Kako se osjecate poslije sexa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
sto sam bona sebicna?tigris wrote:zvucis sebicnotoliko da se zapitam..............
kako li se on osjeca jadan
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
a da nije sve gore navedeno zbog odsutnosti orgazma tokom sexa?Jordan26 wrote: ali mi se poslije sexa uvijek pojavi prvo osjecaj...sta ti bi-zabrinutost, osjecaj ispraznost, tuge, pa onda-smirenosti, to traje neko vrijeme, a poslije toga nekakav mix osjecanja-najvishe zbunjenost...
i kad mi neko pomene sex dize mi se kosa na glavi...
mislim da je najlakse biti aseksualan
-
tigris
ne bih reklaanais_nin wrote:a da nije sve gore navedeno zbog odsutnosti orgazma tokom sexa?Jordan26 wrote: ali mi se poslije sexa uvijek pojavi prvo osjecaj...sta ti bi-zabrinutost, osjecaj ispraznost, tuge, pa onda-smirenosti, to traje neko vrijeme, a poslije toga nekakav mix osjecanja-najvishe zbunjenost...
i kad mi neko pomene sex dize mi se kosa na glavi...
mislim da je najlakse biti aseksualan![]()
- anais_nin
pa zavisi kako kadtigris wrote:ne bih reklaanais_nin wrote: a da nije sve gore navedeno zbog odsutnosti orgazma tokom sexa?![]()
![]()
.........tad nastupa agresivnost i histerija
![]()
![]()
pomislja se na tupe ili odstre predmete itd.........
-
Max.Cherry
to ti je vrlo blizu kolizije... moras probati da bi znala da je bingo... sto automatski ukljucuje kvantitet. nemreshznat drukcije... jedino da ti jaranica preporuci kakog bingoMana...tigris wrote:joknego sa normama
..... kvantitetom
![]()
od sad samo bingo cekam
![]()
![]()
- Salko sto je u vodu skako
#36 Re: Kako se osjecate poslije sexa?
osjecam se kao da sam skocio sa starog mosta...ono tapsem samog sebe po ramenu i govorim samom sebi:"dobro si ovo odradio"!!!!Jordan26 wrote:Kako se osjecate poslije sexa? Koliko dugo vas drzi taj osjecaj?
Koliko dugo ste "siti"? Da li ste opsjednuti sexom?
Danas se sve nekako vrti oko toga? Jeste li pod nekom vrstom pritiska zbog svega toga?
Jeste li zadovoljni svojim sexualnim zivotom?
- zena21
#37 Re: Kako se osjecate poslije sexa?
A jel i ona misli da si "to dobro odradio" ili je to samo tvoje misljenjeSalko sto je u vodu skako wrote:osjecam se kao da sam skocio sa starog mosta...ono tapsem samog sebe po ramenu i govorim samom sebi:"dobro si ovo odradio"!!!!Jordan26 wrote:Kako se osjecate poslije sexa? Koliko dugo vas drzi taj osjecaj?
Danas se sve nekako vrti oko toga? Jeste li pod nekom vrstom pritiska zbog svega toga?
Jeste li zadovoljni svojim sexualnim zivotom?
#38 Re: Kako se osjecate poslije sexa?
zeno, ja sam sebican covjek i samo na sebe mislim...nijednu nisam zadovoljio...kazem uvjek ako je malo uzmi dildu i dildaj...zena21 wrote:A jel i ona misli da si "to dobro odradio" ili je to samo tvoje misljenjeSalko sto je u vodu skako wrote:osjecam se kao da sam skocio sa starog mosta...ono tapsem samog sebe po ramenu i govorim samom sebi:"dobro si ovo odradio"!!!!Jordan26 wrote:Kako se osjecate poslije sexa? Koliko dugo vas drzi taj osjecaj?
Jeste li zadovoljni svojim sexualnim zivotom?![]()
![]()
- zena21
#39 Re: Kako se osjecate poslije sexa?
