Kemal Mo. i Dado Ca. osvajaju americke radio stanice.
Moderator: _BataZiv_0809
-
Eli005
Nazalost nisam ja ta crna ,koja kako kazes je jako lijepa i zgodna .Ja sam takodje crna i malo ljepsa al ona je zgodnija a kako vidim malo smo ljubomorni na Dadu pa vjerovatno zato ne podrzavas njegov rad.Ja i Enigma Svijeta se slazemo ako sam u pravu??? 
- Meshtar
Ma djevojku mu volim, a imam dobar muzički ukus pa zato njega ne gotivim, mislim da bi trebalo odati počast svim ljudima koji su preslušali njegov čitav album....valjalo je to izdržatienigma svijeta wrote:Meshtre, meshtre.. zasto ne volis dadu i njegovu djevojku?Meshtar wrote:haj me samo obraduj da si ona njegova djevojka (crnokosa, kovrdžava)
jer si predivna...![]()
A Dado je i dalje operisan od muzike![]()
-
Eli005
Stvarno si smijesan tip mesetaru pa sa takvim zivotnim stavom ne mozes imati ni cipelu od one njegove dijevojke a kamoli sta vise.Mi zene volimo pozitivnu energiju i sta mislis sto je ona sa njim.On je mrtva provala inace to drustvo gore u Cabalu gdje izlazi. 
- Meshtar
Hvala ti velika na životnim uputstvima, sada tačno znam šta želim u životu...Eli005 wrote:Stvarno si smijesan tip mesetaru pa sa takvim zivotnim stavom ne mozes imati ni cipelu od one njegove dijevojke a kamoli sta vise.Mi zene volimo pozitivnu energiju i sta mislis sto je ona sa njim.On je mrtva provala inace to drustvo gore u Cabalu gdje izlazi.
Ti si dobar čovjek Charlie Brown
I opet smo se malo pobrkali, vjerujem da je kako ti kažeš "mrtva provala", nemam ja ništa protiv njega, čak mi se čini kao pristojan čovjek...ali muzika mu je katastrofa...ako ćemo onako realno.
I nemoj da se ljutiš tako...i meštar je različito od mešetar
- Meshtar
Ma nisam uopšte namazan...znaš li za izraz NIT SMRDI NIT MIRIŠE?
Eh takva je njegova muzika, isprazni paćenićki pop pod uticajem Čole, Stinga, Montena, Indexa, Gibonnija...na žalost nije ni blizu njima...
Čak i pored nikakve konkurencije u BIH ne može isplivati....naravno o ukusima se ne raspravlja....
Elem, kako si mi ti??
Eh takva je njegova muzika, isprazni paćenićki pop pod uticajem Čole, Stinga, Montena, Indexa, Gibonnija...na žalost nije ni blizu njima...
Čak i pored nikakve konkurencije u BIH ne može isplivati....naravno o ukusima se ne raspravlja....
Elem, kako si mi ti??
-
Eli005
Ja sam dobro malo umorna radila sam vas dan.Ne volim tu ne odredjenu pricu iza koje se skriva jako malo znanje o njegovim pjesmama ,ali boze moj, covjek radi ,stvara dok je ziv i bas tako i ja ga znam dok je bio konobar u Strosi i zato i volim to sto pici svoj film.Covjek pise sebi pjesme svira violinu koju je zavrsio tu u Sa,svira gitaru cime me je iskreno i osvojijo pjeva sto hiljada pjesma i iskreno dobro se lju..Pise o djevojkama sa kojima je bio i zar to stvarno nije pravi umjetnik a vidjet cemo jesam li ja bila u pravu! 
- Meshtar
hajde vidjećemo, ako proda 10.000 albuma znači da si bila u pravu....ali teško, da je prije rata pravio ovu muziku, plačao bi dodatni porez...Eli005 wrote:Ja sam dobro malo umorna radila sam vas dan.Ne volim tu ne odredjenu pricu iza koje se skriva jako malo znanje o njegovim pjesmama ,ali boze moj, covjek radi ,stvara dok je ziv i bas tako i ja ga znam dok je bio konobar u Strosi i zato i volim to sto pici svoj film.Covjek pise sebi pjesme svira violinu koju je zavrsio tu u Sa,svira gitaru cime me je iskreno i osvojijo pjeva sto hiljada pjesma i iskreno dobro se lju..Pise o djevojkama sa kojima je bio i zar to stvarno nije pravi umjetnik a vidjet cemo jesam li ja bila u pravu!
- Lace
ma de ba...pa covjek voli da pjeva i ima svoju publiku...jes mi malo bilo neobicno vidjet mu prvi spot na TV nakon strosse al nije prvi koji je iz neke "nako" djelatnosti iskocio na TV i presao u muzicke vode ... (cak ih znam koji su s TV-a i spotova uskocili u kafane 
-
Eli005
Ok evo o muzici ti govorim.Daj mi jedan debitantski album u 2004 koji je bolji od tog.Ja znam ,mu se zove album.Bio nominovan za Davorina a prodat u 9600 primjeraka.Znam da mi ne vjerujes al tako je.Dino na drugom svom koncertu na Kosevu nije dozvolio da Dado otpjeva Dalilu jer levat nece sebi da pravi konkurente.Doveo onog uzaludnog Emira da utusi raju da bi on mogao onda biti totalni Tito iako to njemu nebi nista znacilo da je 80000 hilj.ljudi pjevalo Dalilu.To znam jer Dadin tadasnji menadjer je bio Vetko Salaka a on je bio i Dinin menadjer kad je pocinjao.Bila sam tu kad su razgovarali.MIs Zeljku dovede u BiH a sad jede jetru kad vidi da sa Harijem ode u Atinu a nece nasoj raji iz Bih da pomogne.Koji je album bolji od tog al debi daj reci?
-
enigma svijeta
Eli, ja malo sa zakasnjenjem vidim poruku...Eli005 wrote:Nazalost nisam ja ta crna ,koja kako kazes je jako lijepa i zgodna .Ja sam takodje crna i malo ljepsa al ona je zgodnija a kako vidim malo smo ljubomorni na Dadu pa vjerovatno zato ne podrzavas njegov rad.Ja i Enigma Svijeta se slazemo ako sam u pravu???
ja ovdje nemam neko jako izrazeno misljenje, za ili protiv dade, osim da covjek zaista ima specifican glas i muzicki izrazaj... nego, ja to vise zbog meshtra
- Haris033
Ovdje mozete skinuti video klip sa Dadinog koncerta u Maglaju, gdje takodje mozete osjetiti mali dio atmosfere iz prepune dvorane...
http://rapidshare.de/files/19913312/Dad ... u.3gp.html
Veliki pozdrav za Dadu i raju iz "Caballa" (za Mirzu, Aska, Neshu, Jelenu, Mirelu, Selmu...)
http://rapidshare.de/files/19913312/Dad ... u.3gp.html
Veliki pozdrav za Dadu i raju iz "Caballa" (za Mirzu, Aska, Neshu, Jelenu, Mirelu, Selmu...)