Bradonje dolaze

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
forUMASH

Post by forUMASH »

.....mirno, dostojanstveno i civilizovano, napraviti ceku na sred Titove :D i javno obrijati par bradonja..... :D
car-x

Post by car-x »

forUMASH wrote:.....mirno, dostojanstveno i civilizovano, napraviti ceku na sred Titove :D i javno obrijati par bradonja..... :D
ali bi morali poturiti nekoliko parova u autima ko kedere.. ;)
flora.sa

Post by flora.sa »

sta njih boli... :Dbriga ...hocu li, kad cu i gdje cu??? :roll: :( :x

ovo nekad prevazilazi svaku granicu...niko im ne smeta da vjeruju, da propovjedaju vjeru na nacin koji njima odgovara, ali brate, samo do one granice, gdje se ne zalazi u pravo drugih...a ovo je stvarno direktni atak na pravo drugih da se vole :D
Last edited by flora.sa on 18/04/2006 15:14, edited 1 time in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ma ne kontate ljudi, zar vi tu vidite ikakvu prisilu, pa Kur'an fino kaze da nema prisile u vjeri... To je sve narod izmislio samo da bi bacio ljagu na M92 :-? :lol: :lol:
Wolfheart

Post by Wolfheart »

halo ljudi, ovde se radi o osnovnim ljudskim pravima!
meni nije jasno zasto i ko se boji ovih bradonja?
cuj da oni silu upotrebljavaju...pa gdje smo... u Afganistanu 10 godina prije?
fakat treba po gradu sa brijacem hodati.
tuhaj27

Post by tuhaj27 »

Zahvalice se bradatim kasnije kad saznaju da je malo falilo da dobiju triper, sidu i druge bolesti.

Dosli su na vrijeme :-D
Sensei

Post by Sensei »

remake wrote:kada sam procitala naslov pomislila sam da cetnici ponovo dolaze :D
Nema velike razlike.
Samo ovi imaju svoju filozofiju i price za djecu.
Nazalost, dojuceracnji "hasisari" danas su vehabije (Jebahije) i nizi slojevi drustva su talibani (Tuhlibi), a ujedno i Jebahije.
Javna je tajna da se za brade, pokrivene zene i promociju takvog Islama dobiva mjesecna plata.

Image Jebahije & Tuhlibi by Sensei
Last edited by Sensei on 18/04/2006 16:00, edited 2 times in total.
forUMASH

Post by forUMASH »

tuhaj27 wrote:Zahvalice se bradatim kasnije kad saznaju da je malo falilo da dobiju triper, sidu i druge bolesti.

....vjetar piri drkaju ga pioniri.... :roll: ....zato sto nikad nisu culi za zastitu.... :roll:
Santos

Post by Santos »

Nekad se furalo na rock ili pank a sad na brade.Jos kad dodju na vlast.Au belaja.Ja sam vec piso moj belaj sa postojecim da nebi ponavljo.Dakle pojedinac doslo je do grupe a kasnije vidjecemo.Nisra protiv nek vjeruju ali nek ne diraju i pametuju.
tuhaj27

Post by tuhaj27 »

forUMASH wrote:
tuhaj27 wrote:Zahvalice se bradatim kasnije kad saznaju da je malo falilo da dobiju triper, sidu i druge bolesti.

....vjetar piri drkaju ga pioniri.... :roll: ....zato sto nikad nisu culi za zastitu.... :roll:
Image

Ma jasta mora da su ovi bradati krivi i za 40 miliona zarazenih sa sidom.
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

tuhaj27 wrote:
forUMASH wrote:

Image

od napada u parku, ti predje na HIV u svijetu...
mashala...kakvi skokovi...

nemojte zachatavati, gumica je u pripremi...Pelikan...
tuhaj27

Post by tuhaj27 »

papak_eliminator wrote:
tuhaj27 wrote:
forUMASH wrote: ....vjetar piri drkaju ga pioniri.... :roll: ....zato sto nikad nisu culi za zastitu.... :roll:
Image

Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.
Ovim 40 miliona zarazenih sidom, koji su se vecinom kroz prostituciju zarazili, bi bili zahvalni da su bradati tu bili i sprecili da se zaraze.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

enigma svijeta wrote:
idic wrote:
Murat Sabanovic wrote:zalosno :sad: ali i nista bolje nisu ni zasluzili....ko da nema drugih mjesta za sexanje osim auta
Nebi vjerovao Murate, al mnogi mladi zaista nemaju drugog mjesta za ljubav. Kome smeta ne treba da gleda, al sve dok to rade tiho i mirno bez izazvanja ikakvih nereda, nema prava niko da ih dira i pogotovo da im dijeli lekcije o moralu.
Pa koliko se ja sjecam, nedavno je bila otvorena tema na sa x, pod nazivom help! sex u autu! :) cura je trazila pomoc za najbolje lokacije, i svi su joj pomagali sa svojim idejama... zasto da ne, ako se vec nema neko udobnije mjesto za razmjenu njeznosti :)
mislim da se preko one teme odale lokacije vehabijama koji su ubrzo krenuli u napad...dakle, sami smo si krivi...

