Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zadig wrote:1. zakazala dizalica i nije se uopste...usto
2. zakala dizalica, i nakon sto se usto, za vrijeme odnosa, popucale sajle i srusio se
3. cura pocela plakat i vristat u po...price, otimat se...grebati...
4. usred zahtjevne poze, umora, graha od prije par dana, i napona, guzovi popustili i primorali me da...hm...koji gas ovaj ispustim:) sreca bio je tihi i nije se culo, bila i promaha i situacija je ostala ne prijmjecena, samo sto se ja nisam mogo prestati i cura se naljutila kontala da je zajebavam
eto
Tebi sex dodje kao neka kazna i kad je tako nemoj ga vise upraznjavati na ovaj nacin , mozda je vrijeme da nadjes sebi momka , a nekome sposobnijem i spretnijem ostavis djevojke
cak ni ako sam zaljubljen, to je jednostavno princip, moze djelovati glupo, ali meni nije. ne zelim da budem prvi, ali biti zadnji to je ljepse
znaci ti sretnes neku djevojku, ludo se zaljubis u nju, veza savrseno frcera, i ti bi je ili ostavio ili pustio nekom drugom da je razdjevici samo radi principa???
Valjda bi je dao crnogorskom kumu da je razgazi...
More folovi .Ja i draga otplovili sa dusekom do onih konopaca .Laganica nigdje nikog sve u dure i taman kad trebalo da se okonca kako dolikuje izbi frajer sa nekakom maskom koda ga neko iz katapulta izbacio.Sjeba me pravo.Kasnije lafo otpliva ali kasno pokvari ceif.