Bradonje dolaze
- flora.sa
sta njih boli... :Dbriga ...hocu li, kad cu i gdje cu???
ovo nekad prevazilazi svaku granicu...niko im ne smeta da vjeruju, da propovjedaju vjeru na nacin koji njima odgovara, ali brate, samo do one granice, gdje se ne zalazi u pravo drugih...a ovo je stvarno direktni atak na pravo drugih da se vole
ovo nekad prevazilazi svaku granicu...niko im ne smeta da vjeruju, da propovjedaju vjeru na nacin koji njima odgovara, ali brate, samo do one granice, gdje se ne zalazi u pravo drugih...a ovo je stvarno direktni atak na pravo drugih da se vole
Last edited by flora.sa on 18/04/2006 15:14, edited 1 time in total.
- Sensei
Nema velike razlike.remake wrote:kada sam procitala naslov pomislila sam da cetnici ponovo dolaze
Samo ovi imaju svoju filozofiju i price za djecu.
Nazalost, dojuceracnji "hasisari" danas su vehabije (Jebahije) i nizi slojevi drustva su talibani (Tuhlibi), a ujedno i Jebahije.
Javna je tajna da se za brade, pokrivene zene i promociju takvog Islama dobiva mjesecna plata.
Jebahije & Tuhlibi by Sensei
Last edited by Sensei on 18/04/2006 16:00, edited 2 times in total.
-
tuhaj27
forUMASH wrote:....vjetar piri drkaju ga pioniri....tuhaj27 wrote:Zahvalice se bradatim kasnije kad saznaju da je malo falilo da dobiju triper, sidu i druge bolesti.
Dosli su na vrijeme....zato sto nikad nisu culi za zastitu....

Ma jasta mora da su ovi bradati krivi i za 40 miliona zarazenih sa sidom.
-
papak_eliminator
od napada u parku, ti predje na HIV u svijetu...tuhaj27 wrote:forUMASH wrote:....vjetar piri drkaju ga pioniri....tuhaj27 wrote:Zahvalice se bradatim kasnije kad saznaju da je malo falilo da dobiju triper, sidu i druge bolesti.
Dosli su na vrijeme....zato sto nikad nisu culi za zastitu....
mashala...kakvi skokovi...
nemojte zachatavati, gumica je u pripremi...Pelikan...
-
tuhaj27
Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.papak_eliminator wrote:od napada u parku, ti predje na HIV u svijetu...tuhaj27 wrote:forUMASH wrote: ....vjetar piri drkaju ga pioniri........zato sto nikad nisu culi za zastitu....
Ovim 40 miliona zarazenih sidom, koji su se vecinom kroz prostituciju zarazili, bi bili zahvalni da su bradati tu bili i sprecili da se zaraze.
-
Svemirski_Jebach
mislim da se preko one teme odale lokacije vehabijama koji su ubrzo krenuli u napad...dakle, sami smo si krivi...enigma svijeta wrote:Pa koliko se ja sjecam, nedavno je bila otvorena tema na sa x, pod nazivom help! sex u autu!idic wrote:Nebi vjerovao Murate, al mnogi mladi zaista nemaju drugog mjesta za ljubav. Kome smeta ne treba da gleda, al sve dok to rade tiho i mirno bez izazvanja ikakvih nereda, nema prava niko da ih dira i pogotovo da im dijeli lekcije o moralu.Murat Sabanovic wrote:zalosnoali i nista bolje nisu ni zasluzili....ko da nema drugih mjesta za sexanje osim auta
cura je trazila pomoc za najbolje lokacije, i svi su joj pomagali sa svojim idejama... zasto da ne, ako se vec nema neko udobnije mjesto za razmjenu njeznosti
sljedeci put molim, lokacije navodite u siframa...
meni se nikad nije desilo takvo sto...a nije da nisam guzio
sada ozbiljno...zaista se ni meni ni bilo kome koga poznajem nije nista slicno ni blizu desilo...tako da sam uvijek sumnjicav i rezervisan dok ne vidim dokaze ili bar indicije.
