Kada saznas da je stvarno kraj..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
laradnaat

Post by laradnaat »

micika zasto te treba ko tjesiti, kada je odgovor u tebi...

sasvim je besmisleno sazaljevati samog sebe, a pri tome vrijeme nastavlja da prolazi
taxi_driver

Post by taxi_driver »

dajte ba sta se uhvatili slepati curi.cura voli samo jednog.
micika

Post by micika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

edu,loooooooodooooo :lol: :lol: :lol: suze me zalise :lol: :lol:
edu

Post by edu »

Lola_77 wrote:
taxi_driver wrote:veceras viski i miso kovac.ubij se od tuge i zalosti.i ja bih da sam na tvom mjestu :)
Nisam ti ja tip da slusam Misu Kovaca :D ...Prije da ce biti...Danas poslije posla kuci, istrcim se Vilsonovim, pozovem cure kod sebe na kafu, pustimo Massima, onda zakljucimo da bezveze kukam, da me sudjeni negdje ceka i isfuramo vani u potragu :D

Anais...Hvala, znam da si sve u pravu..ali sada je osjecaj prazan totalno..mada sam znala da ce se to kad tad desiti..
lolo..ja cu ti pjevati stranac u noci.. :D :D ..na uvce.. :D :D :D

ako vec nema nista..kakve su te cure.. :D :D :D

ps. nemam kad procitati pp.. :D :D ..kolika je ovdje trka.. :D :D :D
Vingo

Post by Vingo »

oplakah....

Nego ....Lola, sigurna sam da ga uopste ne bi idealizirala kao sad, da si na mjestu njegove zene. Bolje je biti bivsa, kojoj se daju komplimenti, nego supruga onoga koji se jos odusevljava bivsom. Ima on svojih mana, ali ih ti nisi stigla otkriti...A mozda se ozenio iz interesa? Ko je zena? Da procackamo mi to? :-)
rumenko

Post by rumenko »

edu kralju. :D ...ovo se ba ne smije.. :D .vrijedjas moju privatnost...ovo 25 ima uvijek +/- 5 kukica tolerancije... :D

ooo mici kraljice...nemoj mi ovo vise raditi....bio sam se zabrinuo gdje si i kako si...nema te 100 godina....sta je s tobom...
micika

Post by micika »

laradnaat wrote:micika zasto te treba ko tjesiti, kada je odgovor u tebi...

sasvim je besmisleno sazaljevati samog sebe, a pri tome vrijeme nastavlja da prolazi
ma salim se ja..... :D :D ne treba meni utjeha :D :D :D meni treba jedan rumenko da me nasmijava do suza svaki dan :D :D :D
lejlasa

Post by lejlasa »

Ista situacija je bila i kod mene. I kad sam ga, nakon nekog vremena, srela jednog 5. avgusta, i kad mi je rekao da se ozenio, mislila sam necu prezivjeti. Ali, vremenom polako postaje lakse. Ni danas nije svejedno kad se sretnemo, ali, kao sto kaze Anais, smjestila sam ga negdje u svom srcu i krenula dalje :)
edu

Post by edu »

lolo ba..ti otvori temu..svi oplakase.. :D :D ..jesmo solidarni.. :D :D :D
rumenko

Post by rumenko »

jedino mici ovde prepoznaje kvalitet :D ...bravo kraljice...jesi vidjela cime se edu sluzi ccccccc :D...
micika

Post by micika »

rumenko wrote:edu kralju. :D ...ovo se ba ne smije.. :D .vrijedjas moju privatnost...ovo 25 ima uvijek +/- 5 kukica tolerancije... :D

ooo mici kraljice...nemoj mi ovo vise raditi....bio sam se zabrinuo gdje si i kako si...nema te 100 godina....sta je s tobom...
Rumenko,trebam li ja naglasiti da sam stara samo 24 :lol: :lol: :lol:
Tu sam rumenko,misa mu.....kakav si ti?
Lola_77

Post by Lola_77 »

Vingo wrote:Navijam za doktorovu zenu, zato i tjeram Lolu u propast... :D
Vingo samo ti navijaj..a Lolu je tesko natjerati u propast vjeruj mi :D

Edu, nisam ja ni mislila da sam stara...samo starija od tebe :D

rumenko ionako nema sanse, pa da je hirurg,,Nick mu bezveze.Bez uvrede...
Cuj rumenko!? :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lola_77 wrote: Anais...Hvala, znam da si sve u pravu..ali sada je osjecaj prazan totalno..mada sam znala da ce se to kad tad desiti..
proce to i to veoma brzo :D mozda si ga s razlogom srela...da te podsjeti kako si nekad voljela (a usput, budi zahvalna i na tome, na zalost pravo puno ljudi prodje kroz zivot i nikad ne dozive takvu ljubav) :D i kako ces opet :D
edu

