Alien 78...a jesi li ti musko ili zensko, da nesto iskompromitujemo ovdje?
Micika...I dalje cu da vicem ne znam...
Ali sta je sa muskarcima..sta oni zele....
Moderator: anex
Ko?Lace wrote:jesam glupa al sam i ruzna (neko jednom napisa ovdje)
Za tvoju informaciju to je bilo na jumbo plakatama sirom BiH-a.......Zenska reklamira cipkano rublje a ispod pise.....Lace wrote:ma zar je vazno...nemam pojma...al mi nesto bilo dobro za nadovezati se na tvoj dio posta "dobro izgledam"kriticarka_nikova wrote:Ko?Lace wrote:jesam glupa al sam i ruzna (neko jednom napisa ovdje)
pa ne bi ni znala da sam se nadovezala da ti nisam reklakriticarka_nikova wrote:Za tvoju informaciju to je bilo na jumbo plakatama sirom BiH-a.......Zenska reklamira cipkano rublje a ispod pise.....Lace wrote:ma zar je vazno...nemam pojma...al mi nesto bilo dobro za nadovezati se na tvoj dio posta "dobro izgledam"kriticarka_nikova wrote: Ko?
"Ne znam da kuvam...pa sta?"![]()
I nemoj se ti zivotati nadonavezivat na mene....nesto mi to ne ide
dobra utjehaTandzika wrote:Evo primjer...
Moja dobra prijateljica, 29 godina, razvedena, sa djetetom.. Neki dan kaze da bi njen bivsi muz mene obozavao, jer on voli zenu od karijere, ili ti poslovnu, ambicioznu, koja nije kucni tip (mjesto je ne drzi a ni kuca), koja ne kuva (jer on kuva)..bla bla.. Dok je moa prijateljica totalno kucni tip, da sjedi kuci, da sprema, da kuva stalno, (malte ne da mu noge pere
), podize djeci, da ga bodri 24 sata dnevno...
Zato sam i postavila ovu temu....a oni su se valjda zato i razveli...
opleti po bivsem muzu ...prijateljicinomTandzika wrote:Evo primjer...
Moja dobra prijateljica, 29 godina, razvedena, sa djetetom.. Neki dan kaze da bi njen bivsi muz mene obozavao, jer on voli zenu od karijere, ili ti poslovnu, ambicioznu, koja nije kucni tip (mjesto je ne drzi a ni kuca), koja ne kuva (jer on kuva)..bla bla.. Dok je moa prijateljica totalno kucni tip, da sjedi kuci, da sprema, da kuva stalno, (malte ne da mu noge pere
), podize djeci, da ga bodri 24 sata dnevno...
Zato sam i postavila ovu temu....a oni su se valjda zato i razveli...
super iduci put inspiraciju trazi u wc-uLace wrote:pa ne bi ni znala da sam se nadovezala da ti nisam reklakriticarka_nikova wrote:Za tvoju informaciju to je bilo na jumbo plakatama sirom BiH-a.......Zenska reklamira cipkano rublje a ispod pise.....Lace wrote: ma zar je vazno...nemam pojma...al mi nesto bilo dobro za nadovezati se na tvoj dio posta "dobro izgledam"
"Ne znam da kuvam...pa sta?"![]()
I nemoj se ti zivotati nadonavezivat na mene....nesto mi to ne ide
nego da preformulisem
tvoj post me inspirisao da ostavim onu recenicu
ok
neko kome se mozes tek obratiti kad se elementarno obrazujesLace wrote:hm...ocigledno me ne bi uputila tamo da nije provjereno
i btw...sta se palis...nisam ti se obratila...cak ni onom recenicom...samo mi je zvucala zabavno![]()
ko si ti uopste?
a soooo...pardon...nisam te odmah prepoznalakriticarka_nikova wrote:neko kome se mozes tek obratiti kad se elementarno obrazujesLace wrote:hm...ocigledno me ne bi uputila tamo da nije provjereno
i btw...sta se palis...nisam ti se obratila...cak ni onom recenicom...samo mi je zvucala zabavno![]()
ko si ti uopste?
![]()
Pozdravcic
neam namjeru stobom da se natezem ko dvije babe preko tarabeLace wrote:a soooo...pardon...nisam te odmah prepoznalakriticarka_nikova wrote:neko kome se mozes tek obratiti kad se elementarno obrazujesLace wrote:hm...ocigledno me ne bi uputila tamo da nije provjereno
ko si ti uopste?
![]()
Pozdravcic![]()
kriticarko...pristojnost mi nalaze da ti odgovorim na poruku...a ako nemas namjeru da se natezes..."odabi" od menekriticarka_nikova wrote:neam namjeru stobom da se natezem ko dvije babe preko tarabeLace wrote:a soooo...pardon...nisam te odmah prepoznalakriticarka_nikova wrote: neko kome se mozes tek obratiti kad se elementarno obrazujes![]()
Pozdravcic![]()
ponavljam:POZDRAVCIC