Novi album Dubioza kolektiva

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

supertrip

#26 KUPI CD!

Post by supertrip »

OK, gramofon stranica je opet online i imaju link za http://www.interliber.com gdje se mogu naruciti CD-ovi :) Nemaju ovaj zadnji album nazalost, ali imaju prvi i single "Open wide" po jako povoljnim cijenama. Ja sam narucio i cekam sada da vidim koliko ce to potrajati. Sada sam u Barceloni, ali 2gog augusta idem u Amsterdam i nadam se da ce me cekati CDovi na posti :)
U medjuvremenu zadrzavam ovaj mp3 album dok ga ne budem mogao kupiti.
Shop prima Visa i MC, ne primaju amex :(
irfan2

Post by irfan2 »

album je zaista prejak...preslusao sam ga nekoliko puta, na slusalicama i za komjuterom...i znajuci njih, mislimda ce ovo jos jace zvucat uzivo ....

zaista svakim novim slusanjem postaje bolji .... vidi se da su malo sazreli :) ...zao mi je samo sto poruke koje upucuju stizu samo do ljudi koji to vec vecinom znaju...
supertrip

Post by supertrip »

Fakat. Mozda bi im se slijedeci album trebao zvati "preaching to the converted".
marimahunar

Post by marimahunar »

da li netko moze nakuckati sto se fakat desilo prosle godine na exitu ... citao sam neke ekavske izvjestaje koji navode da "se desio manji incident" kada je dubioza tamburala, kao i što sa, i čuo od nekih ljudi koji se kunu da je publika hjela linčovati momke ... ono, da sada ne kakam o istini i o tome da je samo jedna istina i to je da nema istine, koje je pomalo imaginarnog karaktera, no razbijene boce su materijalne ... somebody ... anybody

thnx
Tisina

Post by Tisina »

dolazite na njihov nastup sad u subotu u Metalcu, MTV exit?
Post Reply