Salko sto je u vodu skako wrote:zeno, ja sam sebican covjek i samo na sebe mislim...nijednu nisam zadovoljio...kazem uvjek ako je malo uzmi dildu i dildaj...zena21 wrote:A jel i ona misli da si "to dobro odradio" ili je to samo tvoje misljenjeSalko sto je u vodu skako wrote: osjecam se kao da sam skocio sa starog mosta...ono tapsem samog sebe po ramenu i govorim samom sebi:"dobro si ovo odradio"!!!!![]()
![]()
cccccccc
#40 Re: Kako se osjecate poslije sexa?
kako mislis to tuzno?? za koga tuzno???zena21 wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:zeno, ja sam sebican covjek i samo na sebe mislim...nijednu nisam zadovoljio...kazem uvjek ako je malo uzmi dildu i dildaj...zena21 wrote: A jel i ona misli da si "to dobro odradio" ili je to samo tvoje misljenje![]()
![]()
ccccccccKako tuzno....
- zena21
#41 Re: Kako se osjecate poslije sexa?
Salko sto je u vodu skako wrote:kako mislis to tuzno?? za koga tuzno???zena21 wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: zeno, ja sam sebican covjek i samo na sebe mislim...nijednu nisam zadovoljio...kazem uvjek ako je malo uzmi dildu i dildaj...
ccccccccKako tuzno....
Pa i za tebe, a i za tvoje partnerice...
#42 Re: Kako se osjecate poslije sexa?
zeno draga moja...sex moze biti dobar i odlican pa se ti sad malo presaberi!!!zena21 wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:kako mislis to tuzno?? za koga tuzno???zena21 wrote:
ccccccccKako tuzno....
i jesil se prisjetila????zena21 wrote:Hmm... Cekaj da se prisjetim... Sta ono bjese sex ...
- zena21
#44 Re: Kako se osjecate poslije sexa?
Dokle god si ti sebican i samo mislis na sebe i kako kazes - NIJEDNU JOS NISI ZADOVOLJIO... mislim da se ti trebas presabrati...Salko sto je u vodu skako wrote:zeno draga moja...sex moze biti dobar i odlican pa se ti sad malo presaberi!!!zena21 wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: kako mislis to tuzno?? za koga tuzno???
Ja samo kazem da u tvom slucaju - sex moze biti i dobar i odlican samo tebi sa takvim attitudom, jer kao sto i sam rece - JOS NI JEDNU NISI ZADOVOLJIO
i sta no bijese??? i kako ono bijese???zena21 wrote:AhaSalko sto je u vodu skako wrote:i jesil se prisjetila????zena21 wrote:Hmm... Cekaj da se prisjetim... Sta ono bjese sex ...
-
enigma svijeta
Najkrace receno: volim sex! Volim ugoditi sebi, a i svom partneru, tako da bih taj cin svela pod jednu rijec (ako je to ikako moguce)- hedonizam!
Volim svoje tijelo, znam sta mi treba i na koji nacin
Poslije sexa, obicno mi ne silazi onaj blentavi smjesak sa lica, najradje bih lezala zatvorenih ociju i uzivala u trenutnom osjecaju blazenstva
Ne osjecam se opterecenom time, jer kao sto rece anais to radim kad i kako hocu, slusam svoje tijelo (i emocije!) i uzivam svim culima...
Volim svoje tijelo, znam sta mi treba i na koji nacin
Poslije sexa, obicno mi ne silazi onaj blentavi smjesak sa lica, najradje bih lezala zatvorenih ociju i uzivala u trenutnom osjecaju blazenstva
Ne osjecam se opterecenom time, jer kao sto rece anais to radim kad i kako hocu, slusam svoje tijelo (i emocije!) i uzivam svim culima...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
enigma je karizmaticna, tj. karizma je enigmaticna
Sve u svemu, predvidljiv odgovor
:D
Sve u svemu, predvidljiv odgovor