-
car-x
znaci li ovo jarane da je prostitucija isto sto i poseksati se sa svojom curom / momkom??tuhaj27 wrote: Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.
meni se cini da ti opasno brkas kruske i jabuke.. pocesljaj malo bradu, mozda ne vidis od nje..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja fol sve sutim ignorisem...tuhaj27 wrote:Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.papak_eliminator wrote:od napada u parku, ti predje na HIV u svijetu...tuhaj27 wrote:
Ovim 40 miliona zarazenih sidom, koji su se vecinom kroz prostituciju zarazili, bi bili zahvalni da su bradati tu bili i sprecili da se zaraze.
tuhaj, dabogda ti takvi oko kuce skakali...
ako neko zeli da se prodaje tjelesno, nek se prodaje dokle god MENE ne ugrozava...
ako neko zeli da spolno opci (
ako neko zeli da bude nevin do prve bracne noci, bujrum, samo meni ne vazi o tome...
nemaju oni sta da tjeraju bilo koga bilo gdje...koliko znam, taj parking je javna povrsina, ne privatno vlasnistvo doticnih Moralista...
jedini koji imaju pravo da ih otjeraju su policija i cuvari parkinga..
ostali mogu mahati ushima, onanisati na te prizore, ili drobiti sebi u njedra...
jer, ako ce oni tako da kabadahijski ponasaju, to MENI daje puno pravo kad vidim njih i njihove zene sa nikabom da ih vrijedjam i tjeram iz radnje jer se nesto njihovo kosi sa mojim uvjerenjima...
toliko od mene za sad, slobodno ti povuci za jezik, bicu ja i gora...
-
tuhaj27
Park je javno mjesto. Seksanje po parkova je i zakonom zabranjeno.car-x wrote:znaci li ovo jarane da je prostitucija isto sto i poseksati se sa svojom curom / momkom??tuhaj27 wrote: Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.
meni se cini da ti opasno brkas kruske i jabuke.. pocesljaj malo bradu, mozda ne vidis od nje..
Da je policija bila u blizini isto bi kao vehabije reagovala.
Ali sve sto vehabije urade je pogresno.
PS: Nemam bradu niti sam vehabija
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Za tvoju informaciju, policija zamoli izgrednike da napuste parking (recimo onaj iza moje zgrade) i onda oni fol dezuraju, dok ih ne uhvate u threesome kao kod kasarne u Nedjaricima...tuhaj27 wrote:Park je javno mjesto. Seksanje po parkova je i zakonom zabranjeno.car-x wrote:znaci li ovo jarane da je prostitucija isto sto i poseksati se sa svojom curom / momkom??tuhaj27 wrote: Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.
- danas
to se i ja pitam. znaci, ako neko radi nesto sto se meni ne dopada -- recimo komsijin mali u po noca odvrnuo glasno muziku -- ja ga valjda sad mogu napasti kako mi cejf i prijetiti mu? a ne zvati policiju da to regulise ako mi bas toliko smeta?idic wrote:Odkada policija i vehabije imaju ista ovlaštenja, da vode računa o javnom redu i miru.
- Vodenjak
Jos tebe nije zasvrbilo kako treba, dok ti tako pricas...tuhaj27 wrote:Park je javno mjesto. Seksanje po parkova je i zakonom zabranjeno.car-x wrote:znaci li ovo jarane da je prostitucija isto sto i poseksati se sa svojom curom / momkom??tuhaj27 wrote: Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.
A drugo, ne moras ni biti vehabija...
Nama su veci problem oni koji ih na bilo koji nacin podrzavaju nego sami oni... Da nije njihovoh "navijaca" prestali bi i oni sa svojim budalastinama!
Ne bi im bilo zanimljivo!
-
Svemirski_Jebach
ono što me nervira na ovom forumu je da svi trče da osude nešto za što baš i nema nekih dokaza da se desilo...a dok sam ja pozivao ljude da osude mržnju i fašizam koju je neko vrijeme po cijelom forumu prosipala hannanah niko se nije odazvao da to osudi.
Serem se ja ne dvostruke standarde...smeta im što neko NAVODNO nekom brani to, a nikome ne smeta što se cijeli narod proglasio smetljem...a niko nije reagirao, čak što više mnogi su hanu tretirali kao super, zanimljivo, cool...FUJ
e hannanah cijenim samo zbog jednog - što se cijelom forumu popišala u lice i pokazala istinu
Serem se ja ne dvostruke standarde...smeta im što neko NAVODNO nekom brani to, a nikome ne smeta što se cijeli narod proglasio smetljem...a niko nije reagirao, čak što više mnogi su hanu tretirali kao super, zanimljivo, cool...FUJ
e hannanah cijenim samo zbog jednog - što se cijelom forumu popišala u lice i pokazala istinu