eh ti bi se odmah budio pored nekog...laradnaat wrote:a to nesto ima pogresno u takvim trenucima????
sta im fali, imaju sve potrebno.
bolje nego ono:
vidio sam je na partyju, bila je prelijepa, ali kada sam je vidio bez sminke, nisam je mogao prepoznati.
volio bih da se mogu probuditi pored osobe koju cu prepoznati, a ne da se pitam odakle tu
Sretnete nekoga prvi put u zivotu i jednostavno znate da je
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sana_t
- Location: The seminar on time travel will be held three days ago - Sarajevo
-
Lola_77
Eto sada znas..Nakon N broja unistenih trenerki i propustenih kafa s sestrom zbog ciscenja kuce, ja sam skontala da mi je jeftinije platiti zeni da ribasana_t wrote:jao na to sam zaboravila - a neki dan nisam mogla skontati sta mi je sa prekrivacima - jao mene... tc tc tcLola_77 wrote:![]()
![]()
![]()
Jos si zaboravila kod Scene 1 fleke koje obavezno ostavi Domestos ako dodje u kontakt s tkaninom![]()
![]()
Izvinjavam se..skrenuh s teme totalno
-
SUNCICA_SA
e, hajdemo sad ovako: sretnete nekoga, upoznate ga provedete divno vece s tom osobom, i desi se da jednostavno znate da je on/ona prava osoba za vas
-
FortunaBela
#32 Re: Sretnete negoga prvi put u zivotu i jednostavno znate da
Ta da ti kažem, kad sve sama znaš...SUNCICA_SA wrote:Je l' vam se to ikada desilo, i vjeruje te li da je to moguce?
Za vjek i vjekova....
-
laradnaat
nakon jedne veceri, ili noci, jednostavno je nemoguce znati da je to bas osoba za vas
ako tvrdite suprotno, onda mislim da trebate samo da vise ispraznite tu sexualnu energiju iz vas, jer ocito je da vas ona podstice na takva razmisljanja
ako tvrdite suprotno, onda mislim da trebate samo da vise ispraznite tu sexualnu energiju iz vas, jer ocito je da vas ona podstice na takva razmisljanja
- taxi_driver
pridje meni neki dan komsinica i kaze da sam covjek njenog zivota.pitam ja nju, a sto?kaze gledam te svako jutro kad se protezes na balkonu u boksericama.Pitam je koje bokserice.kaze ona one sto su poderane na guzici.tako zam joj najvise sexi
-
Lola_77
Poderane?!taxi_driver wrote:pridje meni neki dan komsinica i kaze da sam covjek njenog zivota.pitam ja nju, a sto?kaze gledam te svako jutro kad se protezes na balkonu u boksericama.Pitam je koje bokserice.kaze ona one sto su poderane na guzici.tako zam joj najvise sexi
- taxi_driver
ma ne boj se.za godisnji kupim par novih.

- kriticarka_nikova
Ti ko da zivis u tropskim krajevima pa svako jutro se protezes u boksericama na balkonu...taxi_driver wrote:pridje meni neki dan komsinica i kaze da sam covjek njenog zivota.pitam ja nju, a sto?kaze gledam te svako jutro kad se protezes na balkonu u boksericama.Pitam je koje bokserice.kaze ona one sto su poderane na guzici.tako zam joj najvise sexi
- taxi_driver
neznas ti koja je ljepota izaci u gacama na minus 10. 
- taxi_driver
ma jok.nego sav se ukrutim od zime pa i ON.zato se komsinica i napalila

- kriticarka_nikova
ti zivis u bajkamataxi_driver wrote:ma jok.nego sav se ukrutim od zime pa i ON.zato se komsinica i napalila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Lola_77
Sa mo da primjetim da se u tvojoj prici nesto ne slaze..Ovako, ona (mislim na komsinicu) je primjetila da su bokserice poderane nazad? Ti sada tvrdis da se ona napali zbog necega sto je po prirodi naprijed..Jedino ako ona stavr kod tebe nije otpozaditaxi_driver wrote:ma jok.nego sav se ukrutim od zime pa i ON.zato se komsinica i napalila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kriticarka_nikova
ma nista mu se ne slaze vidis da izmislja...tip ima bujnu mastu....Lola_77 wrote:Sa mo da primjetim da se u tvojoj prici nesto ne slaze..Ovako, ona (mislim na komsinicu) je primjetila da su bokserice poderane nazad? Ti sada tvrdis da se ona napali zbog necega sto je po prirodi naprijed..Jedino ako ona stavr kod tebe nije otpozaditaxi_driver wrote:ma jok.nego sav se ukrutim od zime pa i ON.zato se komsinica i napalila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Odlicno rjesenje za ventilaciju, i ja ovaj fol godinama koristim. Prvi put sasvim slucajno sam napravio rupu nakon dva tanjira graha, sad ih sam poderem cim ih kupimtaxi_driver wrote:kaze ona one sto su poderane na guzici.tako zam joj najvise sexi