Cure, sta cemo???? :D
-
Harrys
Evo ja shvatam tvoje poruke kao udar u plocucHupjahalic@ wrote:@car-x Povlacim se sa diskusije.
P.S. Pa zar si ti shvatio moje poruke 100 % ozbiljnim pored zelenog smaje i smijanja od uha do uha?![]()
![]()
![]()
Ziv bio, odoh odavde....
Ako ostali shvate moju poruku tako ozbiljnom onda se povlacim odavde...
Zato,vrati se.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
tigris wrote:....... i usput pratiti kako se ostvaruje moja fuzbal prognozacHupjahalic@ wrote:Svi muskarci ce se prilijepiti uz televiziju a mi jadnice Very Happy cemo ostati same, kako u stvarnosti tako i na forumu.![]()
- Saian
e ovo je rangu Star TrekaPearl wrote:
ne moras svaku utakmicu gledati, al te ljepote kad prokomentarises utakmicu a on ostane otvorenih usta...odmah zaradis pozitivnih poena...
![]()
moj stari ima obichaj staru u shali pitat' kad se ona ne mozhe zaustaviti od zuchnih komentara "a koji si ti broj kopachke nosila?"
P.S. mozda ja IGRU preemotivno shvacam, al sta cu kad je najbolja na svijetu
- cHupjahalic@
Jel` ovo poziv za Njemacku pa makar se morali gledati preko dvogleda?Harrys wrote:Evo ja shvatam tvoje poruke kao udar u plocu![]()
![]()
Zato,vrati se.![]()
-
novalic
joj, kakvi komentari, pa kada se nogomet gleda, sve je jasno.. jedini komentar.. moze biti.. pomozi Boze,.. jos jedan.. tako mali, zaustavi ga, jebo te on.. mislim.. u vatri... ja nisam bas elokventna, ali se svjedno izjasnjavam.. kako mogu.. zato i koristim poluvrijeme kao opustajucu
terapiju 
- anais_nin
tokom gledanja utakmice pricanje je dozvoljenocHupjahalic@ wrote: Ali.... problem je u tome sto ni jedno musko nece da se druzi sa mnom u toku SP-a posto kazu da.................. previse pricam (od dragog pa do brata..... svi su
isti
).
![]()
![]()
sto se fudbala tice pratim samo ove vece spektakle
interesantnije utkamice gledam vec godinama sa istom muskom ekipom
inace chupko ako te stvarno interesuju detalji oko prvenstva, sve informacije su dostupne ovde (ukljucujuci i odbrojavanje do pocetka istog)
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/
- DaysleepeR
U danasnje vrijeme je sasvim normalno da su zene jednako zainteresovane za fudbal kao i muskarci.
Iz kojih poriva nebih da ulazim, ali obratite paznju na sastav publike na evropskim i svjetskim stadionima.
Zene koje ne prate fudbal su tako out
Iz kojih poriva nebih da ulazim, ali obratite paznju na sastav publike na evropskim i svjetskim stadionima.
Zene koje ne prate fudbal su tako out
-
novalic
u zenevi 31 maja prijateljska italija - svica
4 juni brezil - novi zeland
7 juni kroacija - spanija..
dakle, ovo smatram predigrom.. zagrijavanjem.. karte su vec kupljene, dresove imam.. osim novoga zelanda.. ima da samo mijenjam.. ma stra'ota.. pivo, kobase sa zara... jos da je koji cevap..
ja finoga li zivota
- Sretno Biće
#42 Re: Cure, sta cemo???? :D
ja ću se pridružiti muškimacHupjahalic@ wrote:Jos malo pa se priblizava i SP 2006 u Njemackoj.![]()
Svi muskarci ce se prilijepiti uz televiziju a mi jadnicecemo ostati same, kako u stvarnosti tako i na forumu.
![]()
![]()
Imate li ikakav plan za takve vanredne situacije?![]()
- manijak1
Snađite se .

- anais_nin
Kod mene mu to ne bi vode pilo, jer bih mu ja fino rekla "8icu brato, pune 4 godine"Saian wrote: moj stari ima obichaj staru u shali pitat' kad se ona ne mozhe zaustaviti od zuchnih komentara "a koji si ti broj kopachke nosila?"![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar

- cHupjahalic@
Kad je SP u Sarajevu?Harrys wrote:Prvo se odluci,Njemacka ili Sarajevo.cHupjahalic@ wrote:Jel` ovo poziv za Njemacku pa makar se morali gledati preko dvogleda?![]()
![]()
![]()
Ne moze se u isto vrijeme sjediti na dvije stolice.![]()
Ako je ove godine onda definitivno SA.
@anais, hvala na informacijama
-
Tandzika
#47 Re: Cure, sta cemo???? :D
Ovo je prilika da sve one cice koju su htjele ali nisu smjele prevariti svoju "goru" polovicu...to, naravno, uhvatite nekog fakina koji je izasao na tren, recimo, da pisa..car-x wrote:taktika je uvijek ista.. ko za vrijeme bilo kojeg sp, ep ili sta li vec, sto u muskoj populaciji izaziva hype, a kod zena srdzbu.. izadjem u grad.. a ono sve sami svedski stolovi..cHupjahalic@ wrote:Jos malo pa se priblizava i SP 2006 u Njemackoj.![]()
Svi muskarci ce se prilijepiti uz televiziju a mi jadnicecemo ostati same, kako u stvarnosti tako i na forumu.
![]()
![]()
Imate li ikakav plan za takve vanredne situacije?
p.s. Kad pocinje i kad se zavrsava SP?
Muski... Bujrum sa prijedlozima pa da olaksamo situaciju obostrano.
i onda poslije, sa sjetom, pricam medju jaranima, nisam se vako najebo, od svjetskog prvenstva..
-
tigris
hm......ne znam....to ta trane
....ostaju samo shtreberi......i tako neki zenskasti tipovi koji ne prate fucbal......mogle bi recimo deena ganjat
inace......sve prave muskarcine gledaju loptu
ili se furaju da su vatreni navijaci , gledaoci...... 
inace......sve prave muskarcine gledaju loptu
- Kareem Abdul-Jabbar