sljedeci put molim, lokacije navodite u siframa... :D

meni se nikad nije desilo takvo sto...a nije da nisam guzio :D po autima...a mozda mi se i nije ni desilo jer zivim u sirokom brijegu.

sada ozbiljno...zaista se ni meni ni bilo kome koga poznajem nije nista slicno ni blizu desilo...tako da sam uvijek sumnjicav i rezervisan dok ne vidim dokaze ili bar indicije.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

@tuhaj27
Znaci sve to sto oni rade rade u stvari za nase dobro samo mi toga jos nismo svjesni?
car-x

Post by car-x »

tuhaj27 wrote: Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.
znaci li ovo jarane da je prostitucija isto sto i poseksati se sa svojom curom / momkom??

meni se cini da ti opasno brkas kruske i jabuke.. pocesljaj malo bradu, mozda ne vidis od nje.. ;)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

tuhaj27 wrote:
papak_eliminator wrote:
tuhaj27 wrote: Image

Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.
Ovim 40 miliona zarazenih sidom, koji su se vecinom kroz prostituciju zarazili, bi bili zahvalni da su bradati tu bili i sprecili da se zaraze.
ja fol sve sutim ignorisem...
tuhaj, dabogda ti takvi oko kuce skakali...
ako neko zeli da se prodaje tjelesno, nek se prodaje dokle god MENE ne ugrozava...
ako neko zeli da spolno opci ( :lol: ) u autu, bujrum, samo mene ne tjerajte na to..
ako neko zeli da bude nevin do prve bracne noci, bujrum, samo meni ne vazi o tome...

nemaju oni sta da tjeraju bilo koga bilo gdje...koliko znam, taj parking je javna povrsina, ne privatno vlasnistvo doticnih Moralista...
jedini koji imaju pravo da ih otjeraju su policija i cuvari parkinga..
ostali mogu mahati ushima, onanisati na te prizore, ili drobiti sebi u njedra...

jer, ako ce oni tako da kabadahijski ponasaju, to MENI daje puno pravo kad vidim njih i njihove zene sa nikabom da ih vrijedjam i tjeram iz radnje jer se nesto njihovo kosi sa mojim uvjerenjima...

toliko od mene za sad, slobodno ti povuci za jezik, bicu ja i gora...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

remake wrote:kada sam procitala naslov pomislila sam da cetnici ponovo dolaze :D
I ja...
Kako je sve relativno, ha? :-)

:)
tuhaj27

Post by tuhaj27 »

car-x wrote:
znaci li ovo jarane da je prostitucija isto sto i poseksati se sa svojom curom / momkom??

meni se cini da ti opasno brkas kruske i jabuke.. pocesljaj malo bradu, mozda ne vidis od nje.. ;)
Park je javno mjesto. Seksanje po parkova je i zakonom zabranjeno.
Da je policija bila u blizini isto bi kao vehabije reagovala.

Ali sve sto vehabije urade je pogresno.

PS: Nemam bradu niti sam vehabija :)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

tuhaj27 wrote:
car-x wrote:

Za tvoju informaciju, policija zamoli izgrednike da napuste parking (recimo onaj iza moje zgrade) i onda oni fol dezuraju, dok ih ne uhvate u threesome kao kod kasarne u Nedjaricima...
idic

Post by idic »

Odkada policija i vehabije imaju ista ovlaštenja, da vode računa o javnom redu i miru. :roll:
danas

Post by danas »

idic wrote:Odkada policija i vehabije imaju ista ovlaštenja, da vode računa o javnom redu i miru. :roll:
to se i ja pitam. znaci, ako neko radi nesto sto se meni ne dopada -- recimo komsijin mali u po noca odvrnuo glasno muziku -- ja ga valjda sad mogu napasti kako mi cejf i prijetiti mu? a ne zvati policiju da to regulise ako mi bas toliko smeta?
:roll:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

tuhaj27 wrote:
car-x wrote:

Jos tebe nije zasvrbilo kako treba, dok ti tako pricas... :P :D

A drugo, ne moras ni biti vehabija...
Nama su veci problem oni koji ih na bilo koji nacin podrzavaju nego sami oni... Da nije njihovoh "navijaca" prestali bi i oni sa svojim budalastinama!
Ne bi im bilo zanimljivo!
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

ono što me nervira na ovom forumu je da svi trče da osude nešto za što baš i nema nekih dokaza da se desilo...a dok sam ja pozivao ljude da osude mržnju i fašizam koju je neko vrijeme po cijelom forumu prosipala hannanah niko se nije odazvao da to osudi.

Serem se ja ne dvostruke standarde...smeta im što neko NAVODNO nekom brani to, a nikome ne smeta što se cijeli narod proglasio smetljem...a niko nije reagirao, čak što više mnogi su hanu tretirali kao super, zanimljivo, cool...FUJ

e hannanah cijenim samo zbog jednog - što se cijelom forumu popišala u lice i pokazala istinu
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:tuhaj, dabogda ti takvi oko kuce skakali...
a mescini da je on mozda taj koji skace oko tudjih kuca :D
Vingo

Post by Vingo »

Ja sam se zbunila.....Ko sad skace oko kuca? Hannanah?
Locked