stoji drot na ulazu u Blazuj i regulise saobracaj,propusta se koji dolaze sa sporednog regionalnog puta tj stari put sa Ilidze ,a kolona na auto-putu se otegla nekoliko kilometara i to u dvije trake.STA CE SE DESITI U JEKU PREDSTOJECE SEZONE,a drugog puta nema , ljudi moji nisu u stanju napraviti komad ceste vec citavih godinu dana a i vise a hoce da grade C5.... :x :x :x :x
mickyK

Post by mickyK »

100_KA wrote:E danas sam se nacekao pravo na Auto-putu ili ti zapadni izlaz iz grada,
morao sam psovati sve odreda al samo u svom okruzenju sopstvenog auta citavih 25 minuta cekanja na ulaz U Blazuj,covjek da izludi, to je auto-put to je sranje moram reci tako,Stoji drot na ulazu u Blazuj i regulise saobracaj,propusta se koji dolaze sa sporednog regionalnog puta tj stari put sa Ilidze ,a kolona na auto-putu se otegla nekoliko kilometara i to u dvije trake.STA CE SE DESITI U JEKU PREDSTOJECE SEZONE,a drugog puta nema , ljudi moji nisu u stanju napraviti komad ceste vec citavih godinu dana a i vise a hoce da grade C5.... :x :x :x :x
Meni je stari javio da idem preko ilidze, izaso sam za 5 minuta. :-D 8)
Al slazem se za izlaz, problem je veliki blazuj, svako moze na ulicu iz blazuja normalno da udje, zato su ogromne guzve, to nema fakat nigdje!
Santos

Post by Santos »

A ulaz iz Rajlovca.Ko nezna gdje ulazi reko bi da ulazi u Peking a ne Sarajevo.Tragedija.Stranaca sve vise sto sam se uvjerio u centru.A i ja malo obiso seher nema ga ljepseg.
libertyBiH

#31 Re: Ulaz u Sarajevo

Post by libertyBiH »

mickyK wrote:Zar ne mislite da je krajnje vrijeme da se postavi tabla na ulazu u Sarajevo, na kojoj bi pisalo npr. "Dobrodosli u Sarajevo" ili nesto slicno. Mislim da jedan glavni grad treba definitivno to imati. Sta vi mislite?
SRAMOTA.
Post Reply