Steta za nju ili za tebe?Eshek wrote:Izgleda da je već dobro stambeno obezbijeđena, čim se ne javlja![]()
Šteta...![]()
Da to nisi ti dobro obezbjedjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Steta za nju ili za tebe?Eshek wrote:Izgleda da je već dobro stambeno obezbijeđena, čim se ne javlja![]()
Šteta...![]()
Mora da je bosanac, vidim k'o hljebBloody_Mary-Sue wrote:cekajte ljudi, nije valjda to jedina terapija sto mi mozete ponuditi ccc![]()
e bas je merhametli eshekvjerujem da ce sad ako kazem da nemam stan, poor girl, ponudit i kakav smjestaj
![]()
![]()
(privremeni eheheh naravno) jos i igra za raju ma momcina, nema ovakvih puno
![]()
bas me oraspoloziste, upravo sma se opet ucrnjacila uz zajednicku nam muziku (mene i Bivseg)
on je cak ovo znao i sviruckat...zna i sad, sto je najgore...
![]()
Ja ipak mislim da on nije dobro "svirao"...Bloody_Mary-Sue wrote:cekajte ljudi, nije valjda to jedina terapija sto mi mozete ponuditi ccc![]()
e bas je merhametli eshekvjerujem da ce sad ako kazem da nemam stan, poor girl, ponudit i kakav smjestaj
![]()
![]()
(privremeni eheheh naravno) jos i igra za raju ma momcina, nema ovakvih puno
![]()
bas me oraspoloziste, upravo sma se opet ucrnjacila uz zajednicku nam muziku (mene i Bivseg)
on je cak ovo znao i sviruckat...zna i sad, sto je najgore...
![]()
lood si.black wrote:..sad neka svira amidzinom...![]()
... pitaj @Eshek-a kako moRes postati snalazljiva pa da ne upa`nes u tako los fazon sljedeci put (ovaj Eshek zna SVEBloody_Mary-Sue wrote:ma da je on kakva harmonikas ili sl ne bi ni pukla veza vjerovatno, uhljebila bi se, estrada fazoni uspjeh a ovako gitarica ma kakav hajr od tog...
@Bloody, samo slusaj sta ti @Eshek kaze i dobro ces proci.Eshek wrote:Pa rekao sam već: neka nađe boljeg muzičara![]()
Sad ću ja tebi poslati zvaničnu ponudu PM-om, pa da vidimo treba li ici u dalje pregovoreBloody_Mary-Sue wrote:sad mi je lakseako ljudi kazu da stvarno treba esheka da slusam onda je garant provjereno dobro
a vidim i ja, dobra dusa, prakticni savjeti
eh kud nisam ranije dosla da ubrzam ovaj proces
Ako ista od ovoga bude onda mi dugujete jedno velika Hvala.Eshek wrote:Sad ću ja tebi poslati zvaničnu ponudu PM-om, pa da vidimo treba li ici u dalje pregovoreBloody_Mary-Sue wrote:sad mi je lakseako ljudi kazu da stvarno treba esheka da slusam onda je garant provjereno dobro
a vidim i ja, dobra dusa, prakticni savjeti
eh kud nisam ranije dosla da ubrzam ovaj proces
![]()
cHupjahalic@ wrote:
Ako ista od ovoga bude onda mi dugujete jedno velika Hvala.![]()
![]()
P.S. Nikom ja nista ne dugujem.Kareem Abdul-Jabbar wrote:cHupjahalic@ wrote:
Ako ista od ovoga bude onda mi dugujete jedno velika Hvala.![]()
![]()
look who's talking
:D:D:D