Ulaz u Sarajevo
- bpsang
E danas sam se nacekao pravo na Auto-putu ili ti zapadni izlaz iz grada,
morao sam psovati sve odreda al samo u svom okruzenju sopstvenog auta citavih 25 minuta cekanja na ulaz U Blazuj,covjek da izludi, to je auto-put to je sranje moram reci tako,Stoji drot na ulazu u Blazuj i regulise saobracaj,propusta se koji dolaze sa sporednog regionalnog puta tj stari put sa Ilidze ,a kolona na auto-putu se otegla nekoliko kilometara i to u dvije trake.STA CE SE DESITI U JEKU PREDSTOJECE SEZONE,a drugog puta nema , ljudi moji nisu u stanju napraviti komad ceste vec citavih godinu dana a i vise a hoce da grade C5....

morao sam psovati sve odreda al samo u svom okruzenju sopstvenog auta citavih 25 minuta cekanja na ulaz U Blazuj,covjek da izludi, to je auto-put to je sranje moram reci tako,Stoji drot na ulazu u Blazuj i regulise saobracaj,propusta se koji dolaze sa sporednog regionalnog puta tj stari put sa Ilidze ,a kolona na auto-putu se otegla nekoliko kilometara i to u dvije trake.STA CE SE DESITI U JEKU PREDSTOJECE SEZONE,a drugog puta nema , ljudi moji nisu u stanju napraviti komad ceste vec citavih godinu dana a i vise a hoce da grade C5....
-
mickyK
Meni je stari javio da idem preko ilidze, izaso sam za 5 minuta.100_KA wrote:E danas sam se nacekao pravo na Auto-putu ili ti zapadni izlaz iz grada,
morao sam psovati sve odreda al samo u svom okruzenju sopstvenog auta citavih 25 minuta cekanja na ulaz U Blazuj,covjek da izludi, to je auto-put to je sranje moram reci tako,Stoji drot na ulazu u Blazuj i regulise saobracaj,propusta se koji dolaze sa sporednog regionalnog puta tj stari put sa Ilidze ,a kolona na auto-putu se otegla nekoliko kilometara i to u dvije trake.STA CE SE DESITI U JEKU PREDSTOJECE SEZONE,a drugog puta nema , ljudi moji nisu u stanju napraviti komad ceste vec citavih godinu dana a i vise a hoce da grade C5....![]()
![]()
![]()
Al slazem se za izlaz, problem je veliki blazuj, svako moze na ulicu iz blazuja normalno da udje, zato su ogromne guzve, to nema fakat nigdje!
- libertyBiH
#31 Re: Ulaz u Sarajevo
SRAMOTA.mickyK wrote:Zar ne mislite da je krajnje vrijeme da se postavi tabla na ulazu u Sarajevo, na kojoj bi pisalo npr. "Dobrodosli u Sarajevo" ili nesto slicno. Mislim da jedan glavni grad treba definitivno to imati. Sta vi mislite?