Post by edu »

lejlasa wrote:Ista situacija je bila i kod mene. I kad sam ga, nakon nekog vremena, srela jednog 5. avgusta, i kad mi je rekao da se ozenio, mislila sam necu prezivjeti. Ali, vremenom polako postaje lakse. Ni danas nije svejedno kad se sretnemo, ali, kao sto kaze Anais, smjestila sam ga negdje u svom srcu i krenula dalje :)
lelo..meni rodjendan 5. avgusta.. :-) :-) ..Allaha mi.. :D :D ..ovo je sudbina.. :D :D ..a ja..ti u avazu radis.. :( :D ..nista..nista.. :D :D :D
rumenko

Post by rumenko »

evo borim se sa edu-om... :D kuca frajer nije normalno...ko da i rukama i nogama kuca...dok ja jedno napisem on vec 4 posta ostavio...ja mislim da je njih dvojica kod edu-a...sjede jedan drugom u krilu i kucaju. :D ...
micika

Post by micika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edu osvanut ces na zadnjoj stranici :lol: :lol:
edu

Post by edu »

Lola_77 wrote:
Vingo wrote:Navijam za doktorovu zenu, zato i tjeram Lolu u propast... :D
Vingo samo ti navijaj..a Lolu je tesko natjerati u propast vjeruj mi :D

Edu, nisam ja ni mislila da sam stara...samo starija od tebe :D

rumenko ionako nema sanse, pa da je hirurg,,Nick mu bezveze.Bez uvrede...
Cuj rumenko!? :D :D
jest mu vala nick bezze.. :D :D :P ..ja sve necu to da spominjem..znam ja da si ti pametna..i da ces to sama primijetiti.. :D :D :D
rumenko

Post by rumenko »

lola necemo se po nikovima cjeniti...evo pitaj me nesto iz medicine :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

:( :( :( topik je tuga :( :( :(

meni je najčudnije, a to nije boljka samo ovoga nego svih foruma, da ovakve tužne i životne teme pokreću ljudi koji su se tek registrovali koji imaju samo dvadesetak postova...o kojima ništa više i ne znamo...
da li su to klonovi forumaša koji imaju i po 5000 postova o kojima sve već znamo pa ih je stid priznati da su emocionalni :D ili da su u daunu :D
edu

Post by edu »

rumenko wrote:lola necemo se po nikovima cjeniti...evo pitaj me nesto iz medicine :D
koliko glava ima quadriceps femoris..i koje su? :D :D :D
rumenko

Post by rumenko »

komi uz duzno postovanj... :D ovo nije za osobe bez sexualnih iskustava...molim te idi na temu "protest zbog poskupljenja struje..."
Lola_77

Post by Lola_77 »

rumenko wrote:evo borim se sa edu-om... :D kuca frajer nije normalno...ko da i rukama i nogama kuca...dok ja jedno napisem on vec 4 posta ostavio...ja mislim da je njih dvojica kod edu-a...sjede jedan drugom u krilu i kucaju. :D ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oplakah i ja od smijeha.. :lol:
micika

Post by micika »

komi wrote::( :( :( topik je tuga :( :( :(

meni je najčudnije, a to nije boljka samo ovoga nego svih foruma, da ovakve tužne i životne teme pokreću ljudi koji su se tek registrovali koji imaju samo dvadesetak postova...o kojima ništa više i ne znamo...
da li su to klonovi forumaša koji imaju i po 5000 postova o kojima sve već znamo pa ih je stid priznati da su emocionalni :D ili da su u daunu :D
komi :-? javi mi se na pp :D :D :D i ja imam slicnu pricu :-? ali me sramota priznati :oops:
pa eto ako tebi treba neko da te tjesi....javi se :D :D :D
micika

Post by micika »

rumenko wrote:komi uz duzno postovanj... :D ovo nije za osobe bez sexualnih iskustava...molim te idi na temu "protest zbog poskupljenja struje..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rumenko,ti si moj idol :D :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

micika wrote: komi :-? javi mi se na pp :D :D :D i ja imam slicnu pricu :-? ali me sramota priznati :oops:
pa eto ako tebi treba neko da te tjesi....javi se :D :D :D
ja mislio ti se zezaš???

jel stvarno tužna priča :( takve mi ne trebaju :(

:lol: inače mene samo tablete usreće :D:D:D
Post Reply